2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Alışır canım pek kullanmadığımız kaslar zor alışıyor. 1 ay yapsan eski haline çabuk dönersin.

Ben çok hafif ışık kullanıyorum turuncu gibi. Soğuk buhar makinesinin var renk renk. Gözümüzü kapatıp güneşe bakınca bir renk oluyor ya böyle turuncu gibi kırmızı gibi o renk açıyorum.
Çok üzüldüm senin için. Olsun görebiliyorsun sarilabiliyorsun bunları düşünmek lazım. Çok şükür sağlığı yerinde kuzuların.

Kızlar benim kız 1saattir uyanik.ikinmayla basladik.her gece 3de 4de kaka seansi basliyor.akşam 8gibi uyuyoruz.11debir uyanir emer.gece 3debir uyanir sık sık uyaniyoruz.ve yanimda uyuyor.beşiğe birakinca uyaniyor.
Benim oglanda aynisi canim ama nabarsam yapayim acligina dayanmiyor gece 2 saate bir kalkariz. 4 ten sonrada ikinma baslar sabah 8 dede ancak kakayi koyar. O ikinmalar beninolduruyor surekli kalkip onu izliyoorum birsey mi oldu diye, gicik bir durum,benimkide dogdugundan beri benimle uyuyordu ama artik kendilerini bildikleri icin aliskanliga donusmemesi acisindan kendi yataginda uyutmaya basladim,2 gun zorlanirsin ama sonra iyiki yapmisim dersin. Sende yatagina koyarak uyut artik,her kalktiginda pispisla kucaginda tekrar koy yatagina,ve mutlaka emzirdikten sonra al kucagina uykulu uykulu gazini cikar,gazi cikmassa 3 te ikinmaya basliyor,cikmayan gazlar bagirsakta birikiyor,uykusunda da osuramadigi icin kivranip duruyor,ben duZenli hale getirdim bu olayi cok sukir,karnini guzelce sar sicacik olsun,geri yerlerine normal battaniye koysan bile yeter usumez. Bir dene bu aksam bakalim. Umarim faydasi olur,tabi benim cocuk uykuyu seven bir cocuk onun huyuna giderek yavas yavas alistirdim,hercocuk ayni tepkiyi vermeyebilir. Onun sinyallerini sen daha iyi anlarsin bir dene derim

Gunduz sesli uyuyoruz canim,gece benim kipirtilarima uyaniyor,olsun gece sessizlik istiyorsa benimde isime gelir,hemen odasina tek basina yatirmaya baslarim simdi onu tartiyorum. Ben yokken yatabiliyor mu diye denemelerdeyim. Ustelik tepesinde youtubden pis pis anne sesi surekli acik ,onu duymayinca uykudan uyaniyor.gece gundu boyleyz. Benimki degisiyor,bazen cok sicak istiyor bazen sicak istemiyor. Sicak isterse tulumla yatiyor,sicak istemesse yorganla yatiyo

dün pis hırsızın eli değmiştir diye arabada pusetin icinde battaniye vs vardı oğlumun onları makinaya atıyordum Allah im belimde nasıl bir ağrı başladı . Ayy bide bel fıtığı fln çıkmasın hala ağrıyor . Yamuk durmadım yere comelirsin ya bir diz yerde bir diz dikili o pozisyonda

Yediğine dikkat etmeyi bırak tatlım. Süt daha önemli.

Ben de gürültüde uyutmaya calıştım ama yok olmadı bir türlü dalamadı sinirlendi ağladı. Gürültü de tv gürültüsü başka ne gürültüsü olacak ki evde bi tek benim çünkü. Böyle olunca gittiğim yerlerde gerçekten zor oluyo ututmak haklısın ama ne yapabiliriz ki bilemedim

Tebrik ediyorum canim,ben 300 grcik vermisim 2 gunde,en iyisi senin gibi yapiyim tartiya bakmiyim bir hafta

Canim benimde dogum yaptigimdan beri belimde ciddi agri var,annem diyorki kilodan o,verincr gececek,3gundur duzenli spor hareketi yapiyorum belimin agrisi biraz daha geciyor gibi,kilo ve yanlis hareketler bele vuruyor,seninkide boyle birsey olabilir mi acaba

Ben se gün de 10 kez tartıya çıkarım tartının pili bitse de iki hafta tartılmasam ya baksam ki fark var mı?
İnan bende oyleyim her wcden kalkista tartidayim,amannnn,cocuk biraz dursun baslicam yine squata,bacaklarim agridi falan ama daha kuvvetli hissediyorum,vucudum canlaniyor hareket ettikce

İnan bende oyleyim her wcden kalkista tartidayim,amannnn,cocuk biraz dursun baslicam yine squata,bacaklarim agridi falan ama daha kuvvetli hissediyorum,vucudum canlaniyor hareket ettikce
Haklısın tembellik etmeyip spora devam edersek cabucak güzel vücudumuz olur inşalalh

Ben hamileliğimde çok uyudum hiç bi şey yapmadım kızımın babası da biraz tembel ve rahatına düşkündür. Onların etkisi diye düşünüyorum :) yoksa ben çok yaramazmışım
Ya benimkinin babası da çok tembel ve rahatına düşkün ama ben hamileliğimde iş ile ilgili çok stres yaşadım belki ondan oldu :) bizim oğlan da çok problemli değil aslında da bazen garip garip ağlıyo fln değişik huyları var :)
Senin kız benim adaşım ben yaramaz mışım küçükken demek ki isimle ilgisi yok :)

Ya bu bel ağrısı bende de oluyor ama gün içinde değil gece uyuduğumda oluyor özellikle sırt üstü yatarsam nedir bu acaba ya valla gece uyanınca benim şişkoyu eğilip beşiğinden zor alıyorum gündüz ağrı mağrı yok ne hikmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…