- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Tembellik yok disiplinli bir sekilde her gun antreman yapiyoruz yok baska caresi,yemek yaparken bile leslie yuruyusu yapiyorum, alpi uyuturken besigin yanina kivrilik gobek kasi calisiyorum,Haklısın tembellik etmeyip spora devam edersek cabucak güzel vücudumuz olur inşalalh
Kızımın oyun Halısındaki keyfi bizden selamlar nasılsınız kızlar
Çok sevdi canım evet 24 ağustos doğumluMaşallah kuzuya :) senin kızın da 24 ağustos dogumluydu dimi? Nasıl sevdi mi oyun halisini bizimki en son yatirdigimizda pek durmamıştı
Canim benimde dogum yaptigimdan beri belimde ciddi agri var,annem diyorki kilodan o,verincr gececek,3gundur duzenli spor hareketi yapiyorum belimin agrisi biraz daha geciyor gibi,kilo ve yanlis hareketler bele vuruyor,seninkide boyle birsey olabilir mi acaba
Benim yanlış hareket sanırım çünkü 7 kilo fln aldım bu hamileliğimde ilkinde 10 almistim . Kilo çok yokta çok yoruluyorum ve sanırım lambur lumbur kendini hiiç kollamadan hareket ediyorum yada yaşlılık
Kızlar bnmde çok kilim kaldı bende squat yaptım 3 gün ama çok hantallaşmış vücut öyle agrim olduki anltamam yanı leslie mi yapsam bende simdi yapamam hastayım düzelinve yaparmTembellik yok disiplinli bir sekilde her gun antreman yapiyoruz yok baska caresi,yemek yaparken bile leslie yuruyusu yapiyorum, alpi uyuturken besigin yanina kivrilik gobek kasi calisiyorum,
Cok cok gecmis olsun canim.geldimi zaten ust uste geliyor.rabbim daha beterinden sakinsin.paylasimin icinde tesekkurler.hani demissin ya balgam icin buharda 15 dk diye.onu nasil yapiyorsun.ornegin ben banyoda yikamiyirum cocugu.Kızlar selam hepinize umarım her şey yolundadır.yaklasık1 aydır hastalıklar peşimizi bırakmadı kızımın 1 aydır geçmeyen gürültülü ishali başladı kaka tahlilinde mikrop vs çıkmadı sonra idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle 7 adet antibiyotik iğne olduk ardından babamız grip oldu bize geçti kızımda balgamlı öksürük başladı oksijen hava desteği aldık bronşit deyip iğneler öksürük şurubu bir sürü ilac verip yolladı Dr lar.dogru düzgün Dr bulamadım.bugun harika bir Dr buldum şimdi gelelim doğru bilinen yanlışlara belli faydası olur sizlere de...idrar yolu enfeksiyonunda 7 iğne Bebek için fazla 3 adet yaptırıp tekrar idrar testi yapmalı ona göre antibiyotik iğnenin devamı konuşulmalıymış.balgamlı öksürük durumunda öksürük şurubu kullanmak en büyük yanlıs çünkü şurup öksürüğü kesip balgam kalıp hırıltıya çevirirmiş oysaki cocuk öksürmesen balgamı çıkaramaz ki biz bunu yaşadık.öksürük olduğunda şurup kullanmak yerine cocuk günde iki defa 15 er dk banyo da Buhara sokulmalı ve dize yatırılıp hafif hafif gaz çıkarır gibi sırtına vurmalı balgam yumuşayıp çıkıyor.1 aydır geçmeyen ishalimiz in nedeni alerjik miş liste verdi bu besinler i beslenmemden 14 gün çıkarıp 14 gün sonunda her besini 3 gün kuralı ile yiyip kakayı gözlemleyip neye alerjisi olduğunu bulup onu asla yemeyeceğim kızıma da ek gıda da yedirmeyeceğiz.sadece anne sütü alan bebekler asla vitamin olarak multitabs kullanmamalı çünkü tatlı bir tadı olup emme isteksizliği meme reddi yasatırmış mama kullananlar kullanabilir.mono d vit sabah aksam 3 er damla kullanılmalı anne sütü alanlar için en iyi vitaminmiş.her Bebek kaka sorunu olsun ya da olmasın maflor gibi prebiyotik kullanmalı.mukuslu ishal sorunu olup alerjik olduğunu düşünen annelerle listeyi paylaşabilirim
Çok teşekkürler canım cok sagol.banyonun peteğini acıyorum kapıyı kapatıp ketılla su kaynatıyorum banyoda ve sıcak suyu sonuna kadar açıp buhar yapıyorum sonra kızımı kucağıma alıp banyoda sandalyede 15 dk oturuyoruz sonra dizime yüz üstü çevirip sırtına vuruyorum nefesi açılıyor hatta sümükleri akıyor :)Cok cok gecmis olsun canim.geldimi zaten ust uste geliyor.rabbim daha beterinden sakinsin.paylasimin icinde tesekkurler.hani demissin ya balgam icin buharda 15 dk diye.onu nasil yapiyorsun.ornegin ben banyoda yikamiyirum cocugu.
Yavas yavas basla tabi,leslies cok guzel isindiriyor vucudu,birnkac gun vucudununleelie ile alistir sonra digerlerini denersinKızlar bnmde çok kilim kaldı bende squat yaptım 3 gün ama çok hantallaşmış vücut öyle agrim olduki anltamam yanı leslie mi yapsam bende simdi yapamam hastayım düzelinve yaparm
Valla supermis saol ya bide onu deneyim bakalim tesekkurler canimÇok teşekkürler canım cok sagol.banyonun peteğini acıyorum kapıyı kapatıp ketılla su kaynatıyorum banyoda ve sıcak suyu sonuna kadar açıp buhar yapıyorum sonra kızımı kucağıma alıp banyoda sandalyede 15 dk oturuyoruz sonra dizime yüz üstü çevirip sırtına vuruyorum nefesi açılıyor hatta sümükleri akıyor :)
Öksürüğü mü var canım kac gündür var ve sürekli miValla supermis saol ya bide onu deneyim bakalim tesekkurler canim
Maşallah kuzucuğa canım iyi ki fotoğraf paylaştın bende de aynı oyun halısından var yanlış kurmuşum bi aydır öyle şimdi farkettim düzelttim hemen :)Kızımın oyun Halısındaki keyfi bizden selamlar nasılsınız kızlar
Çok geçmiş olsun canım neler gelmiş başınıza öyle.Kızlar selam hepinize umarım her şey yolundadır.yaklasık1 aydır hastalıklar peşimizi bırakmadı kızımın 1 aydır geçmeyen gürültülü ishali başladı kaka tahlilinde mikrop vs çıkmadı sonra idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle 7 adet antibiyotik iğne olduk ardından babamız grip oldu bize geçti kızımda balgamlı öksürük başladı oksijen hava desteği aldık bronşit deyip iğneler öksürük şurubu bir sürü ilac verip yolladı Dr lar.dogru düzgün Dr bulamadım.bugun harika bir Dr buldum şimdi gelelim doğru bilinen yanlışlara belli faydası olur sizlere de...idrar yolu enfeksiyonunda 7 iğne Bebek için fazla 3 adet yaptırıp tekrar idrar testi yapmalı ona göre antibiyotik iğnenin devamı konuşulmalıymış.balgamlı öksürük durumunda öksürük şurubu kullanmak en büyük yanlıs çünkü şurup öksürüğü kesip balgam kalıp hırıltıya çevirirmiş oysaki cocuk öksürmesen balgamı çıkaramaz ki biz bunu yaşadık.öksürük olduğunda şurup kullanmak yerine cocuk günde iki defa 15 er dk banyo da Buhara sokulmalı ve dize yatırılıp hafif hafif gaz çıkarır gibi sırtına vurmalı balgam yumuşayıp çıkıyor.1 aydır geçmeyen ishalimiz in nedeni alerjik miş liste verdi bu besinler i beslenmemden 14 gün çıkarıp 14 gün sonunda her besini 3 gün kuralı ile yiyip kakayı gözlemleyip neye alerjisi olduğunu bulup onu asla yemeyeceğim kızıma da ek gıda da yedirmeyeceğiz.sadece anne sütü alan bebekler asla vitamin olarak multitabs kullanmamalı çünkü tatlı bir tadı olup emme isteksizliği meme reddi yasatırmış mama kullananlar kullanabilir.mono d vit sabah aksam 3 er damla kullanılmalı anne sütü alanlar için en iyi vitaminmiş.her Bebek kaka sorunu olsun ya da olmasın maflor gibi prebiyotik kullanmalı.mukuslu ishal sorunu olup alerjik olduğunu düşünen annelerle listeyi paylaşabilirim
Evet biz atak annelerine moral verin bakalım. Neva 15 Ağustos doğumlu seninki?12. Hafta atağını atlatanlar yeni guncellemeler neler oldu?
Benim kız da sürekli emmek için kalkıyor. Eğer vermezsem ev başımıza göçer valla. Biraz geç kalsam çok fena ağlıyor. Olan uykuyu da kaçırırım böyle yapsam.Benim oglanda aynisi canim ama nabarsam yapayim acligina dayanmiyor gece 2 saate bir kalkariz. 4 ten sonrada ikinma baslar sabah 8 dede ancak kakayi koyar. O ikinmalar beninolduruyor surekli kalkip onu izliyoorum birsey mi oldu diye, gicik bir durum,benimkide dogdugundan beri benimle uyuyordu ama artik kendilerini bildikleri icin aliskanliga donusmemesi acisindan kendi yataginda uyutmaya basladim,2 gun zorlanirsin ama sonra iyiki yapmisim dersin. Sende yatagina koyarak uyut artik,her kalktiginda pispisla kucaginda tekrar koy yatagina,ve mutlaka emzirdikten sonra al kucagina uykulu uykulu gazini cikar,gazi cikmassa 3 te ikinmaya basliyor,cikmayan gazlar bagirsakta birikiyor,uykusunda da osuramadigi icin kivranip duruyor,ben duZenli hale getirdim bu olayi cok sukir,karnini guzelce sar sicacik olsun,geri yerlerine normal battaniye koysan bile yeter usumez. Bir dene bu aksam bakalim. Umarim faydasi olur,tabi benim cocuk uykuyu seven bir cocuk onun huyuna giderek yavas yavas alistirdim,hercocuk ayni tepkiyi vermeyebilir. Onun sinyallerini sen daha iyi anlarsin bir dene derim
Eşim sosyal medya kullanmayı bıraktı. Zaman israfıymışKiz ayni benim kocam.. face ve instagramda birbirimizin arkadasi bile degiliz. Hafta sonlari bi gun birlikte takiliriz bi gun ayri. Benimki de hicbiseyime karismaz sagolsun. Buraya yazdigimi da biliyo guluyoo bana :)
Seni çooooook iyi anlıyorum. Siz zaten elinizden geleni yapmışsınız. Çok şükür kimseye muhtaç olmamışsınız. Yani ben kendim için öyle düşünüyorum. En azından içimi rahatlatıyorEvet cnm dolaylı yoldan bana harcanmış :) aslında beni sinirlendiren para değil hala bizden birşeyler beklemeleri. Yoksa borç odeniyor sukur eylülde bitecek :)
He ya bende sabah ayiktim ne yazmisim ben diye :)
:) :) Ataklı gece o sinirle yazmisim ben de sabah anladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?