2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Haklısın tembellik etmeyip spora devam edersek cabucak güzel vücudumuz olur inşalalh
Tembellik yok disiplinli bir sekilde her gun antreman yapiyoruz yok baska caresi,yemek yaparken bile leslie yuruyusu yapiyorum, alpi uyuturken besigin yanina kivrilik gobek kasi calisiyorum,

Biz daha yeni 9. hafta atagindan ciktik. Kizim bir eliyle diğerini tutuyor artık :) bir de daha fazla değişik sesler çıkartıyor :) kucak istediğinde ya da uykusu geldiğinde de agu diyor :)

Benim yanlış hareket sanırım çünkü 7 kilo fln aldım bu hamileliğimde ilkinde 10 almistim . Kilo çok yokta çok yoruluyorum ve sanırım lambur lumbur kendini hiiç kollamadan hareket ediyorum yada yaşlılık

Kızlar selam hepinize umarım her şey yolundadır.yaklasık1 aydır hastalıklar peşimizi bırakmadı kızımın 1 aydır geçmeyen gürültülü ishali başladı kaka tahlilinde mikrop vs çıkmadı sonra idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle 7 adet antibiyotik iğne olduk ardından babamız grip oldu bize geçti kızımda balgamlı öksürük başladı oksijen hava desteği aldık bronşit deyip iğneler öksürük şurubu bir sürü ilac verip yolladı Dr lar.dogru düzgün Dr bulamadım.bugun harika bir Dr buldum şimdi gelelim doğru bilinen yanlışlara belli faydası olur sizlere de...idrar yolu enfeksiyonunda 7 iğne Bebek için fazla 3 adet yaptırıp tekrar idrar testi yapmalı ona göre antibiyotik iğnenin devamı konuşulmalıymış.balgamlı öksürük durumunda öksürük şurubu kullanmak en büyük yanlıs çünkü şurup öksürüğü kesip balgam kalıp hırıltıya çevirirmiş oysaki cocuk öksürmesen balgamı çıkaramaz ki biz bunu yaşadık.öksürük olduğunda şurup kullanmak yerine cocuk günde iki defa 15 er dk banyo da Buhara sokulmalı ve dize yatırılıp hafif hafif gaz çıkarır gibi sırtına vurmalı balgam yumuşayıp çıkıyor.1 aydır geçmeyen ishalimiz in nedeni alerjik miş liste verdi bu besinler i beslenmemden 14 gün çıkarıp 14 gün sonunda her besini 3 gün kuralı ile yiyip kakayı gözlemleyip neye alerjisi olduğunu bulup onu asla yemeyeceğim kızıma da ek gıda da yedirmeyeceğiz.sadece anne sütü alan bebekler asla vitamin olarak multitabs kullanmamalı çünkü tatlı bir tadı olup emme isteksizliği meme reddi yasatırmış mama kullananlar kullanabilir.mono d vit sabah aksam 3 er damla kullanılmalı anne sütü alanlar için en iyi vitaminmiş.her Bebek kaka sorunu olsun ya da olmasın maflor gibi prebiyotik kullanmalı.mukuslu ishal sorunu olup alerjik olduğunu düşünen annelerle listeyi paylaşabilirim

Tembellik yok disiplinli bir sekilde her gun antreman yapiyoruz yok baska caresi,yemek yaparken bile leslie yuruyusu yapiyorum, alpi uyuturken besigin yanina kivrilik gobek kasi calisiyorum,
Kızlar bnmde çok kilim kaldı bende squat yaptım 3 gün ama çok hantallaşmış vücut öyle agrim olduki anltamam yanı leslie mi yapsam bende simdi yapamam hastayım düzelinve yaparm

Cok cok gecmis olsun canim.geldimi zaten ust uste geliyor.rabbim daha beterinden sakinsin.paylasimin icinde tesekkurler.hani demissin ya balgam icin buharda 15 dk diye.onu nasil yapiyorsun.ornegin ben banyoda yikamiyirum cocugu.

Cok cok gecmis olsun canim.geldimi zaten ust uste geliyor.rabbim daha beterinden sakinsin.paylasimin icinde tesekkurler.hani demissin ya balgam icin buharda 15 dk diye.onu nasil yapiyorsun.ornegin ben banyoda yikamiyirum cocugu.
Çok teşekkürler canım cok sagol.banyonun peteğini acıyorum kapıyı kapatıp ketılla su kaynatıyorum banyoda ve sıcak suyu sonuna kadar açıp buhar yapıyorum sonra kızımı kucağıma alıp banyoda sandalyede 15 dk oturuyoruz sonra dizime yüz üstü çevirip sırtına vuruyorum nefesi açılıyor hatta sümükleri akıyor :)

Kızlar bnmde çok kilim kaldı bende squat yaptım 3 gün ama çok hantallaşmış vücut öyle agrim olduki anltamam yanı leslie mi yapsam bende simdi yapamam hastayım düzelinve yaparm
Yavas yavas basla tabi,leslies cok guzel isindiriyor vucudu,birnkac gun vucudununleelie ile alistir sonra digerlerini denersin

Valla supermis saol ya bide onu deneyim bakalim tesekkurler canim

Çok geçmiş olsun canım neler gelmiş başınıza öyle.

12. Hafta atağını atlatanlar yeni guncellemeler neler oldu?
Evet biz atak annelerine moral verin bakalım. Neva 15 Ağustos doğumlu seninki?
Benim kız da sürekli emmek için kalkıyor. Eğer vermezsem ev başımıza göçer valla. Biraz geç kalsam çok fena ağlıyor. Olan uykuyu da kaçırırım böyle yapsam.

bluetweety canım bu seminer hep haftaici o yüzden gelemiyorum. Annemler de bu haftasonu Bizdeler ızmir işi yattı ama yakın zamanda geliriz diye düşünüyorum haberleşiriz.

Selam kızlar ancak geldim. Bu atak bizi fena etti. Bütün gece en fazla 1er saat uyumusumdur. O da 4 e kadar. Ankastre bakıyoruz eve onun için Neva yi anneme bıraktım durmamış çok aglamis bir panik bizi aradılar. Geldik baya mızırdanıyor zor uyuttum. İşler güçler derken anca simdi oturdum.

Kiz ayni benim kocam.. face ve instagramda birbirimizin arkadasi bile degiliz. Hafta sonlari bi gun birlikte takiliriz bi gun ayri. Benimki de hicbiseyime karismaz sagolsun. Buraya yazdigimi da biliyo guluyoo bana :)
Eşim sosyal medya kullanmayı bıraktı. Zaman israfıymış bende bıraktım gerçi.. dedikodu yapmaya teşvik ediyor beni
Seni çooooook iyi anlıyorum. Siz zaten elinizden geleni yapmışsınız. Çok şükür kimseye muhtaç olmamışsınız. Yani ben kendim için öyle düşünüyorum. En azından içimi rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…