Elbisen çok güzel güle güle giy.. Sağlıklı günlerde..Eki Görüntüle 1810743
Kızımla alışverişe çıktık bugün :))
. Görünüşü çok tatlı bayıldım. Ama ben bol çekmeceli modellere bakıyorum. Kime sorsam çekmece daha önemli diyor. Şifonyerde nerdeyse hiç çekmece yok gibi. çok minik kıyafetler asmak zor olur hepsini.Bu arada kizlar biz de minik kuzumza oda yapiyorz.. Mobilyalar saglam oldugu surece uzun sure kullanir diye dusundk..en fazla ihtiyac olursa yatak alirz zamanla masa falan...Pierre cardin bebek odasi yapmis ve cok saglam geldi bize... Asagidaki modeli cok begendm.. Haftasonu siparis vericez buyuk ihtimalle.. Zaten 2 aya falan gelir dediler anca olur.. SiZce nasilll
Cnm çok tşkr cvp için :)cnm detaylıda görüyor.
Tşkr ederim cnm cevabın için :)Canim benim once kendi doktorum farketti,detaylida da onaylandi.kadin dogumcum hemen gordu bakinca..
. Görünüşü çok tatlı bayıldım. Ama ben bol çekmeceli modellere bakıyorum. Kime sorsam çekmece daha önemli diyor. Şifonyerde nerdeyse hiç çekmece yok gibi. çok minik kıyafetler asmak zor olur hepsini.
Günaydın kızlar göğüsüm çatlamaya başladı günde 2kez nemlendiriyorum bol su içiyorum ama sanırım bişey etki etmeyecek bi önerisi olan var mı şu an kırmızı belki çok geçmeden engelleyebilirim
Zeytinyağı yada badem yağı kullaninGünaydın kızlar göğüsüm çatlamaya başladı günde 2kez nemlendiriyorum bol su içiyorum ama sanırım bişey etki etmeyecek bi önerisi olan var mı şu an kırmızı belki çok geçmeden engelleyebilirim
Günaydın cnm saf zeytinyağını ısıtıp soğumaya bıraktıktan sonra onu boş bir sprey şişesine koydum günde 2 kere hem göğüs hem de karnıma basenlerime masaj yaparak sürüyorum ben faydasını gördüm cok gecmiş olsunGünaydın kızlar göğüsüm çatlamaya başladı günde 2kez nemlendiriyorum bol su içiyorum ama sanırım bişey etki etmeyecek bi önerisi olan var mı şu an kırmızı belki çok geçmeden engelleyebilirim
Krem kullanıyorsunuz dimi? Ben lierac kullanıyorum Dr etkili Demişti siz ne kullanıyorsunuzHerkese gunaydinn
Evet gorunusu ben de cok begendm.. Cekmece az ama raf cok.. Ya ni o dolabin tamami da aski degil zaten bi kismi raf seklinde o kisimlara katlayip koyarm diye dusundm.. Zamanla da asilacak kiyafetler de olur zaten
Benm de alt karinda catlak baslangici var.. Ama sen de elinden geleni yapiyosn ben de oyleyim sanirm bundan sonrasini engelleyemiciizz..
Dr bana 28. Haftaya kadar lierac sonra yağlarla destekle dedi yağlar tek basına işe yaramazmışGünaydın cnm saf zeytinyağını ısıtıp soğumaya bıraktıktan sonra onu boş bir sprey şişesine koydum günde 2 kere hem göğüs hem de karnıma basenlerime masaj yaparak sürüyorum ben faydasını gördüm cok gecmiş olsun
Geçen hafta elma yerken ön dişimde bi sızı hissettim çok korktum bi gün geçmedi. Sonra geçti rahatladım. İnşallah bi an önce geçer. Dişler hassaslaşıyormuş hamilelikte.Günaydın hamişler
Mutlu sağlıklı haftasonları diliyorum
İki gündür dişlerimle alakalı sıkıntı yaşıyorumsızlama var bi dişimde, sabahta tam ön dişimin diş eti şişmiş uyandım, fırçayı sürünce kanıyor diş etlerim umarım çok ağrımaz ve inşallah hiç ağrımaz
Anladım canım benim arkadaşlarım lierac ve mustela hepsini kullandılar inanılmaz çatlakları var sanırım biraz yapısal ve genetik biraz da şans.doktorum bana zeytinyağı ayrıca kakao-badem-kayısı yağı 3 lüsünü karıştırıp sürmemi tavsiye etmişti ben de uyguluyorum bakalım catlayacak mıyız :)Dr bana 28. Haftaya kadar lierac sonra yağlarla destekle dedi yağlar tek basına işe yaramazmış
Geçmiş olsun canım ya diş ve diş Eti Ağrısı fazlaca can sıkar sirke karbonat tuz limon suyu nu biraz su ekleyip ağzını çalkalarsan iyi gelirGünaydın hamişler
İki gündür dişlerimle alakalı sıkıntı yaşıyorumsızlama var bi dişimde, sabahta tam ön dişimin diş eti şişmiş uyandım, fırçayı sürünce kanıyor diş etlerim umarım çok ağrımaz ve inşallah hiç ağrımaz
Sağolasın inşallah canımGeçen hafta elma yerken ön dişimde bi sızı hissettim çok korktum bi gün geçmedi. Sonra geçti rahatladım. İnşallah bi an önce geçer. Dişler hassaslaşıyormuş hamilelikte.
Sağol kuzumGeçmiş olsun canım ya diş ve diş Eti Ağrısı fazlaca can sıkar sirke karbonat tuz limon suyu nu biraz su ekleyip ağzını çalkalarsan iyi gelir
Geçmiş olsun cnm karbonatlı suyla gargara yaparsan iyi gelir ayrıca diş agrısı için karanfil dişi uyuşturuyor iyi geliyor 12. Haftaya kadar dişçiye gidemiyoruz diye çürügüm vardı 3 hafta karanfille sorunsuz sabrettimGünaydın hamişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?