2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
. Görünüşü çok tatlı bayıldım. Ama ben bol çekmeceli modellere bakıyorum. Kime sorsam çekmece daha önemli diyor. Şifonyerde nerdeyse hiç çekmece yok gibi. çok minik kıyafetler asmak zor olur hepsini.

Günaydın kızlar göğüsüm çatlamaya başladı günde 2kez nemlendiriyorum bol su içiyorum ama sanırım bişey etki etmeyecek bi önerisi olan var mı şu an kırmızı belki çok geçmeden engelleyebilirim

Herkese gunaydinn

Evet gorunusu ben de cok begendm.. Cekmece az ama raf cok.. Ya ni o dolabin tamami da aski degil zaten bi kismi raf seklinde o kisimlara katlayip koyarm diye dusundm.. Zamanla da asilacak kiyafetler de olur zaten

Benm de alt karinda catlak baslangici var.. Ama sen de elinden geleni yapiyosn ben de oyleyim sanirm bundan sonrasini engelleyemiciizz..

Günaydın cnm saf zeytinyağını ısıtıp soğumaya bıraktıktan sonra onu boş bir sprey şişesine koydum günde 2 kere hem göğüs hem de karnıma basenlerime masaj yaparak sürüyorum ben faydasını gördüm cok gecmiş olsun

Günaydın hamişler
Mutlu sağlıklı haftasonları diliyorum
İki gündür dişlerimle alakalı sıkıntı yaşıyorum sızlama var bi dişimde, sabahta tam ön dişimin diş eti şişmiş uyandım, fırçayı sürünce kanıyor diş etlerim umarım çok ağrımaz ve inşallah hiç ağrımaz

Krem kullanıyorsunuz dimi? Ben lierac kullanıyorum Dr etkili Demişti siz ne kullanıyorsunuz

Dr bana 28. Haftaya kadar lierac sonra yağlarla destekle dedi yağlar tek basına işe yaramazmış

Günaydın kızlar, bebeğimin hareketlerini net bir şekilde 2 gündür hissediyorum çok şükür 3 haftadan bu yana arada minik kıpırtılar şeklindeydi dün ve bugün oldukça güçlü hissettiriyor.. Sat tarihime göre 22.haftamdayım ancak hissediyorum yani. Hafta olarak daha geride olanlar dert etmeyin bu haftalarda netlik kazanır diyorlardı ben de 2 gündür hissediyorum diyebilirim.
Bir de bahar alerjim var yavaş yavaş genzimde yanmalar başlıyor umarım ilerlemez Geçen hafta bebek arabamızı da aldık yavaş yavaş alışverişlerimizi yapıyoruz. Nasipse sırada odası ve beşiği var. Benim önceden beri ahşap sallanan beşiklere karşı zaafım var 4 ay kadar kullanıldığını biliyorum ama çok istiyorum almayı, sanırım yatak odası için ondan alacağız (internette 500-700 arası ama izmir kemeraltında 300'e görmüştüm onu almayı düşünüyorum). Eğer ileride ihtiyaç hissedersem park yatak alırım ne yapalım içimde kalmasın

Geçen hafta elma yerken ön dişimde bi sızı hissettim çok korktum bi gün geçmedi. Sonra geçti rahatladım. İnşallah bi an önce geçer. Dişler hassaslaşıyormuş hamilelikte.

Dr bana 28. Haftaya kadar lierac sonra yağlarla destekle dedi yağlar tek basına işe yaramazmış
Anladım canım benim arkadaşlarım lierac ve mustela hepsini kullandılar inanılmaz çatlakları var sanırım biraz yapısal ve genetik biraz da şans.doktorum bana zeytinyağı ayrıca kakao-badem-kayısı yağı 3 lüsünü karıştırıp sürmemi tavsiye etmişti ben de uyguluyorum bakalım catlayacak mıyız :)

Geçmiş olsun canım ya diş ve diş Eti Ağrısı fazlaca can sıkar sirke karbonat tuz limon suyu nu biraz su ekleyip ağzını çalkalarsan iyi gelir

Geçen hafta elma yerken ön dişimde bi sızı hissettim çok korktum bi gün geçmedi. Sonra geçti rahatladım. İnşallah bi an önce geçer. Dişler hassaslaşıyormuş hamilelikte.
Sağolasın inşallah canım ara ara yokluyor aynen görümcem de hamile bugün yarın doğurmak üzere kaç dişim kırıldı benim diyor sağolsun daha da korkuttu
Geçmiş olsun canım ya diş ve diş Eti Ağrısı fazlaca can sıkar sirke karbonat tuz limon suyu nu biraz su ekleyip ağzını çalkalarsan iyi gelir
Sağol kuzum Dün tuzlu suyla gargara yaptım, anlık uyuşturuyor çok şiddetli olursa senin tarifi de deniycem
ama bu tuz asit diş etlerine daha zarar veriyor sanki birde sarımsak dediler

Geçmiş olsun cnm karbonatlı suyla gargara yaparsan iyi gelir ayrıca diş agrısı için karanfil dişi uyuşturuyor iyi geliyor 12. Haftaya kadar dişçiye gidemiyoruz diye çürügüm vardı 3 hafta karanfille sorunsuz sabrettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…