Benim bacaklarım oldum olası şişerdi hamilelikle beraber kudurdu..başka topikten bir arkadaşımız gebelik zehirlenmesiyle hemen ameliyata alındı 31.haftasında.Allahım onu da bebeği de bağişladi çok şükür.onun şişmeleri birden olmuş.onbeş gün kadar midem de midem diye dert yanıyordu kız meğer zehirleniyormuş,tansiyon da yükseliyor zehirlenmede..Oyle mii.. Peki cikti mi bi sey?? Ben de erken basladi diyordm kendime.. Oyle bi durum olmasn da gene siscekse yorgunluktan sissindikkat et canm kendine
Haklisin canim,radyologum da oyle soyledi,internet arastirmasi cidden kafada bircok soru isareti birakiyor..Rabbim e siginmaktan daha guzel yol mu var?moral verdigin icin cok tesekkurlerLütfen moralini bozma canım, benim detaylı ultrasonumda da beyinle ilgili bir gelişim geriliği görülmüştü. 3 hafta sonra tekrar gittiğimde bir sorun kalmamıştı meğerse detaylı ultrasona erken gitmişim. Her bebeğin gelişimi farklı olabiliyor o yüzden detaylı ultrasona 23. Hafta civarında gitmek daha garanti bence. Beslenmene dikkat et, bol bol dua et içini ferah tut ve en önemlisi internette fazla araştırma yapma..
Benim de cok hosuma gidiyor carters modelleri..instagram da "carters_abdden" adli sayfasi olan bir hanim var..onun da fiyatlari cok uygun geldi bana..diger sitelerle kiyaslanabilir fiyatlar.ben oradan insallah siparis vereyim diyorum..burada carters ı çok seven biri vardı, kelebek sendin galiba :) instagramda belinayın kreasyonları diye bi sayfa var, hatta internet siteside var, carters ürünlerini kendi sitesinden daha uyguna satıyor,aklınızda bulunsun :)
Cnm cok teşekkür ederim doktorum daha görmediği için bir de size sorayım istedim cok sağol :)Cnm benimde dün tahlil yaptırdım sonuç olarak NE% 76 çıkmıştı. Doktora sordum dedi çok iyisin böyle herşeyi sorup sıkıntı yapma. zaten bir problem olursa hemen müdahale ederiz ilaç tedavisiyle. ondan bende üzerine hiç gitmedim. Bence sende rahat ol ve çok arşatırma internetten. Sadece öneri yanlış anlama ltfn :) kal sağlıcakla
Grip nezle falan olmadı ama idrar yollarımda enfeksiyon kendimi bildim bileli var rahatladım çok teşekkür ederim :)Grip, nezle gibi bir enfeksiyon geçirmişin canım merak etme benim 93 çıkmıştı
Merak ettim biraz ama içim rahatladı detaylı açıklama için cok teşekkür ederim :)beyaz küre değerin (WBC)- yani enfeksiyonlarla savaşan hücrelerin- normal olduğu sürece sıkıntı yok. hem wbc hem de nötrofil yükselseydi enfeksiyona işaret ederdi, ama burada öyle bir durum yok. önemsiz detaylara takılıp gebeliğinizi zehir etmeyin kendinize
Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah bende de plesanta previa totalis var bende iş haricinde hiç hareket etmeyip yatıyorum işyerinde de zaten oturarak çalışıyorumRahim ağzına dikis oluyor çocuk doğmasin diye.canim. daha dogrusu buzuyorlarmis torba gibi. Doğumu yada düşüğü engellemek için yapılıyor. Teşekkür ederim canim dualarinizda unutmayin insallah
Amin canım dikkat et sende Rabbim hayırla kucagimiza almayı nasip etsin inşallahRabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah bende de plesanta previa totalis var bende iş haricinde hiç hareket etmeyip yatıyorum işyerinde de zaten oturarak çalışıyorum
Benim bacaklarım oldum olası şişerdi hamilelikle beraber kudurdu..başka topikten bir arkadaşımız gebelik zehirlenmesiyle hemen ameliyata alındı 31.haftasında.Allahım onu da bebeği de bağişladi çok şükür.onun şişmeleri birden olmuş.onbeş gün kadar midem de midem diye dert yanıyordu kız meğer zehirleniyormuş,tansiyon da yükseliyor zehirlenmede..
sayfalar çok çabuk ilerlediği için mesajlar bazen gözden kaçıyor malesef. Allah inşallah şifa versin. zor bir süreç fakat dua etmekten başka çare yok. inşallah senin bebişinde de geçecektir.dualarım seninle senden de mutlu haberleri duyarız inşallah cnm. bu arada benim bebişte 2 adetti biri 3.6 mm diğer 4.2 mm idi.Ay canim benim senin adina cok sevindim.ben senin mesajini gormemisim..benim bebegimin beyninde de pazartesi kist oldugu anlasildi.benim doktorum da insallah 2 hafta sonra bakalim gecebilir dedi.nolur beni en cok hissedebilecek bir anne olarak bana dua eder misin?bebegimin kisti 8 mm.seninki ne kadardi acaba?senin adina gercekten cok mutlu oldum,cok sukur Rabbime..
Canim benim Allah razi olsun..dualasalim insallah..Rabbim hepimizin yardimcisi olsun..sayfalar çok çabuk ilerlediği için mesajlar bazen gözden kaçıyor malesef. Allah inşallah şifa versin. zor bir süreç fakat dua etmekten başka çare yok. inşallah senin bebişinde de geçecektir.dualarım seninle senden de mutlu haberleri duyarız inşallah cnm. bu arada benim bebişte 2 adetti biri 3.6 mm diğer 4.2 mm idi.
Geçmiş olsun Allah şifa versin bebişlerinize. Cnm bişey soracam. Bu kistler normal muayende mi, yoksa ayrıntılı ultrasonda mı belirlendi? çünkü çok küçükler nasıl doktor farketmiş?Canim benim Allah razi olsun..dualasalim insallah..Rabbim hepimizin yardimcisi olsun..
amin canım çok geçmiş olsunkızlar ancak yazabildim2 hafta önce bebeğimin beyninde kist var diye yazmıştım. bana yardımcı olan ve destek verenlere teşekkur ederim. geçen gün kontrole gittim çok şükür kistler Allah'ın izniyle geçmiş. çok mutlu oldum üzerimden koca bir yük kalktı. inşallah Allah hepimize bebişlerimizi sağlık sıhhat ile kucağımıza almayı nasip eder
cnm detaylıda görüyor.Geçmiş olsun Allah şifa versin bebişlerinize. Cnm bişey soracam. Bu kistler normal muayende mi, yoksa ayrıntılı ultrasonda mı belirlendi? çünkü çok küçükler nasıl doktor farketmiş?
Hiç üzülme canım şin ve küçük adamın sana destek olur Allah yardımını üzerinden eksik etmez inşallah@gamzeli- aynen dediğin gibi yaptım Can'ım annemi aradım sorun yok üzÜlme ilk üç gün biraz zor olacak çünkü bulunduğum yerde 3 gün hastaneden çıkarmıyorlar ..sen üZülme biz halledecez dedim anneme .. Eşim zaten doğum sancıları başlayınca izne ayrılacak iyi kötü bir şekilde atlatacaz .. İnan tek derdim o ilk üç gün sonra eve gelince iki yavrumada bakarım bir şekilde çok teşekkür ederim desteğin için Can'ım sende hayırlısıyla kucagına al inşallah yavrunu
Canim benim once kendi doktorum farketti,detaylida da onaylandi.kadin dogumcum hemen gordu bakinca..Geçmiş olsun Allah şifa versin bebişlerinize. Cnm bişey soracam. Bu kistler normal muayende mi, yoksa ayrıntılı ultrasonda mı belirlendi? çünkü çok küçükler nasıl doktor farketmiş?
Çok teşekkür ederim arkadaşım çok saol Allah razı olsun hepinizden iyi ki varsınız ve burda denk gelmişiz :)Hiç üzülme canım şin ve küçük adamın sana destek olur Allah yardımını üzerinden eksik etmez inşallahbizde varız birbirimize yeteriz
Gözünaydın Can'ım kucağında hayırlısıyla aldığın günü gör inşallahkızlar ancak yazabildim2 hafta önce bebeğimin beyninde kist var diye yazmıştım. bana yardımcı olan ve destek verenlere teşekkur ederim. geçen gün kontrole gittim çok şükür kistler Allah'ın izniyle geçmiş. çok mutlu oldum üzerimden koca bir yük kalktı. inşallah Allah hepimize bebişlerimizi sağlık sıhhat ile kucağımıza almayı nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?