2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
burada carters ı çok seven biri vardı, kelebek sendin galiba :) instagramda belinayın kreasyonları diye bi sayfa var, hatta internet siteside var, carters ürünlerini kendi sitesinden daha uyguna satıyor,aklınızda bulunsun :)

Oyle mii.. Peki cikti mi bi sey?? Ben de erken basladi diyordm kendime.. Oyle bi durum olmasn da gene siscekse yorgunluktan sissin dikkat et canm kendine
Benim bacaklarım oldum olası şişerdi hamilelikle beraber kudurdu..başka topikten bir arkadaşımız gebelik zehirlenmesiyle hemen ameliyata alındı 31.haftasında.Allahım onu da bebeği de bağişladi çok şükür.onun şişmeleri birden olmuş.onbeş gün kadar midem de midem diye dert yanıyordu kız meğer zehirleniyormuş,tansiyon da yükseliyor zehirlenmede..

Haklisin canim,radyologum da oyle soyledi,internet arastirmasi cidden kafada bircok soru isareti birakiyor..Rabbim e siginmaktan daha guzel yol mu var?moral verdigin icin cok tesekkurler

Benim de cok hosuma gidiyor carters modelleri..instagram da "carters_abdden" adli sayfasi olan bir hanim var..onun da fiyatlari cok uygun geldi bana..diger sitelerle kiyaslanabilir fiyatlar.ben oradan insallah siparis vereyim diyorum..

Cnm cok teşekkür ederim doktorum daha görmediği için bir de size sorayım istedim cok sağol :)

Merak ettim biraz ama içim rahatladı detaylı açıklama için cok teşekkür ederim :)

Rahim ağzına dikis oluyor çocuk doğmasin diye.canim. daha dogrusu buzuyorlarmis torba gibi. Doğumu yada düşüğü engellemek için yapılıyor. Teşekkür ederim canim dualarinizda unutmayin insallah
Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah bende de plesanta previa totalis var bende iş haricinde hiç hareket etmeyip yatıyorum işyerinde de zaten oturarak çalışıyorum

Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah bende de plesanta previa totalis var bende iş haricinde hiç hareket etmeyip yatıyorum işyerinde de zaten oturarak çalışıyorum
Amin canım dikkat et sende Rabbim hayırla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

Anladm canm dikkatli olmak lazm tabi..soyledigin iyi oldu aklmda bulunsn.. Allah korusun neyse ki o arkadasi da korumus cok sukur

sayfalar çok çabuk ilerlediği için mesajlar bazen gözden kaçıyor malesef. Allah inşallah şifa versin. zor bir süreç fakat dua etmekten başka çare yok. inşallah senin bebişinde de geçecektir.dualarım seninle senden de mutlu haberleri duyarız inşallah cnm. bu arada benim bebişte 2 adetti biri 3.6 mm diğer 4.2 mm idi.

Canim benim Allah razi olsun..dualasalim insallah..Rabbim hepimizin yardimcisi olsun..

Canim benim Allah razi olsun..dualasalim insallah..Rabbim hepimizin yardimcisi olsun..
Geçmiş olsun Allah şifa versin bebişlerinize. Cnm bişey soracam. Bu kistler normal muayende mi, yoksa ayrıntılı ultrasonda mı belirlendi? çünkü çok küçükler nasıl doktor farketmiş?

slm kızlar benim bu gün doktor kontrolüm vardı her şey normal dedi doktor ama benim alt kemiklerim çok ağrıyor adım attıkça. ilk gebeliğimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım doktor rahmin büyüdüğü için dedi ama pek tatmin olmadım aynı ağrıları hisseden var mı acaba

amin canım çok geçmiş olsun

Hiç üzülme canım şin ve küçük adamın sana destek olur Allah yardımını üzerinden eksik etmez inşallah bizde varız birbirimize yeteriz

Geçmiş olsun Allah şifa versin bebişlerinize. Cnm bişey soracam. Bu kistler normal muayende mi, yoksa ayrıntılı ultrasonda mı belirlendi? çünkü çok küçükler nasıl doktor farketmiş?
Canim benim once kendi doktorum farketti,detaylida da onaylandi.kadin dogumcum hemen gordu bakinca..

Hiç üzülme canım şin ve küçük adamın sana destek olur Allah yardımını üzerinden eksik etmez inşallah bizde varız birbirimize yeteriz
Çok teşekkür ederim arkadaşım çok saol Allah razı olsun hepinizden iyi ki varsınız ve burda denk gelmişiz :)

Gözünaydın Can'ım kucağında hayırlısıyla aldığın günü gör inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…