- 24 Aralık 2015
- 63
- 50
- 8
- 37
geçmiş olsun öncelikle..bi tansiyonunuzu ölçtürün isterseniz.grip salgını var bunu da akılda tutmak lazım.umarım en kısa zamanda geçer şikayetlerinizMerhaba herkese bugun cok keyifsizim her yerim agriyor kafami zor tutuyorum işteyim birdenormal mi boyle bisey ya yasayan var mi? Kemiklerim agriyo basim agriyo boyle olunca bide aglayasim var resmen sabahtan beri cokta zor uyandim sabah...
Tansiyonum 12/5 suan. İsten geldim uzandım umarim grip falan degildirde atlatırım cabucak. Teşekkür ederim :)geçmiş olsun öncelikle..bi tansiyonunuzu ölçtürün isterseniz.grip salgını var bunu da akılda tutmak lazım.umarım en kısa zamanda geçer şikayetleriniz
Bende 21 haftalığım ve bebişimin hareketleri maksimumdaözellikle bi kaç dakikalığına sırt ustu yatınca müthiş hissediyorum.onun dışında yemek yediğimde özellikle tatlı,bide babası konuşurken acayip hareketli oluyor.hatta dışardan fark edebiliyorum hareketleri.öyle üç beş kere de değil rutıne bağlıyor sıpa 17 haftalıkken hissetmeye başlamıştım.maşallah çok hareketli olacak sanırım bizimkisi
Üzerinizdeki kıyafeti mi aldınız. Cok güzel. Fiyat?Eki Görüntüle 1810743
Kızımla alışverişe çıktık bugün :))
Ay canim benim senin adina cok sevindim.ben senin mesajini gormemisim..benim bebegimin beyninde de pazartesi kist oldugu anlasildi.benim doktorum da insallah 2 hafta sonra bakalim gecebilir dedi.nolur beni en cok hissedebilecek bir anne olarak bana dua eder misin?bebegimin kisti 8 mm.seninki ne kadardi acaba?senin adina gercekten cok mutlu oldum,cok sukur Rabbime..kızlar ancak yazabildim2 hafta önce bebeğimin beyninde kist var diye yazmıştım. bana yardımcı olan ve destek verenlere teşekkur ederim. geçen gün kontrole gittim çok şükür kistler Allah'ın izniyle geçmiş. çok mutlu oldum üzerimden koca bir yük kalktı. inşallah Allah hepimize bebişlerimizi sağlık sıhhat ile kucağımıza almayı nasip eder
Evet, kısa kollu diz hizasında günlük kullanabileceğim bir elbise 80 tl :)Üzerinizdeki kıyafeti mi aldınız. Cok güzel. Fiyat?
Cok sukur canim,insallah saglikla gelsin bebegin..Ayrintili ultrasondan geldim Allaha sukur her sey normalmis bir sorun gorunmedi. kilosu da 360 gr. Boyunu kivrimli durdugu icin olcmuyorlarmis. Kiz oldugu garantilendi. Oglumu da yanimda goturdum ilk kez kardesini gordu ama pek ilgisini cekmedi sıkildım hadi gidelim dedi
Tesekkurler canım. 3 öğün progesteron ve 5 gunde depo iğne verdi. Doğuma kadar yatacakmisin oturmam dahi yasak simdi sadece tuvalete iznim var. Insalaln canım ya zamaninda sağ salim gelsin yavrularimizCanm cok geçmiş olsun.şuan yine istirahat mi ediyorsun ne ilaci verdiler progesteron içiyor musun.vakti zamaninsa gelsin inşallah yavrun.
Benim doktor perinatolog uzmanı ayrıntılı ultroson gibi yani her muayenesi. Rahimde birseyden suphelendim alttan muayene edeceğim dedi orda anladi. Once içerde sikayetlerimi alıyor orda agrimi söyleyince normal rahmin genisliyor demişti ama değilmiş. Insallah senin öyle degildir canım ama ihmal etme yinedeçok geçmiş olsun cnm benım de sureklı regl agısına benzeyen hafıf karın ve bel agrılarım oluo bazen tum sırtıma yayılacak kdr kkotu oluyor anı hareketlerde de bıcak saplanması gıbı oluyor ama normal demıslerdı bana doktoruma dogru duzgun sormadım bılenasıl bır muayne ıle anladı akıntım hep standart yogun zaten ay panık oldum smdı
Rahim ağzına dikis oluyor çocuk doğmasin diye.canim. daha dogrusu buzuyorlarmis torba gibi. Doğumu yada düşüğü engellemek için yapılıyor. Teşekkür ederim canim dualarinizda unutmayin insallahÇ
Çok geçmiş oldun cnm Serklaj nasıl bir işlem cnm
benim 13.haftada başladı şişmeye.ayaklarım bileklerim bacaklarım davul gibi.ayakkabılarım olmuyor..gebelik zehirlenmesi korkusundan devamlı tansiyonumu ölçtürüyorum tahliller de cabası...Kizlaaarrr bi kac gundur farkettm ayak bileklerm sisiyorrraboo aksamlari cok fena oluyo kazik gibi ayaklarm yaa.. Hemen uzatiyorm ama gun icinde iste hep sallantida ayaklar uzatcak yer yokkiii o yuzden sanirm.. Sismelere baslayan var mi??
Lütfen moralini bozma canım, benim detaylı ultrasonumda da beyinle ilgili bir gelişim geriliği görülmüştü. 3 hafta sonra tekrar gittiğimde bir sorun kalmamıştı meğerse detaylı ultrasona erken gitmişim. Her bebeğin gelişimi farklı olabiliyor o yüzden detaylı ultrasona 23. Hafta civarında gitmek daha garanti bence. Beslenmene dikkat et, bol bol dua et içini ferah tut ve en önemlisi internette fazla araştırma yapma..Sevgili anneler,hepinizin kandili mubarek olsun oncelikle..
bugun cok onemli bir gun oldugu icin sizden dua istiyorum.haftaici doktoruma gittigimde bebegimin beyninde tek tarafli bir kist goruldu.doktorum bunun genellikle zamanla kayboldugunu,zararsiz olabilecegini soylediyse de bebekte baska anomalilere de eslik edebilecek bisey olabilecegini ilave etti.tahmin edersiniz ki dunya basima yikildi o an..2 hafta sonra tekrar gel kuculebilir kaybolabilir bile belki dedi.ama bu zaman zarfinda detayli ultrason yaptirip bebegin iyice incelenmesini onerdi..o aksami ne kadar zor gecirdigimi eminim anlarsiniz..ertesi gun erkenden detayliya girdik..tabi ben aglaya aglaya girdim ultrasona.doktorumuz bu kistlerin cok sık goruldugunu,hamilelikte olmasa bile dogumdan sonra kayboldugunu,suana kadar hic sorun olusturdugunu gormedigini anlatip bizi baya bir rahatlatti..sonra da tam 50 dk bebegimizin herseyini inceledi..elhamdulillah bebegimiz cok saglikliymis..uzulup hayati kendinize zehir etmeyin,istediginiz zaman gelin ben yine bakarim bebeginiz cok iyi gorunuyor diyince inanin dunyalar benim oldu..ne olur.bana da dua edin,kistimiz en yakin zamanda kuculup kaybolsun,bebegimiz saglikla dunyaya gelsin insallah..
Cnm benimde dün tahlil yaptırdım sonuç olarak NE% 76 çıkmıştı. Doktora sordum dedi çok iyisin böyle herşeyi sorup sıkıntı yapma. zaten bir problem olursa hemen müdahale ederiz ilaç tedavisiyle. ondan bende üzerine hiç gitmedim. Bence sende rahat ol ve çok arşatırma internetten. Sadece öneri yanlış anlama ltfn :) kal sağlıcaklaArkadaslar kan tahlilimde NÖTROFİL YÜZDESİ NE% değeri yüksek çıkmış internetten düzgün bir açıklama bulamadım bilgisi olan var mı
Grip, nezle gibi bir enfeksiyon geçirmişin canım merak etme benim 93 çıkmıştıArkadaslar kan tahlilimde NÖTROFİL YÜZDESİ NE% değeri yüksek çıkmış internetten düzgün bir açıklama bulamadım bilgisi olan var mı
beyaz küre değerin (WBC)- yani enfeksiyonlarla savaşan hücrelerin- normal olduğu sürece sıkıntı yok. hem wbc hem de nötrofil yükselseydi enfeksiyona işaret ederdi, ama burada öyle bir durum yok. önemsiz detaylara takılıp gebeliğinizi zehir etmeyin kendinizeArkadaslar kan tahlilimde NÖTROFİL YÜZDESİ NE% değeri yüksek çıkmış internetten düzgün bir açıklama bulamadım bilgisi olan var mı
benim 13.haftada başladı şişmeye.ayaklarım bileklerim bacaklarım davul gibi.ayakkabılarım olmuyor..gebelik zehirlenmesi korkusundan devamlı tansiyonumu ölçtürüyorum tahliller de cabası...
Cnm valla genellikle biz kadınlar gereksiz ayrıntılara takılıyoruz ve zehirliyoruz kendimizi :) (Ben çok ama çok abartıp saçmalıyorum bazen, kocamı bıktırıyorum resemen:)) ama hiç iyi bişi diyil rahat olmak gerek. zaten doktorlar işin uzmanı gerektiği zaman müdahale yaparlar. Gelin görün ki biz kendimizi onlardan daha uzman görüyoruzbeyaz küre değerin (WBC)- yani enfeksiyonlarla savaşan hücrelerin- normal olduğu sürece sıkıntı yok. hem wbc hem de nötrofil yükselseydi enfeksiyona işaret ederdi, ama burada öyle bir durum yok. önemsiz detaylara takılıp gebeliğinizi zehir etmeyin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?