2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba herkese bugun cok keyifsizim her yerim agriyor kafami zor tutuyorum işteyim birde normal mi boyle bisey ya yasayan var mi? Kemiklerim agriyo basim agriyo boyle olunca bide aglayasim var resmen sabahtan beri cokta zor uyandim sabah...

Merhaba herkese bugun cok keyifsizim her yerim agriyor kafami zor tutuyorum işteyim birde normal mi boyle bisey ya yasayan var mi? Kemiklerim agriyo basim agriyo boyle olunca bide aglayasim var resmen sabahtan beri cokta zor uyandim sabah...
geçmiş olsun öncelikle..bi tansiyonunuzu ölçtürün isterseniz.grip salgını var bunu da akılda tutmak lazım.umarım en kısa zamanda geçer şikayetleriniz

geçmiş olsun öncelikle..bi tansiyonunuzu ölçtürün isterseniz.grip salgını var bunu da akılda tutmak lazım.umarım en kısa zamanda geçer şikayetleriniz
Tansiyonum 12/5 suan. İsten geldim uzandım umarim grip falan degildirde atlatırım cabucak. Teşekkür ederim :)

Ay canim benim senin adina cok sevindim.ben senin mesajini gormemisim..benim bebegimin beyninde de pazartesi kist oldugu anlasildi.benim doktorum da insallah 2 hafta sonra bakalim gecebilir dedi.nolur beni en cok hissedebilecek bir anne olarak bana dua eder misin?bebegimin kisti 8 mm.seninki ne kadardi acaba?senin adina gercekten cok mutlu oldum,cok sukur Rabbime..

Cok sukur canim,insallah saglikla gelsin bebegin..

Canm cok geçmiş olsun.şuan yine istirahat mi ediyorsun ne ilaci verdiler progesteron içiyor musun.vakti zamaninsa gelsin inşallah yavrun.
Tesekkurler canım. 3 öğün progesteron ve 5 gunde depo iğne verdi. Doğuma kadar yatacakmisin oturmam dahi yasak simdi sadece tuvalete iznim var. Insalaln canım ya zamaninda sağ salim gelsin yavrularimiz

Benim doktor perinatolog uzmanı ayrıntılı ultroson gibi yani her muayenesi. Rahimde birseyden suphelendim alttan muayene edeceğim dedi orda anladi. Once içerde sikayetlerimi alıyor orda agrimi söyleyince normal rahmin genisliyor demişti ama değilmiş. Insallah senin öyle degildir canım ama ihmal etme yinede

Ç

Çok geçmiş oldun cnm Serklaj nasıl bir işlem cnm
Rahim ağzına dikis oluyor çocuk doğmasin diye.canim. daha dogrusu buzuyorlarmis torba gibi. Doğumu yada düşüğü engellemek için yapılıyor. Teşekkür ederim canim dualarinizda unutmayin insallah

Kizlaaarrr bi kac gundur farkettm ayak bileklerm sisiyorrr aboo aksamlari cok fena oluyo kazik gibi ayaklarm yaa.. Hemen uzatiyorm ama gun icinde iste hep sallantida ayaklar uzatcak yer yokkiii o yuzden sanirm.. Sismelere baslayan var mi??
benim 13.haftada başladı şişmeye.ayaklarım bileklerim bacaklarım davul gibi.ayakkabılarım olmuyor..gebelik zehirlenmesi korkusundan devamlı tansiyonumu ölçtürüyorum tahliller de cabası...

Lütfen moralini bozma canım, benim detaylı ultrasonumda da beyinle ilgili bir gelişim geriliği görülmüştü. 3 hafta sonra tekrar gittiğimde bir sorun kalmamıştı meğerse detaylı ultrasona erken gitmişim. Her bebeğin gelişimi farklı olabiliyor o yüzden detaylı ultrasona 23. Hafta civarında gitmek daha garanti bence. Beslenmene dikkat et, bol bol dua et içini ferah tut ve en önemlisi internette fazla araştırma yapma..

Arkadaslar kan tahlilimde NÖTROFİL YÜZDESİ NE% değeri yüksek çıkmış internetten düzgün bir açıklama bulamadım bilgisi olan var mı

Eklentiler

• image.webp
    7 KB · Görüntüleme: 68
Arkadaslar kan tahlilimde NÖTROFİL YÜZDESİ NE% değeri yüksek çıkmış internetten düzgün bir açıklama bulamadım bilgisi olan var mı
Cnm benimde dün tahlil yaptırdım sonuç olarak NE% 76 çıkmıştı. Doktora sordum dedi çok iyisin böyle herşeyi sorup sıkıntı yapma. zaten bir problem olursa hemen müdahale ederiz ilaç tedavisiyle. ondan bende üzerine hiç gitmedim. Bence sende rahat ol ve çok arşatırma internetten. Sadece öneri yanlış anlama ltfn :) kal sağlıcakla

beyaz küre değerin (WBC)- yani enfeksiyonlarla savaşan hücrelerin- normal olduğu sürece sıkıntı yok. hem wbc hem de nötrofil yükselseydi enfeksiyona işaret ederdi, ama burada öyle bir durum yok. önemsiz detaylara takılıp gebeliğinizi zehir etmeyin kendinize

benim 13.haftada başladı şişmeye.ayaklarım bileklerim bacaklarım davul gibi.ayakkabılarım olmuyor..gebelik zehirlenmesi korkusundan devamlı tansiyonumu ölçtürüyorum tahliller de cabası...

Oyle mii.. Peki cikti mi bi sey?? Ben de erken basladi diyordm kendime.. Oyle bi durum olmasn da gene siscekse yorgunluktan sissin dikkat et canm kendine

Cnm valla genellikle biz kadınlar gereksiz ayrıntılara takılıyoruz ve zehirliyoruz kendimizi :) (Ben çok ama çok abartıp saçmalıyorum bazen, kocamı bıktırıyorum resemen:)) ama hiç iyi bişi diyil rahat olmak gerek. zaten doktorlar işin uzmanı gerektiği zaman müdahale yaparlar. Gelin görün ki biz kendimizi onlardan daha uzman görüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…