• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
30 küsur yaşlarda hamile kalan ablalarimmm
Sizce o yaşlarda hamilelik çocuk bakmak nasıl ?
Ben üçüncü bebeğimi 10 sene sonra doğurup jübilemi yapmak istiyorum
O zaman 34 yaşında oluyorum.( Allah izin verirse tabi.)
Kime dediysem o yaşlarda doğum hamilelik zor diyorlar. Gerçekten öyle mi? Valla en erken 10 sene sonra olursa olur yoksa daha da istemem ya
iki senedir doğru düzgün uyumadim oturup rahatça yemek yiyemedim
Çocuk ağlaması duyunca midem bulaniyo sanki stresten artık
Valla Canım hep dediğim şey keşke 5
Canım benim üç kızım var en büyüğü 22 ortanca 14 minnak 67 günlük, yaşım 41 sen şimdi bunaldığın için böyle yazıyorsun ama yap ikinciyi hemen üçüncüde jubile yaparsın,
hey maşallah :nazar::KK57::KK57:
Ben otuz iki yaşındayım, öldüm öldüm dirildim doğurana kadar erken gelmesin diye ömrümden ömür gitti, ne kadar güzel keşke ben de daha genç anne olabilseydim, hep istemiştim en azından 24 25 yaşında anne olayım diye kısmet bu zamandaymış, çok şükür yine de tabi, ama helal olsun sana gerçekten

Benim kızımda biberonu hiç sevmiyor
Bakma sen günde bir defa mama takviyesi yapıyorum dememe çok nadir tutuyor
Genelde içmiyor dökülüyor tekrar
Onlarda haklı sıcacık meme ve anne kokusu varken
Ne yapsınlar lastikli biberonu :KK48:
Kaliteden anlıyor bıdıklar :) dimi ya mis gibi ana sıcaklığı kokusu varken bağsızlar lastiği o kadar da biberon aldım halbuki ona boşa gitti hepsi canı saolsun

Valla yaa onsut monsut anlamadigim isler zikkimin dibi yani veriyoz memeyi emiyo iste kici basimi varmis birde o cikti :KK70: persembe gotureyim bari kakali bezide gotureyim ayirayim da yarin ki bezini. Sen sor banada soyle. Cidden kafayi bozdum. Esim desen herseye evham yapiyorsun birseyi yok cocugun bilmem ne diyip duruyo. Ya gunde 3 kere kaka yapardi sari sari guzel guzel. Cisleri doldururdu bezinden tasardi ne zaman mamayi kestim sut verdim cocuk durdu yani yavasladi sanki zayifladi gibimede geliyo. Mal esime diyorum daha iyi zayiflasin yanaklari sarkiyodu asagi diyo mal yaa azarlayincada neden azarladin oluyo.

Valla yaa onsut monsut anlamadigim isler zikkimin dibi yani veriyoz memeyi emiyo iste kici basimi varmis birde o cikti :KK70: persembe gotureyim bari kakali bezide gotureyim ayirayim da yarin ki bezini. Sen sor banada soyle. Cidden kafayi bozdum. Esim desen herseye evham yapiyorsun birseyi yok cocugun bilmem ne diyip duruyo. Ya gunde 3 kere kaka yapardi sari sari guzel guzel. Cisleri doldururdu bezinden tasardi ne zaman mamayi kestim sut verdim cocuk durdu yani yavasladi sanki zayifladi gibimede geliyo. Mal esime diyorum daha iyi zayiflasin yanaklari sarkiyodu asagi diyo mal yaa azarlayincada neden azarladin oluyo.
:-):-):-)

Şaka dimi kocan şaka:işsiz: ay o önsüt zıkkımın dibisi yüzünden bi ara benim oğlan kilo vermişti artık önden onu sağıp öyle veriyorum :KK76:

Back
X