• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Emzirme dönemi de hamilelik gibi önemli bir dönem,saç dokülmesi yaşamamak için iç dedi benim dr.
İceyim o zaman saç dökülmelerim hafiften başladı çünkü,sagol canım.
Bu arada ben geceleri hala hafif yarim kundak yapıyorum çok çıkmadan.Kollarindan uyanmasına,üstünü açmasın diye.Sakincali olur mu

Iste evhamlaniyorum canim ac cocuk diye aksam agladim yani nobetci eczNe arattiriyordum en son kocama mama alsin diye :KK70: :KK70: iyice tirlattim :KK70: yanlizlikta boyle kafayi yedirtiyo iste

Salgin evet heryerde var ben cocugu disari cikartmiyorum bilerek. Esimede yapacak bisi yok. Balli pekmezli sicak sut artik her aksam.
Soganla nasil rahat ediyorsunuz bebeler iyi dayaniyo valla kokusuna :KK70:
Ballı pekmezli ilık süt:halay:adam M.Aliye kardeş yapak deyip koşmasın sana her gece

Ya işte ben hiç zorlanmadım ne yalan söyleyeyim valla..
Şu açıdan hani tıp dünyası diyor ya 35 ten sonra yumurta kalitesi düşüyor,yumurta rezervi azalıyor,hamile kalma zorlaşıyor,bebekte down sendromu riski oluyor,bebek bakımı, ağlaması, kafam almıyor,belim tutmuyor açısından didim,bi de çocuğunla yaş farkın çok oluyor falan fıstık canım
Kişiden kişiye değişiyor bir de.Bakalim biz napcaz:-)

Bu arada ben geceleri hala hafif yarim kundak yapıyorum çok çıkmadan.Kollarindan uyanmasına,üstünü açmasın diye.Sakincali olur mu
Bende sorcaktm simdi gynoferon mi iciosunjz? Ben dogum dan sonra bikac gun ictim sonra biraktim icmeyi ve inanilmaz sacim dokuluyo icsem etksii olurmu acabasi

Kiz by ne hal heryer sut olmus sipa birde oh iyi yaptim demis gibi gülücük veriyor kokla adasimizi

gul_sek gul_sek oy maşallah çok tatlı,nasıl başardı bunu :KK70:

Yatarak emiyordu birden kustu. ağzında meme olunca boyle yüzüne gitti. Bendeki paniği görmeniz lazımdı. Aşılı haliyle yıkayamam nasıl temizlesem diye düşünürken bi yandan da ters çevirdim sırtına vuruyorum boğazına kaçmıştır diye. Bi çevirdim gülüyor şebek.
Önce sildim sonra yüzünü yıkadım da kuruladım. Aşılı olmasa banyo yaptırıdım.

Canım bende yarim kundak sıçramayı engeller diye düşünmüştüm ama artik yan falan dönüyorlar ya mazallah yüz ustu falan gelirse kurtaramaz kendini @m.beauty hakli. O söyleyince dank etti.

:işsiz:
Bizimki de hic kapattirmiyor kolları. E sıçrayınca da uyanıyor:işsiz:

Çok şükür ateşsiz atlatmışız canım. Bende boşuna ilaç vermek istemedim.

Canım sağdığın sütleri şu şekilde vermek ise yarar mi acaba ?

Eki Görüntüle 1899997 Eki Görüntüle 1899998

Gökçe bu adam gerçekten problemli :KK57: insanin aklına neler gelir böyle bi mesajla.

Ebebekten Ateş ölçer alacaktım aksam bakmaya fırsat olmadı gece de 2 defa uyandım ama uyku sersemi unutmusum :kızgın: 9 da aklıma geldiğinde bitmişti :KK43:
Bende kaçırdım malesef

Yatarak emiyordu birden kustu. ağzında meme olunca boyle yüzüne gitti. Bendeki paniği görmeniz lazımdı. Aşılı haliyle yıkayamam nasıl temizlesem diye düşünürken bi yandan da ters çevirdim sırtına vuruyorum boğazına kaçmıştır diye. Bi çevirdim gülüyor şebek.
Önce sildim sonra yüzünü yıkadım da kuruladım. Aşılı olmasa banyo yaptırıdım.

Canım bende yarim kundak sıçramayı engeller diye düşünmüştüm ama artik yan falan dönüyorlar ya mazallah yüz ustu falan gelirse kurtaramaz kendini m.beauty m.beauty hakli. O söyleyince dank etti.
Evet bak bunu düşünemedim artık dönmeler başladı bebelerde

:KK49:
günaydın hanımlar
önsüt önemli bence, çocuğun susuzluğunu önlüyor. normal sudan daha faydalıdır. mamayı bizim çocuk dr u önermedi hiç. ama bebeğim zayıf derdim hep. mamalar çocukları şişiriyor, o yalancı kilo, anne sütü kilo aldırmaz, sağlıklı besler. hiçbir mama onun yerini tutamaz der.

ateş olayında üst sınır 38,5 ama bebek huzursuzsa ilaç verin diyor. her bebeğin dayanma gücü farklıymış.

kaka olayı da on güne kadar yapmaması normalmiş. çocuk huzursuz değilse sıkıntı yapmaya gerek yokmuş.

gökçe o kp le daha muhatap olma. boşver.
burcucum inşallah alp daha da iyi olacak.
cetrinacım ye gitsin sonra verirsin nasıl olsa :)

adananur kolay gelsin canım. bebekle ev taşımak zordur.

tuğbayhan kız her şeyi takma kafaya desek de ilk çocukta hepimiz aynıydık :)
Herkese yazmışsın ya ben beni beni bihterini nasıl unutursun :KK49::halay:

Kizlar rota virus asisi yqnlis yazmista olabilirim 160 tl.olan bazi drnoneroyor bazisi önermiyor ben yaptıralimmi kararsizim fikirleriniz neler bakalim yaptiran vqrmi

Yok kiz karismasin,tugba fazla panik yapti bizide panikletti,onyuzden foto istedim ondan,sari kakaya yesil kaka diyor birde,takmis kakayaaaa. Similac kullaniyorum bende en basindan beri kakamiz boyle bizim,rengi acik olursa tehlikeli dediler zaten.
Oh cok sukur icim rahatladi :KK76:
Karışmasin bende mama veriyorum sma ayniyiz seninle bizimde yeşil kaka baxende sarı dr sordum normal defi atesi falsn yoksa problem degil fmdemisti
ne kakaymis topigi birbirine karistirdi ,tesekkurler dostum rahatladim vallahi

Yapmayın yaa:KK14:
O zaman daha da dogurmam:stop:
Bi kız bi erkek tamam yeter napalim:KK69:
gozunu korkuttuk gibi hissettim ,her insanda bir olmayabilir ,zor dedim ama kismetse 2.bebegide istiyoruz tabi 1-2 yil sonra :KK50:

bu dr Abd de yaşıyor. net üzerinden testleri falan gönderiyoruz, belirtileri söylüyoruz. tespitleri % 90 isabetli.
kardeşimin kızı da iki üç aylıkken kanlı yeşil kaka yapmış. tabi hemen dr a koşmuş. dayamış antibiyotikleri.
ben de hemen Kadir Tuğcu ya sordum. emzirme aralığını uzatsın düzelir dedi hakikaten de öyle oldu. bebekte ateş halsizlik huysuzluk yok sırf kanlı yeşil kaka yaptı diye bir sürü antibiyotik yazılır mı üç aylık bebeğe?
benim ortancada bacakta çarpıklık vardı birkaç ay önce. bir sürü tahlil ilaç vs. d vitamini düşük dendi. günde 5 damla ver dedi buradaki dr. Tuğcu ya gönderdim yine. damlayla olmaz. ayda bir, bir ampul d vitamini içir dedi. iki ay içirdim. kızımın bacak çarpıklığı düzeldiği gibi bıngıldağı da zamanında kapandı.
Bende içirsem mi d vitamini kalçası için ?

:KK49:
Herkese yazmışsın ya ben beni beni bihterini nasıl unutursun :KK49::halay:
ay kusura bakma.
acele ediyorum bazen. kızlar rahat bırakmıyor karışıyor valla.
kızım ayağımda korece "may" şarkısını açtım kafa dinlemeye çalışıyorum :)
sana da çok geçmiş olsun. bebeğinin sıçraması nazar olabilir. bazen tüm gün okuyorum kızımı ancak rahatlıyor. dene istersen.

Kizlar rota virus asisi yqnlis yazmista olabilirim 160 tl.olan bazi drnoneroyor bazisi önermiyor ben yaptıralimmi kararsizim fikirleriniz neler bakalim yaptiran vqrmi
Ben dun yaptırdım. Kararı anneye kalmis bir aşı. Yaptırdıktan sonra daha çok araştırsam miydi diye düşündüm ama ne bileyim. 2 hemşirenin de bebekleri varmış kendileri de yapmışlar.

Dün gece felakettik biz canım.4agustos dogumlu oglum.kırkı çıkana kadar o kadar aglamıyordu.kimyon yiyorum yemeklere döküp
Ben laktoz iceren seyleri yemeyi kestim 2 gundur. 1 hafta icerisinde gazda azalma olursa laktoz intoleransindan suphelenicem. Sen de bir dene istersen canim. Inek sutune alerjisi olabilir bebislerin. :(

Kizlar merhaba. Daha once yazilanlari okuyamadim, gunduz uykulariyla ilgili napiyorsunuz? Bizim sipa doğduktan sonra 3 hafta nereye koysan uyuyordu. Ama son haftalarda gunduz uykusu hic yok. Memede iken uyuyor. Yatirmaya kalkarsam saniyesinde uyaniyor. Aksam yikayip emzirip, 1 saat piş pış seansindan sonra uyutuyorz. Bazen 1 e kadr uyuyor bazen arada uyaniyor gene piş piş. Gece 1 den sonrada bazen 1 saate bir bazen 2 saatte bir uyaniyor. Emzirip uyutoyorum. Saba 5 ten sonra da kaka seansi başliyor 2 saat ikiniyor. Uyumali uyanmali geciyor. Gece bu uykulardan sonra gunduz neredeyse hic uyumuyor. Emmeyle uyumayan bebegi baska turlu nasil uyutacgim bilmiyorum. Ben bisiler yapmazsam o aksama kadr uyumayacak. Uyumadıkçada sinir yapiyor. Bu konuyla ilgili yazilan birsey varsa takip demedim. Yardimci olun lutfen.

Selam kızlar.
Aslan'ı bugün Dr götürdüm. Çok öksürmeye başlamıştı.. faranjit olmuş :KK57: serum fizyolojikle burnunu açacaksın dedi Dr. Dik yatacakmış.
Mukuslu kakayı sordum..süt ürünleri ve çikolatalı gıdalar tüketildiğinde bazı bebeklerde böyle olurmuş.

Back
X