- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Merhaba kızlar nasılsınız,bebisler nasıl? Çook keyifli bol agulu bol gülücüklü bi gün olur inşallah.Sayfalar ilerlemiş pek geriye gidemedim.
Hem ev işi hem yemek hem bebek vaktim olmuyor ya,nasil dengeleyeceğiz her şeyi bilmiyorum.
Yavaş yavaş sevinç çığlıkları,görünce gülmeler,heyecanlamalar başladı bizde de. yeni birşeyler yapinca yaşadığım mutluluğu en iyi sı, anlarsınız şu an.
Yastık mevzusu konuşulmuş ben de yastıksız yatiriyorum çok nadir ince bi yastık koyuyorum gündüz.Yastiksiz olmalı diye biliyorum
Uyku düzeniniz nasıl kızlar,bi saatiniz var mı? Ali Kağan gündüz parça parça uyuyor,aksam da bi uyuyup bi uyanıyor 12 gibi yarimkundak yapinca da emmeye kalkıyor birkaç kere.Ama şunu merak ediyorum akşam belli saatte uyutmaliyim şimdiden.Kactan kaça yatmalı?
Amin canim her gunumuz guze gecsin insallah meleklerimizle, ailelerimizle.
Canm aksamlari en gec 9 da yatmis olmalilar aslnda ama bunu yakalamk cok zor. Ben son bi aydir direniyorm. Saat 8:30 9 a dogru esnerse hemen alip gidiyorm yatak odasina kizimi. Altimizi degisip tulumumuzu giyip emiyoruz. Isiklr kapali, ses yok. Gece moduna geciyoruz. Bazen cok direndigi oluyor ama sonunda uyuyor. Gece uykusuna geciyor. Emmek icin kalksa da geri uyuyor. Her gun duzenli gitmese de o saatte uyumasi gerektigini ogreniyor yavas yavas. Hatta banyo yaptinda daha rahat uyuyo. Sabahlri da 6-7 kalkiyo. Sonrasinda keyfine gore.. Gunduzleri pek duzenli uykusu yok zaten. Bu sekilde yaniii...