• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de baya araştırdım ama ataşehir genetik i bilmiyorum. Acıbadem ataşehir hastanesinde yaptıracağım sanırım
Aa hastane yapıyor mu? Ne kadar fiyat verdiler . Yeditepe üniversitesi genetik merkezi de yapıyormuş bilginiz olsun Kozyatağı yeditepe hastanesinde kan veriliyor fiyatı da diğer yerlere göre daha uygun ama tek sorun cinsiyet bakmıyorlarmış 🥲

1000184266.webp
size var mıı bata son 3 çok heyecanlıyım 8 aydır deniyoruz yaptığım anda çok silik çıktı ama güvenemiyorum ara ara kasık ağrım ve sürekli bir göğüs ağrım var adet olmak istemiyorum bu sefer

Kıza hamile olan arkadaşlarımın hiç bulanmamış annem ve ablamda kıza hamileyken bulantı olmamış rahat geçirmişler erkeğe göre o yüzden bende aşırı merak ediyorum 🥰
İlk erkek benim ve hiç bulantı yaşamadım çok rahat geçirmiştim.
Bende aşırı merak ediyorum Sağlıkla gelsinler inşallah

Kıza hamile olan arkadaşlarımın hiç bulanmamış annem ve ablamda kıza hamileyken bulantı olmamış rahat geçirmişler erkeğe göre o yüzden bende aşırı merak ediyorum 🥰
Benim kızımda 4 ay lokma yiyemedim bulantı ve kusmaktan her hafta serum takıyordu doktor öylelikle 4 ayı geçirdim çok zordu şimdi hiç kusma olmadı sabahları hemen kahvaltı yapmazsam bulantı oluyor benim de 1 buçuk hafta sonra söylerim dedi doktor cinsiyeti ama herkes erkek diyor :)

Aa hastane yapıyor mu? Ne kadar fiyat verdiler . Yeditepe üniversitesi genetik merkezi de yapıyormuş bilginiz olsun Kozyatağı yeditepe hastanesinde kan veriliyor fiyatı da diğer yerlere göre daha uygun ama tek sorun cinsiyet bakmıyorlarmış 🥲
Eveet ben yeditepeyi de aradım ama geniş panel bakmıyorlar, cinsiyet bilgisi de yoktu yanlış hatırlamıyorsam, o yüzden fiyatı uygundu 9bin tl gibi bir fiyat verdiler.
Evet acıbademin kendisi de yapıyor, kendi genetik merkezi varmış. Acıbadem ataşehirde Genetik danışmanlık yapan bir hanımefendi var, kendisinden bilgi alıyorsunuz, en geniş kapsamlı olan tüm hastalıklara bakılan panel için 25bin tl fiyat söylediler ama indirim de yapıyoruz dediler henüz konuşmadım

Çok sağolun🌸
Aşerme hiç yaşamadım ya tatlı da pek istemiyor canım
Bulantı yaşadım ama sürekli değil sabahları açlıktan oluyordu hala oluyor 3 kere falan kustum en fazla
Hatta bugün kahvaltıdan sonra çıkardım bitmicek heralde hiç :(
Ben rozalı bi cilde sahibim ama öyle çok fazla değildi şu son 2 haftadır tüm yüzüme attı baya çirkin bi cildim oldu :(
Bi dahaki kontrolde doktora dermatolog soracağım
2 hafta önce rozalar bende de alevlendi doktor bir krem verdi 2 gün sürdüm geçti. Dermatologa gidin mutlaka. Benim de şu an sivilcelerim alevlendi ama maalesef ona çözüm yok, ilk 12 hafta ilaç veremiyorlarmış sivilce için 🥹 sudocrem sürüp, ilaçsız sivilce bandı kullanıyorum şu gratiste satılandan

Bu arada ataşehir genetik ne kadar fiyat verdi acaba? Ben synevo ile görüştüm en pahalısı oydu, ve cinsiyet de söylemiyordu. Düzen laboratuvarlarının fiyatları daha uygundu ama yine cinsiyet yoktu sanırım. Eurofins ile konuştum, ondan da emin olamadım yurtdışına giden kanlar hangi şartlarda gidiyor bilinmiyor test sonucu etkilenebilir dediler. Şu an kararsızım🙈

Hayırlı olsunnnnnn 🥰 belirtileriniz var mıydı? Benim nerdeyse hiç yok, şükür bulantı falanda olmadı hiç o yüzden etraftakiler kız diyor hep :) sizin nasıldı?
Benim de aynı şekilde. Hatta kız bebek için yüzde sivilcelenme, bulantı vs diye duydum hep ama tam da tersi oldu. Normalde her şeyden midem bulanan biriydim, hiç bulantım olmadı. Sivilce de regl döneminde bile çok olurdu şimdi tam tersi cildim güzelleşti. Gören herkes erkek diyordu ama kızmış. :) 🧿

2 hafta önce rozalar bende de alevlendi doktor bir krem verdi 2 gün sürdüm geçti. Dermatologa gidin mutlaka. Benim de şu an sivilcelerim alevlendi ama maalesef ona çözüm yok, ilk 12 hafta ilaç veremiyorlarmış sivilce için 🥹 sudocrem sürüp, ilaçsız sivilce bandı kullanıyorum şu gratiste satılandan
Kremi bana özelden yazar mısınız sorayım doktoruma

Benim de aynı şekilde. Hatta kız bebek için yüzde sivilcelenme, bulantı vs diye duydum hep ama tam da tersi oldu. Normalde her şeyden midem bulanan biriydim, hiç bulantım olmadı. Sivilce de regl döneminde bile çok olurdu şimdi tam tersi cildim güzelleşti. Gören herkes erkek diyordu ama kızmış. :) 🧿
Benim kızımda hiç bulantım olmadı. Her ay ultrasonda bebeği görmesem hamileyim demezdim o derece.
İlk 5-6 ay cildim çok güzelleşti, herkes erkek diyordu ama son 2 ay kocaman kahverengi lekeler oluştu. Çok çirkin olmuştum. Doğumdan bir hafta sonra hiçbiri kalmadı şükür 🌸

Bulantı olmaması erkek diye biliyorum kızda aşırı bulantı olurmuş ne kadar doğru bilmiyorum
İlk çocuklarım ikiz erkek. 5. Aya kadar bulantının kusmanın olmadığı bir günüm geçmedi. Her gün ağlıyordum. Yemek yiyemediğim için kilo vermiştim. Şimdi de aynı durumdayım. Tek bebekte daha rahat olurum diye düşünmüştüm. 12. Haftaya geldim hala lavabodan kurtulamıyorum.

Back
X