• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hangi yemekler size iyi geliyor ne yiyebiliyorsunuz? Ben hep aynı şeyleri yediğim için artık onları da yiyemez oldum🤔 Aklıma da farklı birşey gelmiyor açıkçası

Birde eskiden dikkat etmezdim de şimdi polyester olmayan kazak bulamıyorum ya. Polyestere de 2bin 3bin vermek istemiyorum. Hangi markalari önerirsiniz?

Kızlar hangi yemekler size iyi geliyor ne yiyebiliyorsunuz? Ben hep aynı şeyleri yediğim için artık onları da yiyemez oldum🤔 Aklıma da farklı birşey gelmiyor açıkçası
Canım hiç birşey yemek istemiyor sabah kahvaltı yapıyorum şükür sonraki öğünlerde birşey yemek istemiyorum sevdiğim şeyleride sevmiyorum resmen ne tatlı istyiyorum ne ekşi tuhaf geçiyor benimkisi

Gözünüzaydın sağlıkla gelsin
Peki bulantı oluyormu sizde kız bebek belirtilerini yaşadınızmı tatlı vs aşerme gibi
Çok sağolun🌸
Aşerme hiç yaşamadım ya tatlı da pek istemiyor canım
Bulantı yaşadım ama sürekli değil sabahları açlıktan oluyordu hala oluyor 3 kere falan kustum en fazla
Hatta bugün kahvaltıdan sonra çıkardım bitmicek heralde hiç :(
Ben rozalı bi cilde sahibim ama öyle çok fazla değildi şu son 2 haftadır tüm yüzüme attı baya çirkin bi cildim oldu :(
Bi dahaki kontrolde doktora dermatolog soracağım

Çok sağolun🌸
Aşerme hiç yaşamadım ya tatlı da pek istemiyor canım
Bulantı yaşadım ama sürekli değil sabahları açlıktan oluyordu hala oluyor 3 kere falan kustum en fazla
Hatta bugün kahvaltıdan sonra çıkardım bitmicek heralde hiç :(
Ben rozalı bi cilde sahibim ama öyle çok fazla değildi şu son 2 haftadır tüm yüzüme attı baya çirkin bi cildim oldu :(
Bi dahaki kontrolde doktora dermatolog soracağım
9+4 benimde aşırı sivilce oluştu aşerme yok fakat bulantı çok fazla

Kizlaaaarr! Bugün kontrolüm vardı. 11+3 ama kız dedi. 🥹🥹🩷🩷
Hep erkek hissediyordum ama doktor çok emin şekilde kız dedi... İnanamıyorummm 🧿
Hayırlı olsunnnnnn 🥰 belirtileriniz var mıydı? Benim nerdeyse hiç yok, şükür bulantı falanda olmadı hiç o yüzden etraftakiler kız diyor hep :) sizin nasıldı?

Hayırlı olsunnnnnn 🥰 belirtileriniz var mıydı? Benim nerdeyse hiç yok, şükür bulantı falanda olmadı hiç o yüzden etraftakiler kız diyor hep :) sizin nasıldı?
Bulantı olmaması erkek diye biliyorum kızda aşırı bulantı olurmuş ne kadar doğru bilmiyorum

Benim canım sulu ev yemekleri çekiyor.😊Başlarda mutfağa giresim gelmiyordu şuan mutfakla aram iyileşmeye başladı sebze baklagil pişirmeye başladım son günlerde. Hiç kendimden beklemezdim. Zaten benim mide bulantım yok o yüzden ne gelse yiyorum ama fast food canım istemiyor. Çok şükür. Bu arada ben sucuklu tost yiyorum eğer canım çekerse. Bir de Eğer yemek yiyemiyosan asmr videoları var insanları yemek yerken izlemek benim iştahımı açıyor deneyebilirsin 😂😂😂

Benim canım sulu ev yemekleri çekiyor.😊Başlarda mutfağa giresim gelmiyordu şuan mutfakla aram iyileşmeye başladı sebze baklagil pişirmeye başladım son günlerde. Hiç kendimden beklemezdim. Zaten benim mide bulantım yok o yüzden ne gelse yiyorum ama fast food canım istemiyor. Çok şükür. Bu arada ben sucuklu tost yiyorum eğer canım çekerse. Bir de Eğer yemek yiyemiyosan asmr videoları var insanları yemek yerken izlemek benim iştahımı açıyor deneyebilirsin 😂
Sucuk çok önerilmiyor hamilelıkte bilginize canınız çekerse ayda 1 kez deniyor

Back
X