- Konu Sahibi denizzehra
- #3.441
Ben bu hafta cuma cumartesi gideceğim artıkİki hafta var iki kontrol arası zor duruyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu hafta cuma cumartesi gideceğim artıkİki hafta var iki kontrol arası zor duruyorum![]()
3bc idi kaliteleriMerhaba mesajlarınızı okudum pozitif haberleri görmek beni çok mutlu ediyor dilerim sağlıkla sıhhatle yavrunuza kavuşursunuz kaliteleri neydi acaba
Lekelenmeniz ilk kez olduysa gitmelisiniz bencesol kasigimda batma ve kahverengi akinti lekelenmem var bugun. endiselenmeli miyim? acile gitmeli miyim sizce?
TesekkurlerEki Görüntüle 3662156
İşaretlediğim yere basman yeterli:)
Canım hiç birşey yemek istemiyor sabah kahvaltı yapıyorum şükür sonraki öğünlerde birşey yemek istemiyorum sevdiğim şeyleride sevmiyorum resmen ne tatlı istyiyorum ne ekşi tuhaf geçiyor benimkisiKızlar hangi yemekler size iyi geliyor ne yiyebiliyorsunuz? Ben hep aynı şeyleri yediğim için artık onları da yiyemez oldumAklıma da farklı birşey gelmiyor açıkçası
Aynısı benimde öyle ya. Zorluyorum resmenCanım hiç birşey yemek istemiyor sabah kahvaltı yapıyorum şükür sonraki öğünlerde birşey yemek istemiyorum sevdiğim şeyleride sevmiyorum resmen ne tatlı istyiyorum ne ekşi tuhaf geçiyor benimkisi
Bence annelikle birlikte kaygı bozukluğu yükleniyorEşime dedim ki kalk acile gidip baktır alım ben yalandan rahatsizlanim dedim sonra Allah'tan randevum vardi da gittik gördük rahatladım![]()
Çok sağolunGözünüzaydın sağlıkla gelsin
Peki bulantı oluyormu sizde kız bebek belirtilerini yaşadınızmı tatlı vs aşerme gibi
9+4 benimde aşırı sivilce oluştu aşerme yok fakat bulantı çok fazlaÇok sağolun
Aşerme hiç yaşamadım ya tatlı da pek istemiyor canım
Bulantı yaşadım ama sürekli değil sabahları açlıktan oluyordu hala oluyor 3 kere falan kustum en fazla
Hatta bugün kahvaltıdan sonra çıkardım bitmicek heralde hiç
Ben rozalı bi cilde sahibim ama öyle çok fazla değildi şu son 2 haftadır tüm yüzüme attı baya çirkin bi cildim oldu
Bi dahaki kontrolde doktora dermatolog soracağım
Gözünüzaydın sağlıkla gelsin inşallahKizlaaaarr! Bugün kontrolüm vardı. 11+3 ama kız dedi.
Hep erkek hissediyordum ama doktor çok emin şekilde kız dedi... İnanamıyorummm![]()
Gözünüz aydınnKizlaaaarr! Bugün kontrolüm vardı. 11+3 ama kız dedi.
Hep erkek hissediyordum ama doktor çok emin şekilde kız dedi... İnanamıyorummm![]()
Hayirli olsunKizlaaaarr! Bugün kontrolüm vardı. 11+3 ama kız dedi.
Hayırlı olsunnnnnnKizlaaaarr! Bugün kontrolüm vardı. 11+3 ama kız dedi.
Bulantı olmaması erkek diye biliyorum kızda aşırı bulantı olurmuş ne kadar doğru bilmiyorumHayırlı olsunnnnnnbelirtileriniz var mıydı? Benim nerdeyse hiç yok, şükür bulantı falanda olmadı hiç o yüzden etraftakiler kız diyor hep :) sizin nasıldı?
Benim canım sulu ev yemekleri çekiyor.Kızlar hangi yemekler size iyi geliyor ne yiyebiliyorsunuz? Ben hep aynı şeyleri yediğim için artık onları da yiyemez oldumAklıma da farklı birşey gelmiyor açıkçası
Sucuk çok önerilmiyor hamilelıkte bilginize canınız çekerse ayda 1 kez deniyorBenim canım sulu ev yemekleri çekiyor.Başlarda mutfağa giresim gelmiyordu şuan mutfakla aram iyileşmeye başladı sebze baklagil pişirmeye başladım son günlerde. Hiç kendimden beklemezdim. Zaten benim mide bulantım yok o yüzden ne gelse yiyorum ama fast food canım istemiyor. Çok şükür. Bu arada ben sucuklu tost yiyorum eğer canım çekerse. Bir de Eğer yemek yiyemiyosan asmr videoları var insanları yemek yerken izlemek benim iştahımı açıyor deneyebilirsin
![]()
Biliyorum o yüzden yazdım toksoplazmadan dolayı tedbir amaçlı önermiyorlar ama ben az olucak şekilde pişmiş yiyorum sık yemiyorum.Sucuk çok önerilmiyor hamilelıkte bilginize canınız çekerse ayda 1 kez deniyor