Benimki 10 dk agladi sonra sakinlesti canim. Korkutmak için yazmadim aglarsa panik yapma sakin ol diye yazdim :))Ayy gerçekten mi okadar aglaniyormu ay inşallah aglamaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki 10 dk agladi sonra sakinlesti canim. Korkutmak için yazmadim aglarsa panik yapma sakin ol diye yazdim :))Ayy gerçekten mi okadar aglaniyormu ay inşallah aglamaz
Tamam canım çok saol dediğin gibide yapacam yarın sağlık ocağınada gosterecem bir.Zeytinyağı artı sudokrem yap canım. Birkaç gün de süt ve süt ürünleri tüketmeyi kes. İnek sütü alerjisi de buna yol açabiliyor.
tüm kv ler aynı cümleleri kurmaya programlanmış galiba... aç bu çocuk aç..sütün yok senin..doyuramıyorsun...yine ne oldu niye ağlıyor niye ağlatıyorsun ver bana..gazını ben çıkarayım...aç bu aç..sütün yok senin..mama ver..tok olsa uyur..uyursa büyür böyle sefil olur torunum....üşür bu çocuk hasta edeceksin..tırnağını dikkatli kes..kestin mi çocuğu yoksaaaa..ört üstünü ört...eli ayağı buz gibi... o memede süt bitti öbüründen ver...doktor nerden bilecek memede süt bitmiş yorulmasın çocuk..
ayyy milyon kere anlat anlat anlamıyor anlasa da dinlemiyor...
ya sabır ya sabır..
oğlum 2 aylık oldu,annem 40 ı mı çıkarıp gitti bikaç gün yalnız kaldım ne yalan söylemişim özlemişiz evimizin dingin huzurunu... 40gün annem sağolsun herşeye koştu,kv görümceler misafirler falan filan ev doldu taştı ayrıca...annem gidince kv geldi..bihafta kaldı... evde bildiğiniz elektirk var..gerilim hat safhada.. herşeye müdahale..çocuğu güneşlendiricem bi 5 dakika balkonda...oooo çocuğu zatürre bronlit yapıcan ben çocuklarıma d vitamini vermdim güneşlendirmedim de ne oldu kemikleri mi zayıf bacaklarımı eğri...
arkadaş herşeye müdahale edilir mi..kavga etmeyelim diye sustum sustum ama tabii yüzüme yansıdı...haftasonu gitti çok şükür... görümceme demiş ki ben kendimi tutamıyorum herşye müdahale ediyorum o da bana kızıyor rahatsız oluyor galiba ondan geldim evime. Eşime söylemiş görümcem de.. eşimle konuştuk sordu ben de tüm detaylarıyla anlattım.. ki kv ile hiç bi sorunum yok kaç senedir çok da severdim ama birden değişti her tavrı..Eşime de eğer gelir sürekli bizde kalırsa annenle ilişkimiz bozulacak,seninle de bozulacak evimizin huzuru kaçacak..sen bi yolunu bul dedim..bakacaksa götüreyim baksın okuldan dönüşte alayım..ki onu bile istemiyorum ücretsiz izne çıksam keşke...ama eve gelirse çalışmak daha iyi en zından okula gidip kafam dağılır..ama çocuğu da yalnız bırakmak işime gelmiyo benim kurduğum düzeni yıkmak için herşeyi yapıyor kv çünkü.. offf kafamda deli sorular..neyse çok şükür ki eşim hak verdi bana tanıyo annesini çünkü..bakalım bizi nasıl günler bekler :)
Zeytin yağı kullandım ama sudocrem kullanmadım yarın aşımız var doktora soracam gidince bakalım bişey verecek mi yoksa bende alacağım o kremdenCnm ben de cok çektim piştikten zeytinyağı ve sudocrem kullanmaya başladım cok şükür kurtulduk
Sağol canım bakalım sağmaya devam etcem bugün sağamadım çok uykusuzdumCanım bebeğin ihtiyacı o kadar dır belki bizim oğlan çok iştahlı şimdiye kadar doydum diye kendini memeden çektiğini görmedim ben de gak dese guk dese emziriyorum hemen o yüzden belki arttı baya 3 saat emzirmesem 1 memeden 80cc fln çıkıyor .
Oğlumda olmultu benğm bağladım düzeldi benim bi hastamda oldu bağladedim dr denemişdiye bağlamadı veçocuğu aparat takıyodu enson2 gun oldu coft bagliyorul ama sr ortopedi grmeden baglama dedi saten baska dr goturucrz bundan memnun degilim ben genede baglayim
Yoğun sütü ne yapacaksın güzelim? Masallah çok güzel kilo almış. Çalışmaya başlamak için sağacaksan gece sabaha karşı sağ. Hem dinlenmiş olduğun için daha fazla çıkıyor.Pisikedii mamavermiyorum 1 ayda 1350 aldı boyuda 4 cm uzadı ama işte sütüm yoğun çıkmıyo
Bende basladim dunden beri cift bagliyorum önümüzdeki cumartesi randevumuz var yani 8 gun baglamis.olucam insallah fayda eder canim benim.tsk ederimOğlumda olmultu benğm bağladım düzeldi benim bi hastamda oldu bağladedim dr denemişdiye bağlamadı veçocuğu aparat takıyodu enson
Ay cok tanidik geldi,aynilarini yasiyorum bende,bu kis planlari 3 ay bizde kalmakmis, dusundukce delircrk gibi oluyorum.izin almada yok,geliyoruz o kadarannem de bikaç şeye yeltendi ama ben müdahale ettim onunla sorun yaşamadık ama kv olunca söyleyemiyorsun herşeyi...sinirinden çatlıyosun:) sanki ben konu mankeniyim çocuk benim değil sadece onun torunu...al sen emzir diyesim geldi bazen ona o kadar yani.. çocuğa bakmak için bu kışı bizde geçirmeyi palnlıyormuş ben de işe başlamamayı planlıyorum..valla hiç bi ev düzeni huzurumuz kalmayacak gerilcez sinirlendikçe hırsımı eşimden alıcam..gerçi eşim çok yoğun çalışıyo ne kadar süre görüp de hırsımı alabilirim bilemiyorum..kv yanında hiçbişey konuşamıyosun zaten..herşeye bi yorumu var..hiç bi özelin kalmıyo..geçen sabah emzirdim gazı var ağlıyo çocuk..odamıza gelip noldu yine ağlıyo diye aldı çocuğu cinnet getirecektim resmen..gazını çıkarcam pışpışlıcam uyucak hepsi bu..odama gelmek niyeeee off bak yazdıkça depreşiyom![]()
Cift baglamak nasil oluyor canim,Goruntu olarak kafama oturtamadimBende basladim dunden beri cift bagliyorum önümüzdeki cumartesi randevumuz var yani 8 gun baglamis.olucam insallah fayda eder canim benim.tsk ederim
2 bez bagliyorsun kuzum ic icd koyuyorum bezleri oyle bagliyorumCift baglamak nasil oluyor canim,Goruntu olarak kafama oturtamadim
Nasil bir faydasi olur ki 2 bez baglamanin valla mantigima hic oturtamadim2 bez bagliyorsun kuzum ic icd koyuyorum bezleri oyle bagliyorum
Mermersahi bez de olur müslin bez de olur ben ikisinden de kullaniyorum cok is goruyolarKizlar su suyu hemen ceken bez vardi yazmisti biri hatielayamadim adini bezin banyodan sonra kurulamak ve cis için ne beziydi
Cnm benim oğlum 58 günlük gece yatmadan mama veriyorum 120cc falan ama yinede 2 bilemedin 3 saat uyuyo gündüz ne zaman emmek isterse emiyo uyku konusunda hiç iyi değilizoğlum uyandı emzirdim uyudu tekrar yazayım danışacaklarım var arkadaşlar,
1.ateşölçer kullananların tavsiyeleri neler..uzaktan ölçer mi kulaktan alından ölçer mi..önerdiğiniz bi ürün var mı?
2.kanguru sling öneriniz var mı..erkek bebekler için riskli olmayan kullanışlı bir ürün önerisi olan var mı?
3.oğlum gerinmekten esnemekten uykusundan uyanıyor hep ama uyku tulumu ya da kundak fayda etmedi basıyo yaygarayı..özgür olacakmış..kolları bacakları hiç durmuyor hiç..sizde durum nedir?
4. gün aşırı yıkıyorum,nemlendirici birşey sürmüyorum arada tüm vucuduna saf zeytinyağı sürüyorum mis gib ioluyo ama her zaman olmuyo arada bi losyon olsa masaj yapsam rahatlasa istiyorum ama hiçbir ürüne güvenemiyorum artık..johnson amerikada bebek yağlarında kanserojen madde olduğunu açıklayıp özür dilemiş.Siz neler kullanıyorsunuz?
5. Ben gece yatmadan 90cc mama veriyorum ki 3-4 saat uyuyor..gün içinde ve gece kalktığında emziriyorum.Sütümü sağdığımda iki memeden 100-120 cc çıkıyor,bu güne kadar malum büyüklerin sütün yetmiyor sütün az mama ver de mama ver laflarıyla bezdim..inat ettim..sütüm de arttı..böyle idare ediyorum..ama doyuramıyormuyum az mı sütüm diye kaygılanıyorum..onu bunu yiyip içmekten oram buram büyüdü :) Hipp mama kullanıyorum avent natural biberonla..mamadan sonra bile emiyor oğlum..mamayı alıp ememyi bırakır diye korkmuştum ama olmadı aç kurtu anca doyuruyoruz sanırım:))siz neler yapıyorsunuz?
6.iki haftadır parmak emme çabaları başladı..ve önlüğü hep ıslanıyor..diş hazırlıkları mı başladı acaba..çok erken değil mi..bir zürafa edinmelimi acilen ne dersiniz?
7.d vitamini carlson kids daily kullanıyorum aile hekiminin verdiği d vitamininde kanserojen varmış diye doktorumuz uyardı onu kullanmıyoruz.
8. bi de hala bebek arabası alamadık ..bi başıma kaldırıp katlayıp bagaja koyabileceğim bişey arıyorum..zaten bel fıtığı atlattım...bitek kraft oto koltuğu aldık şimdilik onunla idare ettik de olmuyo böyle eve arabaya mahkum olunuyor..güneşi görüp çıkarmak istiyorum..var mı bebek arabası öneriniz?
9.buhar makinası gerekiyor galiba..peteklere su asıyorum ama burnu tıkanmaya başladı..damla aspiratör de pek sevimli değil mecbur kalmadıkça..sizler ne aldınız ne önerirsiniz?
ayyy çok mu sordum:)) oğlan uyurken fırsat bu fırsat...,
teşekkürler şimdiden cevaplara..sevgiyle..
Sadece anne sütüyle 1350 yse çok iyi cnm Yağlı demek ki sütün yoksa 6 saatte 2 gögüsten sagdıgın süt miktarı azKilo alımı iyi gayet 1350 aldı bu ay aslında ben hemşireyim biliyorum ama uygulayamıyorum.sütümvar emiyo ama 1delikten geliyo
Kurulamak için mermerşahı örtü çiş için de bildiğimiz alt açma bezini tutuyorum canım havluya sarmadan bağlamadan altına tutuyorumKizlar su suyu hemen ceken bez vardi yazmisti biri hatielayamadim adini bezin banyodan sonra kurulamak ve cis için ne beziydi
Hepsi aynı bunların gece çocuk Ağlar ben sabaha kadar yat kalk hacı yatmaza dönerim beyim kalkar aa bu gece çocuk ne güzel uyudu der vay anasını ya kv de günde bi kere uğrar uğramaz her geldiğinde niye aglıyo bu çocuk ki hep gaz sancısına denk gelir gazı var derim onuda kabul etmez eskiden çocuk huysuzluktan aglıyomuş gaz mı varmış? Dedim çocuk manyak mı durduk yere aglıcak bi derdi var ki aglıyoHuni diyarından sevgiler efendim. Kocasına bıçağı takmak isteyenler de bu hafta Sevgili Lune. Hikayesi şöyle:
Bebe bir yandan ağlar gecenin köründe bende su istedim hay istemez olaydım. Getirdi kapağı açarken döküldü yatağa. Geldi yatağa su döküldü yorganı kenara koyup dedim. Bebe ağlıyor demiş miydim? Kapağı açarken döküldü hadi al yatak iyice ıslanacak dedim. Vay açtı ağzını neden ben sert konuşuyormuşum ulan gecenin köründe bebe kulağımın dibinde tiz ses çalışması yapıyor ter akmış bir yerimden sana cicim diyecek hal mi var? Bende açtım ağzımı verdim odunu. Baktı bende şalter atık efendi gibi kızı uyuttu. Bende tam patlamamış afyonumla geldim. Te allam.
Herkesin bebesi ağlıyor panik yapma diyecek olan canlar evde sürekli bebe ağlayınca kapıya dayanıp kesiyormusum gibi muamele eden bir adet kv olunca o kadar kolay olmuyor o işler. Evde sürekli bir neden ağlıyor sorusu dönüyor. En son tuttum Neva hanımı yüzüne muhatabın burada al sor neden ağlıyor dedim. Ben hunimi alıp uyumaya çalışayım en iyisi. Hepinizi öptüm bol uykulu geceler olsun.