- 21 Haziran 2014
- 392
- 941
- 208
ben dün gece ilk kez 150cc mama yaptım akşam banyo yaptırdık on gibi ..ondan sonra mamasını yedi,12de yattık hemen uyumadı saat 1 i buldu uyuması.bi ne de dün gece beşiğinde yatmadı bastı yaygarayı aldım mecbur yanıma.sabah 5.30 da uyandı altını değiştirdim emzirdim 6.30da tekrar uyudu..8.30 da yine aynı fasıl..10.30 da yine aynı fasıl...12de yine kalktı.. 12.30 datekrar uyudu ama 1 saat...bu saate kadar da uyuyo yarım saatte uyanıyo emziriyorum tekrar uyuyo.en son 16.30 da uyudu bakalım ne kadar sürecek..Cnm benim oğlum 58 günlük gece yatmadan mama veriyorum 120cc falan ama yinede 2 bilemedin 3 saat uyuyo gündüz ne zaman emmek isterse emiyo uyku konusunda hiç iyi değiliz
gündüz çok sık uyanıyor deliksiz bi 2 saat uyumuyor mesela..aç mı acabadiyorum ama emerken memeyi bırakıyor sonra uykuya dalıyor..
uyku düzenini nasıl sağlayacağım bilemedim..bırak odasını ayırmayı..zaten oda bişe yapmadım ben bizim odada yatsın bi süre..çalışmaya başlayınca bana da zor ona da..ama beyefendi dün gece yatmadı işte beşiğinde yanıma aldım sonra birlikte uyuya kalmışız zaten beşiğine koyamadım..sabah da öğlene kadar birlikte uyuyoruz yoksa yarım saat sürmüyo uykusu..öğlen kalkıp salona geliyoruz gün içinde orada yatırıyorum..
ayyy bilemedim bakalım ne yapıcaz böyle :)