- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
İnş ıyu olur hersey yalnız sunu dıyecegım canım sana bır yuva kolay kurulmuyor daha yapıcı olne olur kestırıp atma bu dedıklerının ılerde hıcbır önemı olmayacak önemlısı beben sen ve esın baxengormezsen duymazdan gel olur muuu inş hersey ıyu olurrr
Tabi canm haklisin. Asla hoc bi seyi kestirip atmiyorm ama benm adamin ciddi bi derse ihtiyaci var. Hic bu kadar buyutmedm alttan aldm ama hep ayni yere donup durduk. Bi de simdi ailesi de iyice sacmalamaya basladi. Ben ki aileme o kadar duskunum onlari Istanbulda birakip isimi gucumu birakip esimin pesinden Antalyaya geldim burda hayatimi yeniden kurdum. O yuzden bu kadar haksizliga da artk tahammulum yok. Mutlu olmak, huzurlu olmak istiyorm artk..
3 aylik olayim baslayacam (dedi ve asla baslamadi )![]()
![]()
before after bekliyoruz :)
Kiz kanka benim cukulatays acaip zaafim var 20 tane ver dakkasinda gomerimyemeyince cildiriyorum
esim her aksam getiriyo bigun bakkal amca demis sizin cocuk cukulata yicek zamana geldi mi diye
![]()
Ayyy ayni ben
Ay pek seker kulagi varmss

su gereksiz aglamalar zaten valla allah yardimcimiz olsun heleki sizin gibi birden fazla olanlarin daha cok yardimcisi olsun...