Benim oglanda aynisi canim ama nabarsam yapayim acligina dayanmiyor gece 2 saate bir kalkariz. 4 ten sonrada ikinma baslar sabah 8 dede ancak kakayi koyar. O ikinmalar beninolduruyor surekli kalkip onu izliyoorum birsey mi oldu diye, gicik bir durum,benimkide dogdugundan beri benimle uyuyordu ama artik kendilerini bildikleri icin aliskanliga donusmemesi acisindan kendi yataginda uyutmaya basladim,2 gun zorlanirsin ama sonra iyiki yapmisim dersin. Sende yatagina koyarak uyut artik,her kalktiginda pispisla kucaginda tekrar koy yatagina,ve mutlaka emzirdikten sonra al kucagina uykulu uykulu gazini cikar,gazi cikmassa 3 te ikinmaya basliyor,cikmayan gazlar bagirsakta birikiyor,uykusunda da osuramadigi icin kivranip duruyor,ben duZenli hale getirdim bu olayi cok sukir,karnini guzelce sar sicacik olsun,geri yerlerine normal battaniye koysan bile yeter usumez. Bir dene bu aksam bakalim. Umarim faydasi olur,tabi benim cocuk uykuyu seven bir cocuk onun huyuna giderek yavas yavas alistirdim,hercocuk ayni tepkiyi vermeyebilir. Onun sinyallerini sen daha iyi anlarsin bir dene derim