2016 Anneleri

Kızlar günaydın, hastane çantası için, hazırlıklara başlayan var mı? Ben 2016 annesi olacağimi sanmıştim ama doktorlar beni 2015 annesi yapmaya kararlı. İnşallah bebeklerim beklerler de en azından aralığı görürüz. Sizlerden ne var ne yok, hiç ses çıkmiyor.

Hkom cnm merhaba .ben hastane cantasını hazırladım.ama biraz abarrtım sanki.sen kaç haftalık oldun cnm şimdi?

Hkom cnm merhaba .ben hastane cantasını hazırladım.ama biraz abarrtım sanki.sen kaç haftalık oldun cnm şimdi?
Canım ben 29un içindeyim şuanda. Ben de alacaklarimi tamamladigimi düşünüyorum da, yikamaya başladim şimdi aldiklarimi. Bu hafta hazırlayacağim artik. Neler koydun ki bize de ipucu ver ben de hazırlayayım ona göre

Ay cok heycanli..Allah bana da hayırlısıyla nasip etsin inşallah hamile olmayi
Amin canım, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Tabi hepimize de kucağimiza almayı nasip etsin. Biz heyecanla hazırlanıyoruz ama hayırlısıyla doğarlar inşallah

merhaba bende yeni katıldım aranıza.. birileri beni duyar mı bnm gibi olan var mı kendimden bahsetmek istiyorum iki kez tüp bebek yaptırdım biri olmadı ikincide de 2 yumurtam toplandı( yumurta rezervimde az sanırım erken menopoz ) biri döllenmedi diğeride tsh yüksek olduğu için donduruldu şimdi leviteron kullanıyorum değerlerim düşünce tnsfer olucak doktorum 2 ay sonra gel dedi dün kanamam geldi ikinci kanama da gitmeyi düşünüyorum b uarada 5 yıllık evliyim ve herkes gibi inanılmaz evlat hasreti çekiyoruz mevlam hepimizin yüzünü güldürsün inş..pek bilgim yok kimseylede bişey konuşamıyorum eşim ve annem işte..noluyo nasıl oluyo çözülen emriyonun bi zararı oluyo mu bnm adetim düzensiz şimdi ne zaman gitmeliyim aklıma da gelmiyor işte bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim bursadan slmlar..

arkadaşlar merhaba,nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…