- 23 Eylül 2014
- 1.149
- 914
- 333
- 35
Canim ne güzel şeyler yazmışsin sana bende buradayım demeyi çok isterdim hamile oldugum zaman yazmistim ondan senin yazdıklarınin bildirimi geldi. Ben bebegimi beş haftalikken kaybettim bu ay aşılama oldum inşallah tekrar araniza katilmak nasip olur. Rabbim hepinizin bebislerini sagliklica kucaginiza almayi nasip eder inşallahKızlaaar, yaz tatili bitti. Haydi toplanalım artık, nerelerdesiniz? Nasıl gidiyor hamilelik, herşey yolundadır inşallah?
Cnm çok geçmiş olsun.Allah bir daha bu acıyı yasatmasın.cnm acın çok yeni ama neden erken doğum olmuş? Bir daha hamile kalınca önlem gerekirse alınır.en kısa zamanda yavruna kavusursun inşallahBen de geçen hafta pazar günü 22 haftalık bebeğimi erken doğum sebebiyle kaybettim. Acım çok ağır bugün bildirim gelince daha da acıdı canım. Inşallah ben de 2016 da anne olabilirim.
Rahim ağzı yetersizliği sebebiyle erken doğum olmuş. Açılmam başladı ve suyun gelmişti. Normal doğum Yaptım o ana kadar yaşıyordu bebeğim ama çok Ufaktı tutunamadı hayataCnm çok geçmiş olsun.Allah bir daha bu acıyı yasatmasın.cnm acın çok yeni ama neden erken doğum olmuş? Bir daha hamile kalınca önlem gerekirse alınır.en kısa zamanda yavruna kavusursun inşallah
Ah canim acini ta icimde hissettim. Ben de 8 haftadir mücadele veriyorum. Ikizlerimden birinin suyu tamamen geldi. Ama yasamaya devam ediyor. 23+0 dayiz suan. Risk devam ediyor. Hergün kaybetme korkusuyla yasiyorum. Allah sana sabir versin ve kucagini yavrularinla doldursun en kisa zamanda canim.Ben de geçen hafta pazar günü 22 haftalık bebeğimi erken doğum sebebiyle kaybettim. Acım çok ağır bugün bildirim gelince daha da acıdı canım. Inşallah ben de 2016 da anne olabilirim.
Çok dikkat etmelisin canım sürekli yat. Ben kendimi çok yordum hep ayaktaydım. Acısı o kadar zor ki düşündükçe aklıma geldikçe kendimi alıkoyamıyor ve ağlıyorum. Allah'ım sana sağlıkla doğum yapmanı nasip etsin. Çok çok dikkat et ve kontrollerini doktor 1 gel diyorsa sen 2 git.Ah canim acini ta icimde hissettim. Ben de 8 haftadir mücadele veriyorum. Ikizlerimden birinin suyu tamamen geldi. Ama yasamaya devam ediyor. 23+0 dayiz suan. Risk devam ediyor. Hergün kaybetme korkusuyla yasiyorum. Allah sana sabir versin ve kucagini yavrularinla doldursun en kisa zamanda canim.
cnm bnm ya,cok zor .Allah hayırlısı ne ise onu yazsın.bundan sonra sana serklaj işlemi uygularlar merak etme,Rahim ağzı yetersizliği sebebiyle erken doğum olmuş. Açılmam başladı ve suyun gelmişti. Normal doğum Yaptım o ana kadar yaşıyordu bebeğim ama çok Ufaktı tutunamadı hayata
Evet bundan sonraki gebeliklerde hemen önlem alacağız. Inşallah hemen gebe kalırım çünkü pco var bende ve tedaviyle klomen ve Ovitrelle kullanarak gebe kalmıştım. Dua ediyorum sürekliCnm
cnm bnm ya,cok zor .Allah hayırlısı ne ise onu yazsın.bundan sonra sana serklaj işlemi uygularlar merak etme,
Cnm kalırsın merak etme.pcolu olman çok dezavantaj degil. Her tedaviye yanıt verirsin , bnmde tup bebek, gecen sen dışgebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı.daha sonrada korktum yine olurum die.tüp yaptırdık.herseyin çaresi var.Evet bundan sonraki gebeliklerde hemen önlem alacağız. Inşallah hemen gebe kalırım çünkü pco var bende ve tedaviyle klomen ve Ovitrelle kullanarak gebe kalmıştım. Dua ediyorum sürekli
Çok dikkat etmelisin canım sürekli yat. Ben kendimi çok yordum hep ayaktaydım. Acısı o kadar zor ki düşündükçe aklıma geldikçe kendimi alıkoyamıyor ve ağlıyorum. Allah'ım sana sağlıkla doğum yapmanı nasip etsin. Çok çok dikkat et ve kontrollerini doktor 1 gel diyorsa sen 2 git.[/QUOT
saol canim amin insallah. Allah kimsenin elini bos birakmasin. Senin de yüzüne gülsün insallah. Zaten hastanedeyim canim cok riskli oldugu icin.
Yurtdisi. Ama olay türkiyede oldu orda samsun medikal parkta yattim bir hafta. Müthis bir doktora rastladim dr. ILYAS AYAN. cok güzel tedavi uyguladi. Allah ondan razi olsun.Âmin canım inşallah
Hangi hastanedesin hangi ilde peki?
Benim erken farkedilemedi doktorum bile şok oldu duruma doktorun da iyiymiş seni Allah korumuşYurtdisi. Ama olay türkiyede oldu orda samsun medikal parkta yattim bir hafta. Müthis bir doktora rastladim dr. ILYAS AYAN. cok güzel tedavi uyguladi. Allah ondan razi olsun.
Canım benim yaaa, ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Allahım sabır versin ve inşallah bu aşılama da bebeğine kavuşmana vesile olsun. Dualarım hep sizlerle, evlat hasreti çekmeyen bilmez, beklemek çok zor. Ama Rabbim inşallah bekletmez, isteyen herkese nasip etsin. Güzel dileklerin için de çok teşekkür ederiz. İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.Canim ne güzel şeyler yazmışsin sana bende buradayım demeyi çok isterdim hamile oldugum zaman yazmistim ondan senin yazdıklarınin bildirimi geldi. Ben bebegimi beş haftalikken kaybettim bu ay aşılama oldum inşallah tekrar araniza katilmak nasip olur. Rabbim hepinizin bebislerini sagliklica kucaginiza almayi nasip eder inşallah
Tatlım yazdığıma bin pişman oldum şimdi. Ben ki en çok bundan korkuyorum. Hamilelik takvimi bile eklemedim aylardır, birinin gücüne gider diye. Nolur hakkını helal et. Rabbim inşallah size yeniden sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. İsteyen herkese aratmasın Allah. Dualarım hep sizinle inşallah en yakın zamanda bebişine kavuşursun.Ben de geçen hafta pazar günü 22 haftalık bebeğimi erken doğum sebebiyle kaybettim. Acım çok ağır bugün bildirim gelince daha da acıdı canım. Inşallah ben de 2016 da anne olabilirim.
Canım inşallah Sağlıkla kucağina alırsın bebeklerinin ikisini de. Dua edelim, sen de istirahat et, başka elden gelen yok. Sen olabildiğince mutlu olmaya çalış nolur, bebeğin hisseder senin üzüldüğünü. İnşallah hayata ve sana sımsıkı sarılır ve sağlıkla doğar. Kendine çok dikkat et.Ah canim acini ta icimde hissettim. Ben de 8 haftadir mücadele veriyorum. Ikizlerimden birinin suyu tamamen geldi. Ama yasamaya devam ediyor. 23+0 dayiz suan. Risk devam ediyor. Hergün kaybetme korkusuyla yasiyorum. Allah sana sabir versin ve kucagini yavrularinla doldursun en kisa zamanda canim.
Kızlaaar, yaz tatili bitti. Haydi toplanalım artık, nerelerdesiniz? Nasıl gidiyor hamilelik, herşey yolundadır inşallah?
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah. Ben bu konuda hiç daha önce birşey duymadım, keşke yardımcı olabilseydim ama belki burada kızlar okursa bilenler sana yazarlar. Allahım yardımcın olsun, inşallah ciddi birşey değildir. Hepimizin başından bebek özlemi, tedaviler geçti, dolayısıyla endişelenmeni anliyorum ama bebekler de etkilenir. Onun için çok stres yapmamaya çalış. Rabbim esirgesin bebeğini inşallah.Merhaba Arkadaşlar,
23 haftalık gebeyim, Detaylı Ultrason sonucu doktor Sağ tarafta Çentik olduğunu söyledi. Konuya dair herhangi bir tedavi önerilmedi henüz gebelik haftasının 25 olması durumunda cevap verebilirlermiş. Böyle bir şey başından geçen yaşayan arkadaşlar lütfen bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Durum beni korkutuyor! İlk gebeliğim ve tedavi ile olmasından dolayı başıma geleceklerden çok ürküyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Cnm bende bakıorum daha. Britax römerinki yanyana değil mi?ben arka arkaya duran istiyorum. Çünkü diğeri çok geniş oluyor.birde arabanın ağırlığı çok onemli ta.ben peg pregonun ikiz arabasını internette inceledim.20 kg .çok ağır geldi bana.Annecikler, günaydıın,
Ben artık ikizler için bebek arabası bakıyorum. Alan veya ne alacağına karar veren var mı? Yardımlarınızı bekliyorum. İkizler için internette fikir veren çok az malesef. Hele ki benim almayı düşündüğüm model ile ilgili hiç yorum yok. Britax römer b-agile double bebek arabası hakkında fikri olan varsa çok memnun olacağım.
Evet canım yanyana ama herkes öyle tavsiye etmiş. Önlü arkalı olanlarda arkadaki çok sıkılıyor ve öndekini rahatsız ediyormuş sürekli. Ben de kıyamadım arkadaki hiçbirşey göremez diye yanyana olan dar bi araba bakıyorum aslinda ama bazilarının da manevrası çok iyi feğil. Bunun normalini gördüm, çok rahat ikiz olanını göremedim daha. Ama genişliği 78cm çok gelmedi bana. Bilmiyorum ama almadan önce görmeliyim. Bilemedim ya, fikirlere ihtiyacım var onun için.Cnm bende bakıorum daha. Britax römerinki yanyana değil mi?ben arka arkaya duran istiyorum. Çünkü diğeri çok geniş oluyor.birde arabanın ağırlığı çok onemli ta.ben peg pregonun ikiz arabasını internette inceledim.20 kg .çok ağır geldi bana.
Yerinde gidip bakmak lazım, benim ikizi olan bir arkadasım .peg pregonun aralalı olan modelini kullandı .çok memnun kaldıBirde pusetlerin birbirine bakması lazım.oylesi daha iyi.bir alışveriş merkezinde ikiz arabadı kullanan bir anne kadalardan gecememişti.ben ondan sonra dedim arkalı önlü daha mı iyi acaba.Evet canım yanyana ama herkes öyle tavsiye etmiş. Önlü arkalı olanlarda arkadaki çok sıkılıyor ve öndekini rahatsız ediyormuş sürekli. Ben de kıyamadım arkadaki hiçbirşey göremez diye yanyana olan dar bi araba bakıyorum aslinda ama bazilarının da manevrası çok iyi feğil. Bunun normalini gördüm, çok rahat ikiz olanını göremedim daha. Ama genişliği 78cm çok gelmedi bana. Bilmiyorum ama almadan önce görmeliyim. Bilemedim ya, fikirlere ihtiyacım var onun için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?