Senin şu resimdeki bebek varya bu bandalara çok heves ediyorum. Pazar günü bi bebek gördüm en fazla bi yaşında güldüm ona hani gulersin o ne yaptı bi bilsen ağzındaki emzigi çıkardı oda bi gülüyoki aman allahim eridim yaaa sonra dedim galiba bu sefer ultrasonda bebegi görecegime inandım göbekden Göremedi bugün yağdan dedi vajinal usgden gözüktü ama çıktısini vermedi devlete gitmistim.Hayırlı olsun canım. Evet beklemek çok zor Rabbim herkese dilediği zaman hayırlı evlatlar nasip etsin. Allah tamamina erdirsin. Ben de başta kilo vermiştim 3 ay dolmak üzere şuan anca verdiğim kilolari aliyorum yavas yavaş. Ağrın old. Zaman dinlen mutlaka. Olabilir oluyor bazen ağrilar Takma kafana. İnşallah hepimiz hayırlisiyla bebeklerimize kavuşuruz.
Canım benim inşallah bizimde kızlarımız olur da öyle cici şeyler giydirip bakıp bakıp severiz bebişlerimize. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Gerçi sağlıklı olsunlar da Allahımın verdiğine razıyız kız erkek farketmez.Senin şu resimdeki bebek varya bu bandalara çok heves ediyorum. Pazar günü bi bebek gördüm en fazla bi yaşında güldüm ona hani gulersin o ne yaptı bi bilsen ağzındaki emzigi çıkardı oda bi gülüyoki aman allahim eridim yaaa sonra dedim galiba bu sefer ultrasonda bebegi görecegime inandım göbekden Göremedi bugün yağdan dedi vajinal usgden gözüktü ama çıktısini vermedi devlete gitmistim.
Kesinlikle hu fark etmezz ikisinide çok isterim sağlıklı vücut bütünlüğü olan hayırlı evlat olmayı nasip eder inşallah.Canım benim inşallah bizimde kızlarımız olur da öyle cici şeyler giydirip bakıp bakıp severiz bebişlerimize. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Gerçi sağlıklı olsunlar da Allahımın verdiğine razıyız kız erkek farketmez.
Hoşgeldin canım. İnşallah öyledir, şimdiden hayırlı olsun. Bizler de daha yeni hamileleriz ama hepimiz birlikte yaşayıp öğreneceğiz bu süreci. :)Merhaba kızlar bende 1 aylık hamileyim yani öyle tahmin ediyoruM :) daha doktor randevumuza gidemedik, sizin tavsiyelerine ihtiyacım olacak bol bol :)
İyiyiz diyelim iyi olsun, sağolasın canım sen nasılsın? Biz de çok sık giremiyoruz sanırım zaten. Herkes meşgul :)kızlar slm nasılsınız uzun zamandır giremedim nete işlerim yoğundu nasıl gidiyor hamilelik
Canım benim tüp bebek olduğu için transferden sonra 5.gün testte gördüm zaten. Yani erken öğrendim. Ben 4+4 te gittiğimde keseleri gördük çok şükür. Yani son adet tarihinin birinci gününden başlayarak sayarsak 32. Gün oluyor. Bundan bir hafta sonra da kalp atışını duyduk bin şükür. İnşallah senin de herşey gönlünce olsun canım. Bebeklerin sağlıkla gelsinler inşallah dünyaya. Tabi ki hepimizin bebişleri deInşallah canım birbirimizin tecrübelerinden faydalanacağız o zaman :) siz testte gördükten ne kadar sonra doktora gittiniz
:))::aynen bende kendimi işlere vurdum giremiyorum sıklıkla.iyi olmaya çalışıyorum cnm aynen hayata devam işte.nasıl gidiyor hamilelikHoşgeldin canım. İnşallah öyledir, şimdiden hayırlı olsun. Bizler de daha yeni hamileleriz ama hepimiz birlikte yaşayıp öğreneceğiz bu süreci. :)
İyiyiz diyelim iyi olsun, sağolasın canım sen nasılsın? Biz de çok sık giremiyoruz sanırım zaten. Herkes meşgul :)
Iyi çok şükür canım. İstirahate devam sayılır. Kisa süreli çıkip geliyoruz işimiz olunca ama yine de hala evdeyim diyebilirim. İnşallah daha da iyi olurum zamanla. Dua edin bana kızlar. Doppler testinde geçen hafta plasentadaki kan basıncının normal olmadığını söyledi doktor. Clexane iğneye 20. Haftaya kadar devam dedi. Var mı aranızda benim gibi birşey yaşayan ya da duyan.:))::aynen bende kendimi işlere vurdum giremiyorum sıklıkla.iyi olmaya çalışıyorum cnm aynen hayata devam işte.nasıl gidiyor hamilelik
Üzüldüm CNm ama dur daha bi hafta geri olabilir ben de 5+6 da gttim keseler var büyümüşler gecen haftaya göre ama bebekler kalp atışı görülmedi normalde haftayaydi kontrolüm umarım kötü bişey olmaz ya.. Ankara Üniversite'si Prof Murat Sönmezer gittim ben çok memnunum ilkinde tuttu Allah'ım hayırlara erdirsinMerhaba arkadaslar hepinize guzel bi hamilelik gecirmenizi diliyorum.ben oazartesi 7 haftalik oldum ama kalp atisi ve embriyo gorulmedbir hafta bekleyelim dedim dr ama umutlu degilim dedi.cok agladim uzuldum ama elden birsey gelmiyor hersey ALLAHtan O ol derse olur ben hep hayirlisi olsun diye dua ettim.yarin baska doktora da gidecez bakalim.ben tedavi icin yer bile bakiyorum suan 2.si icin yani ankara baskent hulusi hocayi dusunuyorum bilguniz varmi acaba benim arkadasim yaptirdi cok memnun kaldi size de danismak istedim
Canım o kadar şanslısın ki. Ben malesef tedavilerle hamile kalabilenlerdenim. Gerçi oldu ya çok şükür bin şükür daha ne isterim de stresli bir dönem geçirdik. Tabi sonucunda bu mükafatımız olur inşallah doğduğu günleri de görürüz inşallah hepimiz. Çok şükür ki sen hiç başlamadan bu müjdeyi almışsın. Çok sevindim, Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin. Hayırlı olsun. İnşallah yakında miniğinizin pıtpıtlarını da duyarsınız.Hala burdamısınız 2016 anneleri :) bende aranıza yeni katıldım. 2 yıllık evliyim bende ve denemelerimiz her ay boşa çıkıyordu. Önümüzdeki aylarda tüp bebeği deneyecekken Rabbim bu ay kısmet etti. İnşallah 15 gün sonra kalp atışlarınıda duyarız
Teşekkür ederiz canım ama hayırlısıyla inşallah mucizeni görürsün. Rabbim kalbine göreversin. Tabi ki hayırlısını bilen Allahim onu yaşatsın hepimize. Sen üzme kendini şimdiden en hayırlısı olacaktir ondan gelen inşallah.Merhaba arkadaslar hepinize guzel bi hamilelik gecirmenizi diliyorum.ben oazartesi 7 haftalik oldum ama kalp atisi ve embriyo gorulmedbir hafta bekleyelim dedim dr ama umutlu degilim dedi.cok agladim uzuldum ama elden birsey gelmiyor hersey ALLAHtan O ol derse olur ben hep hayirlisi olsun diye dua ettim.yarin baska doktora da gidecez bakalim.ben tedavi icin yer bile bakiyorum suan 2.si icin yani ankara baskent hulusi hocayi dusunuyorum bilguniz varmi acaba benim arkadasim yaptirdi cok memnun kaldi size de danismak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?