2016 Anneleri

Kızlar benim tüp bebek ilaçlarımdan kalanlar var. Çok şükür bize inşallah bir dsha lazım olmaz. Pazartesi gününe kadar istanbuldayım. O zamana kadar isteyen olursa çok uygun fiyatlara vermek istiyorum. İlaçları ve ne kadar kaldığını yaziyorum. İstanbuldan birileri alsın istiyorum ki soğuk zincir olanlar biliyorsunuz dolapta saklaniyor. Kargoyla olmaz. Elden vermeliyim.
Puregon 900 den iki tane azar azar kalan tüplerde toplam yaklaşık 500ml var. Bir tüpte 1230ml var zaten ve fiyatı 600tl civarinda.Ben 500ml için 100tl düşünüyorum.
Gonapeptyl içinde 5 tane iğne kaldı. Bir kutuda zaten 7 tane var . bir kutu fiyatı 80tl civarında. Ben 5 tanesini 40 tl ye vereceğim.
Neupogen kutuda 5 tane iğne var. Benim elimde 2 tane kalmış. Kutu fiyatı 450tl ama ben 2hazır enjeksiyon için 100tl düşünüyorum. Etrafınızda varsa ihtiyac~ olan mutlaka bana ulaşsınlar ki birkaç güne tatile gitmeden vereuim. Bu yazdiklarimi hep dolapta sakladım. Yine buz ile birlikte elden vereyim ki bozulmasin.
 
Bir de soğuk zincir olmayan dolapta saklanmayan ilaçlarım var. Bunları şehir dışına gönderebilirim.
Menogon 75 IU. Kutusunda 5tane olan bir ilaç. Bende 3 tane kalmış. Kutu fiyatı 130 civarında ben 3 tanesini 50 tl ye vereceğim. Bir de çok az kalmış dibinde lucrin isteyen varsa ücretsiz vereceğim. Ama çok az kalmış.. 3-4gün yeter ancak.
 
Senin şu resimdeki bebek varya bu bandalara çok heves ediyorum. Pazar günü bi bebek gördüm en fazla bi yaşında güldüm ona hani gulersin o ne yaptı bi bilsen ağzındaki emzigi çıkardı oda bi gülüyoki aman allahim eridim yaaa sonra dedim galiba bu sefer ultrasonda bebegi görecegime inandım göbekden Göremedi bugün yağdan dedi vajinal usgden gözüktü ama çıktısini vermedi devlete gitmistim.
 
Canım benim inşallah bizimde kızlarımız olur da öyle cici şeyler giydirip bakıp bakıp severiz bebişlerimize. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Gerçi sağlıklı olsunlar da Allahımın verdiğine razıyız kız erkek farketmez.
 
Kesinlikle hu fark etmezz ikisinide çok isterim sağlıklı vücut bütünlüğü olan hayırlı evlat olmayı nasip eder inşallah.
 
kızlar slm nasılsınız uzun zamandır giremedim nete işlerim yoğundu nasıl gidiyor hamilelik
 
Merhaba kızlar bende 1 aylık hamileyim yani öyle tahmin ediyoruM :) daha doktor randevumuza gidemedik, sizin tavsiyelerine ihtiyacım olacak bol bol :)
 
Merhaba kızlar bende 1 aylık hamileyim yani öyle tahmin ediyoruM :) daha doktor randevumuza gidemedik, sizin tavsiyelerine ihtiyacım olacak bol bol :)
Hoşgeldin canım. İnşallah öyledir, şimdiden hayırlı olsun. Bizler de daha yeni hamileleriz ama hepimiz birlikte yaşayıp öğreneceğiz bu süreci. :)
kızlar slm nasılsınız uzun zamandır giremedim nete işlerim yoğundu nasıl gidiyor hamilelik
İyiyiz diyelim iyi olsun, sağolasın canım sen nasılsın? Biz de çok sık giremiyoruz sanırım zaten. Herkes meşgul :)
 
Inşallah canım birbirimizin tecrübelerinden faydalanacağız o zaman :) siz testte gördükten ne kadar sonra doktora gittiniz
 
Inşallah canım birbirimizin tecrübelerinden faydalanacağız o zaman :) siz testte gördükten ne kadar sonra doktora gittiniz
Canım benim tüp bebek olduğu için transferden sonra 5.gün testte gördüm zaten. Yani erken öğrendim. Ben 4+4 te gittiğimde keseleri gördük çok şükür. Yani son adet tarihinin birinci gününden başlayarak sayarsak 32. Gün oluyor. Bundan bir hafta sonra da kalp atışını duyduk bin şükür. İnşallah senin de herşey gönlünce olsun canım. Bebeklerin sağlıkla gelsinler inşallah dünyaya. Tabi ki hepimizin bebişleri de
 
Sağol canım ya inşallah , allah hepimizin bebislerini sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin
 
:))::aynen bende kendimi işlere vurdum giremiyorum sıklıkla.iyi olmaya çalışıyorum cnm aynen hayata devam işte.nasıl gidiyor hamilelik
 
:))::aynen bende kendimi işlere vurdum giremiyorum sıklıkla.iyi olmaya çalışıyorum cnm aynen hayata devam işte.nasıl gidiyor hamilelik
Iyi çok şükür canım. İstirahate devam sayılır. Kisa süreli çıkip geliyoruz işimiz olunca ama yine de hala evdeyim diyebilirim. İnşallah daha da iyi olurum zamanla. Dua edin bana kızlar. Doppler testinde geçen hafta plasentadaki kan basıncının normal olmadığını söyledi doktor. Clexane iğneye 20. Haftaya kadar devam dedi. Var mı aranızda benim gibi birşey yaşayan ya da duyan.
 
Hala burdamısınız 2016 anneleri :) bende aranıza yeni katıldım. 2 yıllık evliyim bende ve denemelerimiz her ay boşa çıkıyordu. Önümüzdeki aylarda tüp bebeği deneyecekken Rabbim bu ay kısmet etti. İnşallah 15 gün sonra kalp atışlarınıda duyarız
 
Merhaba arkadaslar hepinize guzel bi hamilelik gecirmenizi diliyorum.ben oazartesi 7 haftalik oldum ama kalp atisi ve embriyo gorulmed bir hafta bekleyelim dedim dr ama umutlu degilim dedi.cok agladim uzuldum ama elden birsey gelmiyor hersey ALLAHtan O ol derse olur ben hep hayirlisi olsun diye dua ettim.yarin baska doktora da gidecez bakalim.ben tedavi icin yer bile bakiyorum suan 2.si icin yani ankara baskent hulusi hocayi dusunuyorum bilguniz varmi acaba benim arkadasim yaptirdi cok memnun kaldi size de danismak istedim
 
Üzüldüm CNm ama dur daha bi hafta geri olabilir ben de 5+6 da gttim keseler var büyümüşler gecen haftaya göre ama bebekler kalp atışı görülmedi normalde haftayaydi kontrolüm umarım kötü bişey olmaz ya.. Ankara Üniversite'si Prof Murat Sönmezer gittim ben çok memnunum ilkinde tuttu Allah'ım hayırlara erdirsin
 
Canım o kadar şanslısın ki. Ben malesef tedavilerle hamile kalabilenlerdenim. Gerçi oldu ya çok şükür bin şükür daha ne isterim de stresli bir dönem geçirdik. Tabi sonucunda bu mükafatımız olur inşallah doğduğu günleri de görürüz inşallah hepimiz. Çok şükür ki sen hiç başlamadan bu müjdeyi almışsın. Çok sevindim, Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin. Hayırlı olsun. İnşallah yakında miniğinizin pıtpıtlarını da duyarsınız.
Teşekkür ederiz canım ama hayırlısıyla inşallah mucizeni görürsün. Rabbim kalbine göreversin. Tabi ki hayırlısını bilen Allahim onu yaşatsın hepimize. Sen üzme kendini şimdiden en hayırlısı olacaktir ondan gelen inşallah.
 
Kızlar Merhaba, topiğimiz iyice hareketsiz kaldı. Neredeyse hepimiz aynı zamanda aynı şeyleri yaşıyoruz. Giremiyor musunuz kadınlarklübüne yoksa bizi mi unuttunuz? Ben bugünlerde çatlaklar için krem kararı vereceğim, bilenlere sorup, yorumları okuyorum. Siz ne diyorsunuz bu konuda, fikri olan yazarsa çok sevinirim. Cevaplarınızıı bekliyorum.:)
 
Herkese merhabalar kabul ederseniz bizde katılmak istiyoruz aranıza.Ben bugün tam 10+4 günlük hamileyim herşey normal gidiyor çok şükür ancak malesef benim yine de büyük korkularım var bu benim son 1 yıl içindeki 3. gebeliğim inşallah Allahım bunu kucağımıza almayı nasip ederse şubat 2016 da doğacak.Bu arada doğal yollarla hamile kaldım. :)
 
Kızlaaar, yaz tatili bitti. Haydi toplanalım artık, nerelerdesiniz? Nasıl gidiyor hamilelik, herşey yolundadır inşallah?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…