Bitkiseli yokPeki bitkisel boyalar varmış onlar kullanılabilir mi acaba
Hani şöyle kına gibi boyalar oluyorya onlardamı olmaz acabaBitkiseli yok
sadece Amonyaksızı var dedi
geri kalanı yine kimyasal dedi
sizde kendi kuaförünüze sorun isterseniz bir
Hıı sonuçta adam para kazanacak abla boyayım birde bitkisel diye en pahalısından söyleyedeverirdi
sormak lazım benceHani şöyle kına gibi boyalar oluyorya onlardamı olmaz acaba
7 de başladı bnmGünaydın herkeseKızlar rüyamda evimde kedi doğuruyordu yavrulardan biride maviydi hemen alıp onu sevdim hayır olsun inşallah. Yarın 6+3 olucam kısmetse doktora gidicem inşallah güzel haberler alırım. Bu mide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı bende hala yok midesi bulanmıyor diye üzülen bir insan oldum bir sorun mu var acaba
günaydın kızlar.
bu gece rüyamda ilk defa bebeğimi gördüm doğmuştu hastaneden eve getiriyoduk. pek güzeldi beyaz tenli saçlı bi bebekti. rüyamda hissettim resmen onu çok güzeldi
Ne güzel inşallah rüyan gerçek olsun :)
Hangi marka içiyorsun canım. Benim Folidoce de yan etkilerde var mesela bulantı. Ara ara ben de ondan olduğunu düşünüyorum. Özellikle içtikten bir süre sonra hafif bulantıyla beraber reflü gibi ağzıma acı su geliyor bazen.Kizlar gunaydin ben dun folik asit icmeyi unuttum.ilk defa gece migdem bulanmadi acaba bu folik.asit de migde bulantisimi.yapiyor
Günaydın,Günaydın herkeseKızlar rüyamda evimde kedi doğuruyordu yavrulardan biride maviydi hemen alıp onu sevdim hayır olsun inşallah. Yarın 6+3 olucam kısmetse doktora gidicem inşallah güzel haberler alırım. Bu mide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı bende hala yok midesi bulanmıyor diye üzülen bir insan oldum bir sorun mu var acaba
Ben de folia die bi marka var içiyorum ve bende unuttuğum bir iki gün midem bulanmadı gibi hissetmiştim. Ama yapacak bişey yokonu içmek zorundayızHangi marka içiyorsun canım. Benim Folidoce de yan etkilerde var mesela bulantı. Ara ara ben de ondan olduğunu düşünüyorum. Özellikle içtikten bir süre sonra hafif bulantıyla beraber reflü gibi ağzıma acı su geliyor bazen.
İlk üç ay diye okuyorum duyuyorum ama doktorum bişey dememişti. Pzts günü sorayım randevum varFolik asit tok karinina icilirse bulanti azalabilirmis.kacinci haftaya kadar verdi dr.unuz?
Günaydın,
Ilk gebeligimde de olmadi simdi de yok bulantı ve kusmam.her kişide etkisi farkli hatta her gebelikte farkli.bu gebeligimde duygu durumum cok değişken genelde asabi.oncekinde daha farkliydi
Ikisinin ortak ozelligi iştah.neredeyse 2 kg aldim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?