Selam kızlar bende Yeni hamişim izmirden aralık annesi olcam Rabbim nasip ederse , dün kese 5mm di hala şoktayız eşimle korku sevinç endişe hepsi mevcut
Inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
malesef çok yüksek ama erken menopoz olayıyla ona başladığım için bir güven duygusu oluştu. şimdi bırakırsam bir daha adama gitmeye yüzüm olmaz diye mecbur devam :/
Günaydın arkadaşlar benide aranıza alirmisin iz bende hamileyim sanırım. Sat 18 Mart. Bat 13 nisan ama benim daha öncesinde. Olurdu. 2. Bebeğim 3 yıldan sonra 7 yasinda kızım var.3.yıldır bekliyoruz.eğitim için kizilcahamam gitmiş adet bitince.eşim gelmedi.g3linn ede adet olmadım işte.
mihaelamarta
ayyy evettt benim doktor prospektus okumayin diyor her weye kafa takarsan senin icin iyi olmaz diyor doktor iwte )))) ay sonuna gelsekte bende miniyimi gorsemmmn kewkee turkiyede yawasaysim bende diyorum bazen
11 haftaya gore az deyilmi? Bilemedim wimdi ilk bawlarda hizla artiyo diye 7 8 haftada 1000 lere geliyor sanirim ama sonra hizla yukseldigi gibide duwuyor tabi o yuzden bilemedim bi nette arawtirmak lazim
Almanyada ilk 3 ay hep vajinal bakiyorlarmis Canım zaten öyle duymuştum demekki zararı yok ama halk arasında nedense bir önyargı var Canım benim bildiğim duyuluyor ama ilk evrelerde sadece Dr duyuyor olabilir bakalım cuma bende duyabilecek miyim çok heyecanliyim
Bazen gorunuyor bazen de duyabiliyorsun.olusumuna bagli biz de bugun gittik kalp atimina duyduk hamdolsunn ama doktora tekrar dinlemek istiyorum deyince zararli oldugunu soyledi.yani 10 sn kadar dinleyemedik bile.