Canım bel ağrın varsa git istersen benimde belim çok kötü. Geçen hafta ağrı artınca gittim bende keseyi gördük karından. bel ağrısının pek bebekle ilgisi yok dedi
Arkadaşlar merhaba, bugün ilk kontrolümüze gittik. Kesemizi gördük çok şükür. Karından muayene etti ve kese boyutu 8 mm çıktı. Sat 4 mart benim. Sizce kese boyutu Nasıl? Doktorum haftası ile uyumlu Dedi.
Evet ayni ucreti aldilar ama ayda bir kez vermis oluyoruz, bana da bir arkadasim gecen soyledi ilk gittiginde 600 sonra 450ye dusuyormus diye ama bizden aynisini aldilar. Bir dahaki gidisimde sorucam
11 haftaya gore az deyilmi? Bilemedim wimdi ilk bawlarda hizla artiyo diye 7 8 haftada 1000 lere geliyor sanirim ama sonra hizla yukseldigi gibide duwuyor tabi o yuzden bilemedim bi nette arawtirmak lazim
Progestan kullananlara duyuru!
Progestan kabizlik yapiyor arkadaslar, sorun yasamamak icin kayisi yiyinnn
Ben onceki kullandigim zamanlarda cok cekmistim
Merhaba kizlar... bulantisi baslayanlar olmus en korktugum sey benimde. Bugun regl gunum sabah yine test yaptim 4. Testim yine cift cizgi ☺
Dr gidenleriniz var sanirim bende sali gidicem ama usg ile baktirmak istemiyorum cok erken daha. 7 ve ya 8. Haftada kalp atisi icin gidicem birde.
Bebeklerimizin hepsi saglikli sihhatli hayirli evlat olsunlar insalah.