- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Bilmiyorum ki canim sanmiyorum cunku rahmim kasiliyor komple .Hemen geliyorum :)
Bebek olabilir mi acaba ?
Birazdan doktorun yanina girecem haber veririm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki canim sanmiyorum cunku rahmim kasiliyor komple .Hemen geliyorum :)
Bebek olabilir mi acaba ?
ankaradayım canım iş yerinden gidilecek işte çalıştay var gündüz klimalı ortam olur ama akşamları gezilir illakiCanım sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama
Adanamız Tabiki yanıyor :)
Burayı kışın gelip kışyazının tadını çıkartabilirisiniz :)
eğer bulunacağın ortamlar klimalı olacaksa Ev Araba, Çok da gezmeyeceksen etkilemez yok gezmen gerekecekse
Etkileyebilir
İsim cinsiyet te belliyse hepsini ekleyim o zaman :)Merhaba,
Ben bu konuyu yeni kesfettim
O listeye nasil ekleniyoruz beni de eklermisin? 1 aralik dogum, 25 subat sat kiz bebek istanbul yas 33ilk bebis olacak hayirlisi ile
![]()
Hayırlı haberlerini bekliyorum o zaman cnmBilmiyorum ki canim sanmiyorum cunku rahmim kasiliyor komple .
Birazdan doktorun yanina girecem haber veririm
Biraz maruz kalırsın, gittiğiniz yerlerde muhakkak klima olurankaradayım canım iş yerinden gidilecek işte çalıştay var gündüz klimalı ortam olur ama akşamları gezilir illaki
sağolasın canım bakalım ne olacak :)İsim cinsiyet te belliyse hepsini ekleyim o zaman :)
Hoşgeldin cnm
Hayırlı haberlerini bekliyorum o zaman cnm
Biraz maruz kalırsın, gittiğiniz yerlerde muhakkak klima olur
gel o zaman inşallah :)
Kiz bebek canim hosbuldumİsim cinsiyet te belliyse hepsini ekleyim o zaman :)
Hoşgeldin cnm
Fiyat iyi cnm benim.gitigim hastanede kavacikta 570 tl idiarkadaşlar aranızda ayrıntılı için istanbulda ercüment müngene giden var mı? benim doktorum kendisini tavsiye etti. gittiğim özel hastaneye geliyormuş fiyat olarak nasıl bilmiyorum 400 tl dediler. sanırım gatada öğretim üyesiymiş. kadıköy civarı için tavsiye edeceğiniz başka birileri var mı?
teşekkür ederim. sen memnun kaldın mı peki doktorundan.Fiyat iyi cnm benim.gitigim hastanede kavacikta 570 tl idi![]()
Ben geldimmİsim cinsiyet te belliyse hepsini ekleyim o zaman :)
Hoşgeldin cnm
Aynen canım katılıyorum inşallah bi engel çıkmasın da normal kolaycacık doğum olsun:)Canim ilk gebeligin mutlaka normalli dene sonuna kadar hemde hicbisey normal dogum kadar guzel olamaz.
Sezeryan gercekten son ihtimal olsun.
Ben 2. Gun kalktim tabiki agri sizi olmuyo diyen yalan konusur ama bebisinin sana en muhtac zamani ozaman agriyi duaunmuyorsun bile canim
oh oh sevindim cnm gözünaydın 7kgverdin miBen geldimmkizlar cok sukur iyiyiz bebegimde iyi sıpa yerinde durmuyor buyumus baya
masallah.
Rahim kasilmalari normal dedi eger gunde 10'dan az olursa sorun yok dedi.
Rahmim gobek deligimi bile gecmis
Cok sukur iyiyuz yani. Pazartesi gunu tekrar ulturasona gidecem.
Cunku doktorun ulturasona eski biseydi o yuzden pazartesi tekrar girecem kizlar bide anlamadigim bisey var . Gecen 74 kiloydum bu ay tekrar 71 kilo olmusumtartidan tartiya degisiyor. Bakalim onumuzdeki ay kac olacak. Benim icin hava hoş keske hic almasam. 78 ile basladim. Suan 71 :)
Detaylı ultrasonda sevindim iyi çıktığına canımMerhaba güzel hamiş anneler,
DÜn detaylı ultrasonum vardı. Herşey yolundaymış çok şükür, güzel geçti. Bebişin kalbini, böbreğini, iskeletini, parmağını ne bulduysak inceledik. Hamdolsun sorun yok. Darısı hepimizin başına olsun.
Sonrasında doktoruma sonuçları götürmeye gittim. +5 kilo olmuşum. Allah'tan doktorum rahatlatıyor beni, iyi gidiyorsun normal, yine de dikkatli olmaya devam et, son aylarda hızlı kilo artışına bağlı olarak ipin ucunu kaçırmayalım dedi. Her seferinde hatırlattığı gibi yine dedi bol bol denizde yüz, fırsat buldukça yürü. Ve sevindiğim birşey söyledi. 3 hafta sonra aç karnına randevuya gideceğim. Kan testi ile açlık-tokluk şekerime bakacak. Şu an için şeker yüklemesini gerekli görmüyorum dedi. EĞer kan sonuçlarında sıkıntılı bir durum olursa tekrar değerlendirecekmiş. İnşallah şeker yüklemesine gerek kalmaz.
Benim pambık da bu aralar bayağı tekmeliyor kafa atıyor teyzeleri. Ben artık rutin saatlerde attığını farkettim. Sabah 7,00 da kalkıyorum işe gitmek için, bir posta o zaman tekmeliyor. Öğlene doğru 10.30 gibi ara öğün zamanımda otururken tekmeliyor. Bir de akşam 6.00 gibi dönüyor da dönüyor :) Sanırım yemek saatlerinden yarım-1 saat önce bizim kuzucuk alarm kurmuş gibi acıktım diyor :) Sizde de böyle belirli saatlerde hareketlenmeler farkettiniz mi acaba?
Bu arada ADanalı arkadaşlarım, Adana'nın sıcağı Kıbrıs'tan beterdir derler ama, Lefkoşa çöl sıcağı 45 derece mübarek. Esmiyor efendim esmiyor
Özellikle kışa denk gelsin diye bir çabamız olmamıştı ama, en zor geçecek son 3 ayımızın sonbahar-kışa gelmesine çok seviniyorum doğrusu![]()
Aaaa hadiii, ee o zaman su içsem de içmesem de onunla alakalı değil ise kontrol altında tutmak lazım. Bak bunu bilmiyordum. Yaa zaten kendimiz için içmek lazım canım ama çocuğun benim yüzünden sıkıntıya düşmesi fikri beni çok rahatsız etmişti. Bu saate kadar iki litre su içtim. Midemde deniz dalgasına benzer efektler ve sesler var şu anda. Rabbim ne verirsen hayırlısını ver. Peki tedavi olarak nasıl bir şey yapmışlardı.canım bazılarının insanlıkla alakası bile yok
İnsan olmak apayrı
bende detaylım da sana benzer bişeyler yaşadım ki ben o dr un özeline gidip amniyosentezimi yapan kişiydi
ekranı görmedim baktı baktı sustu
Susunca da insan heyecanlanıyor ters cevap verir gibi konuşuyor
Allah düşürmesin oralarsız da etmesin
amnio sıvısı eksikliğinden bahsetmişsin ben ilk hamileliğimde bu nednele GATA da 2 hafta yattım
bana orda bölüm başkanının dediği şu;
- az su içtim de mi öyle oldu hocam
-Az su yada çok su içme ile alakası yok Allahtan gelen bir durum.
Tabii sen yine bol bol su iç ama kafanı takma
Belli ki onun aklı maçta kalmış
Prensesinde hayırlı olsun annesi
Listeye ekliyorum![]()
Maalesef öyle, araştırıyorum mesela sıvının azalması söz konusu ise erken doğum olur diyor, çocuk ölür nedir ya. Kızımla mutlu günler inşallah bizim olur. Sağol güzel dileğin için. Rabbim evlatlarımızdan ayırmasın bizleri.Çok şaşırmadım yazdıklarına çünkü etrafımızda böyle doktor çok maalesef. Sen kırılır mısın üzülür müsün düşünmezler. Zaten adı üstünde detaylı ultrason uzun uzun bakması her detayı incelemesi lazım. Birde sizin göreceğiniz bir ekran olması lazım esasen hatta bak burası eli burası ayağı diye anlatıyor bir çok doktor. Neyseki sonra kendi doktorun rahatlatmış seni. Bir çoğumuz doktorlar yüzünden stresli geçiriyoruz hamileliğimizi maalesef. Kızınla sana çok mutlu günler diliyorum canım :)
Perinatalogum farkliydi cnm. Bisey anlatmadi sorun olursa derim dedi sonra da gecmis olsun dedi gonderdi valla bisey anlamadim desem yeridir canim sadece sorun yok diye anladim ama bana orantisiz geldi bebisimin boyutlari bilemedim tabi canim.. haftaya cts kendi dr.uma gidicem ozaman ogrenirimteşekkür ederim. sen memnun kaldın mı peki doktorundan.
benim kendi doktorum yeteri kadar ayrıntılı bakıyor tüm kan akışlarına organların vs. boyutuna her defasında bakıyor zaten 1 muayene aşağı yukarı 30 dk sürüyor. farklı bir gözle hocamızında görüşlerini alalım dedi. isterseniz başkasınada gidebilirsiniz dedi. :)
Detaylı ultrasonda sevindim iyi çıktığına canım
Kıbrıs'ta istediğin zaman denize gir serinle :)
Burda en yakın Karataş 40dk
Aralık da bile yarım kollu giydiğimi bilirim
ama tabii Ağustos gibi olmaz
Canım bana onu diyen sene 2005 GATA bölüm başkanıAaaa hadiii, ee o zaman su içsem de içmesem de onunla alakalı değil ise kontrol altında tutmak lazım. Bak bunu bilmiyordum. Yaa zaten kendimiz için içmek lazım canım ama çocuğun benim yüzünden sıkıntıya düşmesi fikri beni çok rahatsız etmişti. Bu saate kadar iki litre su içtim. Midemde deniz dalgasına benzer efektler ve sesler var şu anda. Rabbim ne verirsen hayırlısını ver. Peki tedavi olarak nasıl bir şey yapmışlardı.
Nerde oturuyorsun sen Can'ım bana da misafir geliyor uc gündür eşim E gecmiş olsun nıyetine bugun de temizlik bitti namaz kılıp markete gidecegim akşam icin hazırlık gerekÇoook şükür bizde gittik geldik ayrıntılı için. Herşeyin yolunda olması nasıl büyük bir nimet. hepiniz güzel haberlerle dönün İnşallah. Çoook muhteşem bir duygu hamile olmak. Daha dört ay önce bunun hayali bile zordu.anlayacagnz Bugün bomba gibiyim
Yarın misafirlerim var kendimi ve kızımi çok yormadan'söyle birşeyler yapayım. Bugün çalışkan olalım kızlar. Ben farklı şeyler yapınca cook'mutlu oluyorum. Hadi bugünü dolu dolu gecirelim![]()