2016 Aralık Anneleri

Kızlar benim bugün kontrolüm vardı ama doktor haftaya cuma yine bir bakalım bu haftalar beyin gelişimi için önemli dedi bir sıkıntı mı gördü acaba diye kendi kendimi yiyip duruyorum öğleden beri :( görmüş olsa söylemesi gerekmez miydi...

peki kendi pantolonlarınızı mı giyiyorsunuz yoksa hamile pantolonlarına ya da kıyafetlerine geçtiniz mi:))
Ben bayadir hamile pantalonu ve elbise kullaniyirum en rahat ettigim elbise bu yaz sicaklarinda cnm.

Arkadaşlar bugün meleğimi gördüm 19+4 üz 18 cm 300 gr...doktorum detaylıya gerek yok ben zaten parmaklarına kadar kontrol ediyorum dedi ve previt positive diye bir multivitamin önerdi...el salladı ve güldü bitanem bana...sabah kahverengi iplik gibi bir akıntım olmuştu rahim ağzındaki yaradandır dedi içim rahatladı şükürler olsun Rabb'ime...

Masallah minik kuzuya saglikla gekir insallah.
Akintinda bi daha olmaz insallah cnm.

Kızlar benim bugün kontrolüm vardı ama doktor haftaya cuma yine bir bakalım bu haftalar beyin gelişimi için önemli dedi bir sıkıntı mı gördü acaba diye kendi kendimi yiyip duruyorum öğleden beri :KK43: görmüş olsa söylemesi gerekmez miydi...
Canim bisi gormus olsa soylerdi diye dusunuyorum icini ferah tut kontrol amaclidir.hem ne guzel pespese bebisini gormus olucaksin ☺

Kızlar benim bugün kontrolüm vardı ama doktor haftaya cuma yine bir bakalım bu haftalar beyin gelişimi için önemli dedi bir sıkıntı mı gördü acaba diye kendi kendimi yiyip duruyorum öğleden beri :KK43: görmüş olsa söylemesi gerekmez miydi...

merak etme canım, benim doktorum da 20. ve 21. haftada üst üste çağırmıştı. söylemişti bana endişelenicek bişey yok sadece daha ayrıntılı bakmak istiyorum diye de tembihledi. biliyor kafama takıcağımı çünkü :)

Arkadaşlar bugün meleğimi gördüm 19+4 üz 18 cm 300 gr...doktorum detaylıya gerek yok ben zaten parmaklarına kadar kontrol ediyorum dedi ve previt positive diye bir multivitamin önerdi...el salladı ve güldü bitanem bana...sabah kahverengi iplik gibi bir akıntım olmuştu rahim ağzındaki yaradandır dedi içim rahatladı şükürler olsun Rabb'ime...

dr mun bana ilk baştan beri verdiği vitamin. hatta burda hiçkimseden duymayınca bu vitamini Ecz.ya sordm dedim genelde elevit veya decavit veriliyor bu neyinnesi diye . onlar çok hafif ilaçlar bu çok güzel bir ilaç dedi çok dolu ve kaliteli bende tavsiye ederim dedi . çok rahatlamıştım . sizede şifa olsun inş.
sağlıklı hamişlikler dilerim.

Günaydın arkadaşlar bizde dün gezdik kızımla sonra eşim mesaiye kaldığı için annemde kaldım , değişiklik oldu bana da sıcaklardan eve kapanmıştım az kaldı sıcaklara şu ağustos bi çıksın hayırlısı ile bu arada dün tartıldım 5 kilo almışım şimdiye kadar , abur cubur ve tatlı yemediğim için yoksa almış başını gitmiştim iştahım yok diyet yaparken bile hergün 40 gr bitter yiyen ben ağzıma sürmedim 5 aydır , kanım yükselsin diye sağolsun eşim hergün kara üzüm sıkıyor ama şeker yüklemesine yakın ara vercem etkilemesin..
Sağlıklı mutlu günler ....

Günaydın kızlar.göğüsler şimdiden bir beden den fazla büyüdü. Emzirme dönemi de geçtikten sonra ilk haline dönecek mi. Yoksa hep böyle mi kalacak. Tecrübeli anneler size bu sorum.

Günaydın. .
Göğüsler ilk günden büyümeye başladı emzirme döneminde de biraz büyüyecek. .
Bnm goguslerim bebeğin başından daha büyük olmuştu. .
Sonra emzirmeyi bırakınca küçüldü
Merak etme eski haline dönüyorlar :)

En Büyük TÜRKİYEGünaydınlar :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:
Nasılsınız anne adayları elhamdulillah ben 5,5 aylık kızım ve 37 aylık oglumla iyiyiz :anne:
Sıcaklar bire serinlese daha iyi olacagım. :anneadayı:o_O
Hazırlık lar başlamış ben daha bir iki parça malz aldım o kadar dün pazar da toka aldım kızıma ilk toka sı saclar olmaz sa yada abisi gibi kısa doğar sa takarım diye
Foto koycam Nasıl tokamız

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 50
Günaydın arkadaşlar bizde dün gezdik kızımla sonra eşim mesaiye kaldığı için annemde kaldım , değişiklik oldu bana da sıcaklardan eve kapanmıştım az kaldı sıcaklara şu ağustos bi çıksın hayırlısı ile bu arada dün tartıldım 5 kilo almışım şimdiye kadar , abur cubur ve tatlı yemediğim için yoksa almış başını gitmiştim iştahım yok diyet yaparken bile hergün 40 gr bitter yiyen ben ağzıma sürmedim 5 aydır , kanım yükselsin diye sağolsun eşim hergün kara üzüm sıkıyor ama şeker yüklemesine yakın ara vercem etkilemesin..
Ben oglumla her gün 1-2 st park CIKıYORum ev işi paşa peşini topla bitmiyor sonra kıs hazırlıgı yapıyoruz difriz E fasulye vs bugünde patlıcan kızartmam dip köşe temizlik yapcam evim de aşırı sıcak bu hafta hamıle kaldığım kg geldim iştah hıc yok sırf meyve yiyorum yemekler Le salcalılarla aram yok bayat yemekle aram yok mide bulantım tıksınmem devam ediyor hayırlıaı bızde hafta sonları köye (1,5 st yol) gidiyoruz serin oluyor dinleniyorum paşa. Bahçede oynuyor
Allah ım hayırllaa son ayımıza gelmeyi nasip edip hayırlısı ilr normal doğumla alalım inşl

Günaydın güzel anne adayları :)

Geçen cuma sabahı karın ağrısıyla acillik oldum, sağ alt tarafta daha belirgin olduğu için gebelikle ilgili Bi sıkıntı da olmadığı için apandisit düşündüler, iki kez usg çekildi sonra MR çekildi. Gebelikte apandisit tanısı koymak çok zor oluyormuş. Bebek o bölgeye baskı yaptığından dolayı görünmedi Bir şey. Sonra takip amaçlı genel cerrahiye yatırdılar, takipte ağrım azaldı kan tahlillerimde de yükselme olmayınca izin verdiler gitmemize. Bebeğime bir şey olacak, karnımı kesecekler diye ödüm koptu. Allah ım kimseye böyle bir gün yaşatmasın, tekrarını göstermesin... Çok şükür ki korktuğum olmadan atlattık.

Ben üniversitede araştırma görevlisi olarak çalışıyorum, tezimi doğumdan önce bitirmek için çok koşturuyorum bu ara ama sağ olsun tez danışmanım kendi izine çıkacağı için tekerime taş koydu yine. İki gündür çok moralim bozuktu. Dün artık biraz akışına bırakayım dedim çünkü ağlayıp üzülerek bebeğimi de üzüyorum diye vicdanım sızladı. Allah gebelerin duasını kabul edermiş, ne olur dualarınızı esirgemeyin, bebeğim doğmadan tezim bitsin, sonra da hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi... Yarın ayrıntılı usg çekilecek onu bile düşünecek enerjim kalmadı, Rabbim sağlık versin hepimize ve can bebeklerimize inşallah

Günaydın kızlar.göğüsler şimdiden bir beden den fazla büyüdü. Emzirme dönemi de geçtikten sonra ilk haline dönecek mi. Yoksa hep böyle mi kalacak. Tecrübeli anneler size bu sorum.

Umarım eski haline döner göğüsler :) Benim göğüslerim zaten 85 bedendi, bir beden büyüdü şimdiden, bomba gibi geziyorum :)

Geçen cuma sabahı karın ağrısıyla acillik oldum, sağ alt tarafta daha belirgin olduğu için gebelikle ilgili Bi sıkıntı da olmadığı için apandisit düşündüler, iki kez usg çekildi sonra MR çekildi. Gebelikte apandisit tanısı koymak çok zor oluyormuş. Bebek o bölgeye baskı yaptığından dolayı görünmedi Bir şey. Sonra takip amaçlı genel cerrahiye yatırdılar, takipte ağrım azaldı kan tahlillerimde de yükselme olmayınca izin verdiler gitmemize. Bebeğime bir şey olacak, karnımı kesecekler diye ödüm koptu. Allah ım kimseye böyle bir gün yaşatmasın, tekrarını göstermesin... Çok şükür ki korktuğum olmadan atlattık.

Ben üniversitede araştırma görevlisi olarak çalışıyorum, tezimi doğumdan önce bitirmek için çok koşturuyorum bu ara ama sağ olsun tez danışmanım kendi izine çıkacağı için tekerime taş koydu yine. İki gündür çok moralim bozuktu. Dün artık biraz akışına bırakayım dedim çünkü ağlayıp üzülerek bebeğimi de üzüyorum diye vicdanım sızladı. Allah gebelerin duasını kabul edermiş, ne olur dualarınızı esirgemeyin, bebeğim doğmadan tezim bitsin, sonra da hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi... Yarın ayrıntılı usg çekilecek onu bile düşünecek enerjim kalmadı, Rabbim sağlık versin hepimize ve can bebeklerimize inşallah
doktora mı yükesek lisans mı canım? Allah yardımcımız olsun bende doktora teziyle uğraşıyorum:(

öncelikle çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inşallah herşey istediğin gibi olur.

Günaydın güzel hamişler. Güzel bir gün olsun inşallah.

S sema coskun canım 2-3 gündür bende de göbek ve çevresinde, aynı senin tarif ettiğin gibi bir ağrı var. SÜrekli değil. Bazen otururken ayağa kalktığımda başlıyor, bazen de ayaktayken oturduğumda. Bir de oranın gerildiğini ve göbeğimin altındaki çizginin hafif koyulaşmaya başladığını hissediyorum. Birkaç gündür kendimi yoracak birşey de yapmadım ben. Sanırım göbüş büyüyor ve geriliyor diye oluyor. Günlerimiz yakın diye aynı zamanda oldu heralde canım.

elma_sekerim01 elma_sekerim01 canım standartlarda gidiyoruz, ne çok ne az. Ben hafta başında tartıda +6 kilo gördüm. 4 gündür akşam erken ve hafif yemeye çalışıyorum. Sanırım ödemmiş, hemen gitti yarım kilo. +5,5 ile 6.ayın içerisindeyim. Bu ayı böyle çıkartabilirsem çok güzel olacak :) Bir de bu kan şekerini yükseltenler neler acaba, şeker testinden önce bende keseyim. Portakal suyu, üzüm, pilav vb duymuştum.

kızlar selam , göbek deliği veya etrafı ağrıyan varmı yani sürekli bir ağrı değil ama ara ara kendini hissettiren hafif bir şey işte pek anlatamadım ama yaşayan varsa eminim anlamıştır. bunun içi dr a gitmeme gerek varmı yaşayıp giden dr la görüşeniniz varmı acaba .

doktora mı yükesek lisans mı canım? Allah yardımcımız olsun bende doktora teziyle uğraşıyorum:KK43:

Doktora tezi canım, çok yoruldum gerçekten danışman hocam çok zor bir insan, tez yormuyor hoca yoruyor. Bitmek bilmeyen istekler, ne kadar özverili çalışırsan çalış hiç takdir görmemek... Adak adadım eğer bebeğimi kucağıma almadan bitirirsem kurban keseceğim...

öncelikle çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inşallah herşey istediğin gibi olur.

Âmin çok teşekkür ederim

Günaydın güzel hamişler. Güzel bir gün olsun inşallah.

S sema coskun canım 2-3 gündür bende de göbek ve çevresinde, aynı senin tarif ettiğin gibi bir ağrı var. SÜrekli değil. Bazen otururken ayağa kalktığımda başlıyor, bazen de ayaktayken oturduğumda. Bir de oranın gerildiğini ve göbeğimin altındaki çizginin hafif koyulaşmaya başladığını hissediyorum. Birkaç gündür kendimi yoracak birşey de yapmadım ben. Sanırım göbüş büyüyor ve geriliyor diye oluyor. Günlerimiz yakın diye aynı zamanda oldu heralde canım.

elma_sekerim01 elma_sekerim01 canım standartlarda gidiyoruz, ne çok ne az. Ben hafta başında tartıda +6 kilo gördüm. 4 gündür akşam erken ve hafif yemeye çalışıyorum. Sanırım ödemmiş, hemen gitti yarım kilo. +5,5 ile 6.ayın içerisindeyim. Bu ayı böyle çıkartabilirsem çok güzel olacak :) Bir de bu kan şekerini yükseltenler neler acaba, şeker testinden önce bende keseyim. Portakal suyu, üzüm, pilav vb duymuştum.
canım kan şekerini yükseltenler en genel haliyle beyaz undan yapılan herşey beyaz ekmek, pilav , makarna, patates, kızartma çok yağlı unlu şekerli pastane ürünleri poğaçalar kekler kurabiyeler v.s. tatlı yerine meyve yemek öneriliyor ama kavun ve karpuz özellikle çok şekerli sulu olmasının yanında. şeker testinden önce meyve seçimlerine biraz dikkat edersen ve çok şekerli unlu gıdalardan yersen sorun çıkmaz inşallah..

Back
X