Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    76
Kızlaar ne güzel yemeklerden bahsediyosunuz🙈 ben de sabah mıhlama yapayım dedim tereyağ içinde yüzen peynir oldu ve koca ekmeğin yarısını kendim yedim...

Bende kac gundur kesfette gün tabaklari goruyorum islak kek kisir makarna salatasi tursu vs
Insan tek birseyi aserir ben resmen 4 cesit sey aseriyorum😅
Akşama kısır yapcam şöyle acılı ekşili offff🥰🥰 hamile olduğumdan beri tatlı yiyemiyorum acı ekşi tuzlu benim oğlan acı biber olarak doğacak 😂😂😂

Akşama kısır yapcam şöyle acılı ekşili offff🥰🥰 hamile olduğumdan beri tatlı yiyemiyorum acı ekşi tuzlu benim oğlan acı biber olarak doğacak 😂😂😂
Bende once tursuya abandim sonra tuzlu seylere
Domatesi tuza banip yedim falan
Ama salataliktan tiksindim
Karpuzu bile zor yiyorum
Canim bazen puding cekiyor bazen baklava bazen de kisir tursu falan
Benim bebis cok kararsiz
Benim mide alabora o yuzden😅😅

Selammm teyzelerim ben büyüyorummm:) 13+4 olmuşum. Sizde durumlar nasıl 🎀🧿🙏🏻

Eklentiler

• IMG_5690.webp
    IMG_5690.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 65
Karpuzu bile zor yiyorum
Benim bebis cok kararsiz
Hahahhaha maşallahımız var vallahi😂😂 ay ama tatlı yiyemiyorum hala oda geçerse bana kimse dur diyemez 😂

ahahah sevecegınızı ummadan yazdım :D tadı taaa 15 yıl once unvde yemıstım ama aklımda kaldıgına gore sevıyormusum demek kı :D eşim gaz yapan baklıyatlardan yemez o yemeyınce ben de pişirmem . zaten 2 kişilik yemek yapıyorum :) guzel giderdi :))
Ay bende tavuk balik falan bayiliyorum ama zaten gebelikte gereksiz bi gaz olusumu var hele ki bunlari tuketince kotu bi koku ekleniyor uyurken falan da kendini tutamiyorsun haliyle asiri utaniyorum uemek istemiyorum resmen sirf bu sebepten

Karpuzu bile zor yiyorum
Benim bebis cok kararsiz
Toplanip bi gun yapsak her sey cozulecek gibi 🤣

selamm kızlar fetal testimiz beklediğimizden erken geldi çoook şükür iki bebişimiz de sağlıklı allahıma şükürler olsun vee cinsiyetleri de belli olmuş olfu böylelikle eşimle baş başa sahilde pastayla öğreniriz diye düşünmüştüm ama sabırsız davrandım biraz iki prensesimizz olacakk 🥹🥹🩷🩷🌸🌸🧿🧿

Bende 87 ile 😪
İkizlerin cinsiyeti belli oldu mu bende çok merak ediyorum perşembe 13 oluyorum gideceğiz inş. Gösterirler mi çok merak ediyorum

Hayır canım iki doğumumda o kilolardaydim sıkıntı yaşamadım aksine kilolu insanı sezeryan zorlar diye düşünüyorum sezeryan olmak istemiyorum hayrlisu olsun ikiz olduğu için bilmiyorum ne olur
fetal sonucum geldi çok şükür sağlıklılar ikisi de kız canımm iki tane bal prensesimm olacak çok şükür 🩷🩷🌸🌸🥹🥹

Back
X