2016 Aralık Anneleri

ben kakao yağını da kullanıyorum canım doğal olanını sabun gibi aktarlarda satılıyor ve acayip nemlendiriyor hem kokusu da çok güzel dönüşümlü kakao yağı Hindistan cevizi yağı sabahları lierac kullanmaya çalışıoyorum banyodayken de bebeyağı sürüyorum

Hindistan cevizi yağını kuzenim de kullanıyordu, yenilerde doğum yaptı çok memnundu.
Doktor bana da lierac yazmış, ben alternatif olarak ne olabilir diye biraz araştırdım, palmer's için yapılan yorumlara yönelik deneme amaçlı aldım, gerçekten de memnun kaldım 2 aya yakındır her gün duştan sonra sürüyorum, şimdilik memnunum bakalım. Kakao kokusuna bayılırım zaten :)

ben ilk günden beri onu içiyorum henüz 1 kilo aldım ondanmı acaba :) ücreti yanlış hatırlamıyorsam 70 lira ama içinde çok fazla var ben yeni 2. pakete gerçtim yani hamiliek boyunca toplam 2 paket iş görüür heleki yeni alacaksanız o sizi doğuma götürür

Evet 69 TL ücreti benim için sağlığım herşeyden önemli tabi ama doktorlar yine de ücret konusunda uyarıyorlar :) yeni aldım içinde 90 tane var yanı 1.5 ay gidecek doğuma kadar 2 kere daha alırım :) aaa süper deneyimleyen ve kilo almamış biriyle karşılaştığım için daha çok içim rahat etti...

hayırlı cumalar canım.. sıcaktandır diye tahmin ettim ama bi tek göbeğimde var. ben de beyaz tenliyim biraz da hassasdır cildim acaba onunla alakalı olabilir mi bilemedim?
kaşımamaya çalışıyorum, ama çok kaşınıyo :KK43:

Galiba sicaktan ve hamilelikten gercekten, cünkü benim tenim hic hassas degil normalde ama tatilde bende de oldu o kirmizi noktaciklardan. Benim bacaklarimda oldu, baya kasiniyordu. Ben de hamilelikten heralde dedim. Gecti sonra. Burasi bildigin soguk cünkü, dün polar esofmanlarimi giydim :KK57:
Yalniz eger sadece göbekteyse bir ihtimal kullandigin krem alerji yapmis da olabilir.

Hanimlar bu kremlerle ilgilisormak istiyorum. Lierac aldim ama burada bazi konularda ise yaramiyor falan denmis. Jel seklinde oluyor, pek sevmedim aslinda. Ama jel gibi oldugundan da göbekte kaliyor. Bende yag vardi o bitince lierac aldim, eczaci israr etti, catlak icin en iyisi bu diye. Simdi lierac bitince tekrar yag mi alsam lierac mi karar veremedim.

Hanimlar bu kremlerle ilgilisormak istiyorum. Lierac aldim ama burada bazi konularda ise yaramiyor falan denmis. Jel seklinde oluyor, pek sevmedim aslinda. Ama jel gibi oldugundan da göbekte kaliyor. Bende yag vardi o bitince lierac aldim, eczaci israr etti, catlak icin en iyisi bu diye. Simdi lierac bitince tekrar yag mi alsam lierac mi karar veremedim.

Bence kullandığımız krem, yağ vs farketmiyor.
İnternette baya bi araştırdım en markalı, pahalı kremi kullandım çatladı yazanda var, hiç bir şey kullanmadım çatlamam olmadı diyen de.
İnsanın vücut yapısına, genetiğine göre değişiyor diye düşünüyorum.
Yine de önlem amaçlı sürüyorum ben şahsen ama çatlaklarım oluşursa da yapacak bir şey yok.
Mesela annemin 1-2 çatlağı vardır doğumdan kalan, bizim zamanımızda öyle krem, jel falan yoktu kızım, badem yağı sürmüştüm diyor :)

Galiba sicaktan ve hamilelikten gercekten, cünkü benim tenim hic hassas degil normalde ama tatilde bende de oldu o kirmizi noktaciklardan. Benim bacaklarimda oldu, baya kasiniyordu. Ben de hamilelikten heralde dedim. Gecti sonra. Burasi bildigin soguk cünkü, dün polar esofmanlarimi giydim :KK57:
Yalniz eger sadece göbekteyse bir ihtimal kullandigin krem alerji yapmis da olabilir.

Ayy acaba kremden mi hic aklima gelmedi. Mustela benim kremim. O zaman yag alayim da biraz onu deneyeyim.

Tunaydin
Hayirli cumalar guzel anneler.
2 bucukta detayli ultrasyonum var
Niyeyse bi gerginlik var ustumde.
Esimin halalari dogustan kalp hastasi
En son gittigimiz doktor bunu belirtin daha detayli bakilsin dedi. Bundanmidir nedir.
Anlamsiz bi tedirginlik olustu.
Kizimda cok rahattim
Hic boyle bi ihtimali dusunmeden girdigimizden sanirim.
Dua edin aksam ustu yazdigimda hersey yolunda olsun

Benim de saat 17.00 de detaylı usg, bende biraz gerginim, hayırlı haberlerle döneriz inşallah hepimiz... Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cümlemizin bebeklerini

Evet 69 TL ücreti benim için sağlığım herşeyden önemli tabi ama doktorlar yine de ücret konusunda uyarıyorlar :) yeni aldım içinde 90 tane var yanı 1.5 ay gidecek doğuma kadar 2 kere daha alırım :) aaa süper deneyimleyen ve kilo almamış biriyle karşılaştığım için daha çok içim rahat etti...

evet cnm ilk günden beri bu ilacı içiyorum ve kilo alımım sadece 1 di 3 haftaki kont. de
bu arada neden 1,5 ay günde 2 tanemi alıyorsunuz dr nmu o şekilde söyledi . yani dolu dolu bir ilaç günde 2 tane ağır olmasın ben 1 tane içiyordm kilo almadm ama bebeim maaş. hep önde gidiyor kilosu vs dr bu en son gittiğimde haftada 3 e düşürdü bende .

İlacın adı neydi bende alayım

evet lierac en iyisi hep bilinen bu ama şuda bir kesinki çatlak tamamiyle genetik ve vücutla alakalı.
mümessl bir akş.ım ilk günden beri lierac kullandı doğum sonrasıda yine temkinli davranak devam etti bir süre geçen bir gördm karnını şoke oldum feci bir çatlak oluşmuş kendi bile inanamış . ve nice hiçbirşey kullanmayanlar varki tek bir çatlağı bile olmasn. ben bundan yola çıkarak o küçücük kreme sonucunu bile ne olacağı belli değil bunu bilmeden o paraları vermekten yana dilim açıkçası . bebe yağı kako Hindistan yağı vs yağlarla ilerliyorum şuan

evet lierac en iyisi hep bilinen bu ama şuda bir kesinki çatlak tamamiyle genetik ve vücutla alakalı.
mümessl bir akş.ım ilk günden beri lierac kullandı doğum sonrasıda yine temkinli davranak devam etti bir süre geçen bir gördm karnını şoke oldum feci bir çatlak oluşmuş kendi bile inanamış . ve nice hiçbirşey kullanmayanlar varki tek bir çatlağı bile olmasn. ben bundan yola çıkarak o küçücük kreme sonucunu bile ne olacağı belli değil bunu bilmeden o paraları vermekten yana dilim açıkçası . bebe yağı kako Hindistan yağı vs yağlarla ilerliyorum şuan

Yaa bende kesin olur o zaman :mad: Popomda da ergenlik zamaninda olmustu cünkü

bu konuda haklisin cnm zaten kimss 100/100 catlamaz diyemiyor... malesef genetik

canım hem lierac al hem de yağ kullan zaten yağlar fiyat olarak ta çok zorlamaz ikisini de kullanırsın

Back
X