2016 Aralık Anneleri

Günaydın annişler güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah.

Günaydın kızlar. Geçtiğimiz hafta sona doğru sıkıntılı oldu biraz maalesef. Perşembe günü işe gidemedim. Cuma işe gittiğimde de ya istifa et ya da tesislerden birine görevlendirmeni kabul et diye ters bi yaklaşımla geldiler. 10 yıldır bu şirkette çalışıyorum. Neden dedim. Özellikle neden şimdi. Doğuma yakın nasıl il değiştireyim dedim. Ama gözden çıkartmışlar maalesef. Çarşambaya kadar ankarada işleri teslim edip perşembe tesiste Çankırı da olacağım. Çok ağladım üzüldüm iki gündür ama elimden bir şey gelmiyor. 32 haftalık olana kadar tesisin misafirhanesinde kalacağım. Pazartesi sabah eşim bırakacak cuma akşam gelip alacak. Bu hafta gidip cuma izin alıyım diye düşünüyorum. Tabi verirler ise. 2 hafta yıllık iznim kalmış. Sonrası bayram. Bayramdan sonra 5 hafta böyle gidip gelecem. Her şeyde vardır bir hayır diyip yola düşeceğim. Bebeğimin geleceği için bunu yapmalıyım. Avukatlar ile görüştüm dün. Sizi gözden çıkartmışlar. Çankırı ya gidersiniz iki gün sonra bi evrak daha gelir ise önünüze başka bir tesis olarak dedi. Olabilir. Ne olur dua edin bana da kızlar 32 haftaya kadar daha da işkence etmesinler daha fazla bana. Bu arada 32. haftanın hemen ilk günü çalışamaz raporu alabiliyoruz değil mi. Yoksa 32 yi tamamlayıp 33 ün başında mı alacağız. Bilen var mı.

Canım Allah ıslah eylesin, o kadar kızdım ve sinirlendim ki, nasıl böyle davranabilirler. Yıldırma politikası uyguluyorlar resmen. Allah yardımcın olsun. Özel sektörde her an bıçak sırtındayız. Ama bir kapıyı kapatan Allah bir diğerini açar ben her zaman buna inanırım. Kimse senin ve bebeğinin nasibini engelleyemez Allah'tan başka.Dualarım seninle.

Canim gecmis olsun
Allahin izniyle hicbi sorun olmaz uzme sakin kendini.
Cocuk kardiyologuna niye yonlendirdi acaba.
Tekrar radyolog detaylidan bakmasi gerekmezmiydi.
Boylemi oluyormus surec.
Bende 21. Haftada yaptim detayli
Centik ve hipertansiyon cikti 26. Haftada tekrar detayliya gircem bu sebeple

Hiç bilmiyorum ki canım, radyoloji de detaylı usg de doçent baktı hatta, sorun yoktu. Benim doktor net göremiyorum dedi. Şeker yüklemesi arasında 2-3 kere usg ye girdim her seferinde bayağı uğraştı, makina göstermiyor olabilir dedi. Korkulacak birşey yok şu an emin olmak için bakalım dedi ama tedirgin oldum, bi anlam veremedim bende. Eşim de acaba özel hastane çocuk kardiyolojisine muayene etsinler bizi para için hesabı mı yaptı diyor. Kalbimi bozmak istemiyorum.

Oglumda 2 tane araba aldim ama chicco liteway den cok memnun kaldim canim.incele bi derim.

Canim Allah rahmet eylesin basinizsagolsun.rabbim sizlere sabir ve uzun.omurler nasib eylesin.cok zor bi durum.ne diyecegimi bile bilemiyorum.

İnsallah hayirli sonuclar alirsin canim.takmamak elde degil haklisin ama detaylida bisi cikmayipta sonradan boyle bisi ciktigini ilk defa duydum.Allahin izni ile hersey yolundadir insallah.

Amin canım. Bana da tuhaf geldi. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Canim bazi doktorlar pimpirikli oluyorlar. Ekstra kontroller isteyebiliyorlar ne olur ne olmaz diye. Bebegin gayet saglikli cikicak insallah bak goreceksin.

İnşallah canım. Bayağı uğraştı doktor usg de görebilmek için. DOktorum, çok iyi bir kardiyolog var İStanbul'dan gelen ona gösterelim dedi. Aynı hastanede. EŞim de pimpiriklendi. SIrf o doktora bizi yönlendirmek için mi yaptı diye. İnşallah öyle değildir. Ne de olsa özel hastane. İnsanın aklına gelmiyor değil.

S sema coskun ve AzRASILAM AzRASILAM kızlar Allah razı olsun dün 1 şişe soda içtim bacaklarımın ağrısı % 80kesildi meğer soda ne büyük nimetmiş.

:) çook sevindm cnm ne mutlu sana. sen yinede dr na gidince söyle ama unutma verirsede magnezyum desteği alırsın ağrıdıkça akşamları içersin . bana da önce 1 hata sabah akşam sonraki hafta sadece akşamları daha sonra ilerleyen günler içinse ihtiyaç duydyukça içersin demişti en azından elinin altında bulunmuş olur.
mutlu günler

Günaydın bayanlar bugün işe gelmek çok zor geldi bana. Bir an önce geçse günler diye şafak sayar oldum resmen

Gunaydin Allaj kolaylik versin.
Siz iste ugrasiyorsunuz evde olan bizlerde gelenle gidenle.
cumartesiden beri ayarlanmis gibi
ust uste misafir geliyor.
hemde sabahin korunde
gecen yaziyorlar kahvaltiya sendeyiz diye delirmemek elde degil.
2 yasinda kizimlami ilgilenim gelenle gidenlemi aklim uctu
kalktim gene kahvalti sofrasiyla ugrasiyorum

Günaydın bayanlar bugün işe gelmek çok zor geldi bana. Bir an önce geçse günler diye şafak sayar oldum resmen

al benden de o kadar canım. ayaklarım geri gidiyor her sabah. 32 hafta bitse diye bakıyorum. yıllık izinde kullandırmıyor amirler 2015 iznim var maddi olarak durumum iyi olsa şimdiden ücretsiz izne ayrılcam ya

:) çook sevindm cnm ne mutlu sana. sen yinede dr na gidince söyle ama unutma verirsede magnezyum desteği alırsın ağrıdıkça akşamları içersin . bana da önce 1 hata sabah akşam sonraki hafta sadece akşamları daha sonra ilerleyen günler içinse ihtiyaç duydyukça içersin demişti en azından elinin altında bulunmuş olur.
mutlu günler
Sağol canım benim aynen öyle yapmayı düşünüyorum :KK68:

Kızlar deliricem artık gece yine acildeydim bu mide krampi beni öldürecek böyle bir ağrı yok mefes bile alamiyorum kitleniyor resmen midem ve sırt kaslarim bile çok fena agriyor bunu yaşayan var mı bunun sebebi ne ilacda fayda etmiyor

Benimde yediğim hiç bir şeyi öğütmüyor midem taş kesiliyor sanki yanma oluyor bi saat sonrada ekşime başlıyor her öğünde aynı şey oluyor hiç kiloda alamadım ilk aylardada bulantım oluyordu vitamin bile içemiyorum midemden

Merhaba ismim şebnem

Bende aralık annesiyim.2. bebeğim facebook hesabına özlem hnm 2. defa istek gönderdim mesaj attım lakin grup üyeliğim olmuyor.bebeğim kız olucak allah nasip ederse.iyi günler,

merhaba kızlar günaydınn zaman çok çabuk geçiyor değilmi ve ben artık işe gitmekten bunaldımmm :( 32. haftadan sonrada çalışçam bide uzatayım diye allahtan 12 günlük yıllık iznim var bu yıl kullanmam gereken yoksa yancak geçen seneden kaldı biraz önce ne zaman çıkçam diye hesaplıyordum ekim sonu olduğunu görünce ne kadar az zaman kalmış diye sewindim :) hamilelikte çalışmak çok zormuş gerçekten hele benim gibi cezaevinde memur olmak dahada zor heralde sinir stres:(

Back
X