- 21 Eylül 2010
- 536
- 155
- 103
facebooktaki grup için istek göndermiştim ama reddedilmiş sanırım. eşimle birlikte de kullanmıyorum sadece kendi ismim var zaten niye reddedildiki?
Onayladık canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
facebooktaki grup için istek göndermiştim ama reddedilmiş sanırım. eşimle birlikte de kullanmıyorum sadece kendi ismim var zaten niye reddedildiki?
ekledim cnmMerhaba kızlar, sessizce takipteyim. Çok yazamıyorum ama okuyorum mutlaka. Geçen hafta izne ayrıldım, Eylül'ün beşine kadar evde kızımlayım inşallah. Cuma günü de 2. yaşgününü kutlayacağız ilk prensesimin Allah izin verirse. Bu arada küçük prensesimin ismine de karar verdik; "Dila" koyacağız inşallah.AzRASILAM listeye eklersen sevinirim canım.
Sende kansızlıkmı var?Maden suyunu severim içeyim cnm
Bilgi için teşekkürler :)
12 sınır bnm 11.8 çıkmış çok değil ama sarsıyor beni
Kan hapı kullandığım halde
Gunaydin Allaj kolaylik versin.
Siz iste ugrasiyorsunuz evde olan bizlerde gelenle gidenle.
cumartesiden beri ayarlanmis gibi
ust uste misafir geliyor.
hemde sabahin korunde
gecen yaziyorlar kahvaltiya sendeyiz diye delirmemek elde degil.
2 yasinda kizimlami ilgilenim gelenle gidenlemi aklim uctu
kalktim gene kahvalti sofrasiyla ugrasiyorum
cnm Allah razi olsun unutmadigin icin, evet bugun cok profesyonel bir uzman doktora gittik kalbi cok guzel inceledi ve Hamd olsun bebegimin kalbinde delik yokmus. cok sukur Rabbime. Allahim bebislerimizi sagsaglim kucagimiza almamizi nasip etsin insallah:) kizim oldugu kesinlesti ve kilosu 550 gr olmus :)@Ebruzerim75 canim gelisme var mi? Ultrasona girecektin sanirim habersiz birakma
Kızımda yatak odamızdaydı. Dört aylık olduğunda kendi odasında ve kendi yatağında uyumaya başladı. Bu sefer de öyle düşünüyorum canım.Kızlar beşik yatakodanizda mi olucak ayrı oda yapcakmisiniz
Canım dışarıdan konuşmak kolay ama direnebildiğin kadar diren bence. Bildiğim kadarıyla 32. Hafta bittiğinde izne çıkılıyor çünkü 40 haftanın bitmesine tam 8 hafta kalmış oluyor o zaman. 8 hafta da doğumdan sonraya kalıyor.Günaydın kızlar. Geçtiğimiz hafta sona doğru sıkıntılı oldu biraz maalesef. Perşembe günü işe gidemedim. Cuma işe gittiğimde de ya istifa et ya da tesislerden birine görevlendirmeni kabul et diye ters bi yaklaşımla geldiler. 10 yıldır bu şirkette çalışıyorum. Neden dedim. Özellikle neden şimdi. Doğuma yakın nasıl il değiştireyim dedim. Ama gözden çıkartmışlar maalesef. Çarşambaya kadar ankarada işleri teslim edip perşembe tesiste Çankırı da olacağım. Çok ağladım üzüldüm iki gündür ama elimden bir şey gelmiyor. 32 haftalık olana kadar tesisin misafirhanesinde kalacağım. Pazartesi sabah eşim bırakacak cuma akşam gelip alacak. Bu hafta gidip cuma izin alıyım diye düşünüyorum. Tabi verirler ise. 2 hafta yıllık iznim kalmış. Sonrası bayram. Bayramdan sonra 5 hafta böyle gidip gelecem. Her şeyde vardır bir hayır diyip yola düşeceğim. Bebeğimin geleceği için bunu yapmalıyım. Avukatlar ile görüştüm dün. Sizi gözden çıkartmışlar. Çankırı ya gidersiniz iki gün sonra bi evrak daha gelir ise önünüze başka bir tesis olarak dedi. Olabilir. Ne olur dua edin bana da kızlar 32 haftaya kadar daha da işkence etmesinler daha fazla bana. Bu arada 32. haftanın hemen ilk günü çalışamaz raporu alabiliyoruz değil mi. Yoksa 32 yi tamamlayıp 33 ün başında mı alacağız. Bilen var mı.
Başın sağolsun canım. Kaç çocuk olursa olsun çok acı malesef. Yazacak kelime bulamıyorum teselli için.Selam arkadaşlar
Malesef ben yavrumu minicik gül kokulu oğlumu 4 gün önce kaybettimtarifsiz acılar içindeyim..aylık rutin kontrolume gitmiştim nasıl da mutluydum bebeğimi göreceğim diye ordan da çıkıp ciciler alacaktık annemle ama doktorum bi anda üzgünüm kalp atışları alamıyorum diyince yıkıldım
Hemen ertesi sabah da hastaneye yatırıldım ve tahmin bile edemeyeceğim acılarla normal doğum yaptırıldım..O kadar acıydı ki onca çileyi çekip sonra yavrunuzu toprağa vermekRabbim kimseye yasatmasin..Kordonda minicik bi düğüm olmuş,kördüğüm ondan kalbi durmuş Harun'umun...Minicik bi mezarı var şimdi,nasip değilmiş bu dünyaya gelmesi.Bir de süt doldu göğüslerim öyle böyle değil hemde o da ayrı yıktı beni
İlaç verdi doktorum kesmeye çalışıyoruz şimdi.
Dualarım sizinle arkadaşlar inşallah hiçbir sıkıntısız kucağınıza alırsınız yavrularınızı..Rabbim hiç birinize yasatmasin bunu.Herkes diyor birşey olmaz 3 çocuğun var ama inanın 10 da olsa acısı aynı..Daha bakamayacağım buraya kalbim dayanmıyor...Allah'a emanetsiniz güzel anneler...
Kızlar deliricem artık gece yine acildeydim bu mide krampi beni öldürecek böyle bir ağrı yok mefes bile alamiyorum kitleniyor resmen midem ve sırt kaslarim bile çok fena agriyor bunu yaşayan var mı bunun sebebi ne ilacda fayda etmiyor
Gozunuz aydin canim.insallah saglikla kucaginiza almayi nasib eder rabbim.cnm Allah razi olsun unutmadigin icin, evet bugun cok profesyonel bir uzman doktora gittik kalbi cok guzel inceledi ve Hamd olsun bebegimin kalbinde delik yokmus. cok sukur Rabbime. Allahim bebislerimizi sagsaglim kucagimiza almamizi nasip etsin insallah:) kizim oldugu kesinlesti ve kilosu 550 gr olmus :)
Bende varım tek degilmisim bebek baskı yapıyor idrar kesesine ondan mi oluyor acabaKızlar aranızda benim gibi hapsirdıgnda idrarını tutamayan Var mı.hapsirma hiç böyle değil di Kalbim öyle sıkışıyor ki duracak gibi
cnm Allah razi olsun unutmadigin icin, evet bugun cok profesyonel bir uzman doktora gittik kalbi cok guzel inceledi ve Hamd olsun bebegimin kalbinde delik yokmus. cok sukur Rabbime. Allahim bebislerimizi sagsaglim kucagimiza almamizi nasip etsin insallah:) kizim oldugu kesinlesti ve kilosu 550 gr olmus :)