2016 Aralık Anneleri

ekonomistgonul ekonomistgonul cnm banada dr kalbinde kucuk vsd var demisti.. bugun daha detayli ultrason icin uzman doktoruna gittim cok sukur bebegimde sorun cikmadi.. insallah senin yavrunda'da birsey yoktur... bazen cok korkutuyorlar
Canım temiz çıktığına çok sevindim
ekonomistgonul ekonomistgonul bilmiyordum canım inşallah yoktur yanılmadır Rabbim güzel haberler duyursun sanada canım

cnm Allah razi olsun unutmadigin icin, evet bugun cok profesyonel bir uzman doktora gittik kalbi cok guzel inceledi ve Hamd olsun bebegimin kalbinde delik yokmus. cok sukur Rabbime. Allahim bebislerimizi sagsaglim kucagimiza almamizi nasip etsin insallah:) kizim oldugu kesinlesti ve kilosu 550 gr olmus :)

ekonomistgonul ekonomistgonul cnm banada dr kalbinde kucuk vsd var demisti.. bugun daha detayli ultrason icin uzman doktoruna gittim cok sukur bebegimde sorun cikmadi.. insallah senin yavrunda'da birsey yoktur... bazen cok korkutuyorlar

Canım günaydın. Benim detaylıda bir sorun çıkmamıştı, kendi doktorum pipiriklendi, tam net göremiyorum emin olalım dedi, bizi de korkuttu açıkcası.Senin detaylı da mı şüphe ettiler yoksa sonradan mı canım? Benim direk çocuk kardiyoloji uzmanına yönlendirdi, randevuya bende geleceğim dedi doktorum. 2 hafta içinde değişip bir sorun çıkar mı anlam veremedim.

Canım temiz çıktığına çok sevindim
ekonomistgonul ekonomistgonul bilmiyordum canım inşallah yoktur yanılmadır Rabbim güzel haberler duyursun sanada canım

İnşallah elma_sekerim01 elma_sekerim01 Hepimiz için güzel haberler olsun inşallah.

Gunaydin Allaj kolaylik versin.
Siz iste ugrasiyorsunuz evde olan bizlerde gelenle gidenle.
cumartesiden beri ayarlanmis gibi
ust uste misafir geliyor.
hemde sabahin korunde
gecen yaziyorlar kahvaltiya sendeyiz diye delirmemek elde degil.
2 yasinda kizimlami ilgilenim gelenle gidenlemi aklim uctu
kalktim gene kahvalti sofrasiyla ugrasiyorum
Yaa tabi oda ayrı bir dert artık sizde yapabildiğiniz kadar hazırlık yapacaksınız kalanıda gelince onlara yaptıracaksınız.
Allah hepimize kolaylık versin. Sağlıcakla bebekleri alınca kucağımıza bütün yorgunluk gidecek :)

al benden de o kadar canım. ayaklarım geri gidiyor her sabah. 32 hafta bitse diye bakıyorum. yıllık izinde kullandırmıyor amirler 2015 iznim var maddi olarak durumum iyi olsa şimdiden ücretsiz izne ayrılcam ya
Kullandırmamak nedir ya. Hakkınız olan izni kullandırmaları lazım. Ben yıllık iznimi sonlarda kullanmayı düşünüyorum.

Kız bebeklerde kalp atışı 140 üzeri oluyormuş dogru mi peki

doğru yani bizim 2 katımız bir kalp atışları var ama illa 140 üzeri olacak altında kalırsa kötü demek değil 137 de atabilir mesela ama çok hızlı ve 140 üzeri genellemesi doğru geçen ay 137 duymuşken son kont.de 170 duydum ben mesela :) deli gibiydi :)

Canım günaydın. Benim detaylıda bir sorun çıkmamıştı, kendi doktorum pipiriklendi, tam net göremiyorum emin olalım dedi, bizi de korkuttu açıkcası.Senin detaylı da mı şüphe ettiler yoksa sonradan mı canım? Benim direk çocuk kardiyoloji uzmanına yönlendirdi, randevuya bende geleceğim dedi doktorum. 2 hafta içinde değişip bir sorun çıkar mı anlam veremedim.

İnşallah elma_sekerim01 elma_sekerim01 Hepimiz için güzel haberler olsun inşallah.

evt cnm benim detaylida suphelenmisti.. uzman kalp dr yonlendirdi. cok sukur sorun yokmus ins senin bebisindede hersey iyidir cnmbenim

Back
X