2016 Aralık Anneleri

Canm hic sorun etme.
Bebis almasi gerekenleri vuxudundan aliyo sen saglikli beslenmeye bak.
Ben 67 kiloyla hamile kaldim
Suan 22 haftaligim kilomda 68
Bebisimde suanda 2 hafta onden gidiyor.
Kizimdada cok kilo almadim 4.200 dogdu sorun etme.
Hay Allah razı olsun canım senden. Bir çok sitede okudum dr yorumlarınıda dinledim ama yaşayan birinden duymak daha rahatlatıcı oluyor. Son bir aydır kendimi çok kötü hissediyorum ne yiyorsam çıkarıyorum hiç tadım tuzum yok.Her şey bir yana yavrum için sabrediyorum ama çok zor durumdayım.En çok bebeğim için endişeleniyorum :( Ben herşeye razıyım yeter ki o iyi olsun.1 ay önceki dr randevuma kadar bebeğimin gelişimi 2 hafta öndeydi. 2 hafta sonra kendimi rahatsız hissedince en yakın dr a gittim bebeğimin gelişimi kendi haftasını bulmuştu yani tam 22 haftaya uyumluydu.Pazartesi kendi dr uma gidicem çok şükür, inşallah yavrum iyidir.

canım sünneti erken düşünmenin sebebini öğrenebilir miyim benim de erkek ama doğar doğmaz yaptıranları ben de duydum ama kararsızım şu anda
Bizde oğlumu işitme testine götürdüğümüzde yaptırmıştık anlamıyorlar kasları tam aktif olmadıgı icin acı fazla hissetmiyorlar çiş de asit olmadıgı icin çiş yapınca dikiş leri acımıyor oglum 16. Günüde olmuştu yani

Canım benim belirtiler hep erkekdi
ama kız bebişim
kısmet yani
silvester diye bir arkadaş ona kese görünümünü yolla
12.haftada ultrason görüntüsü var orda nub var onu yolla
Hayırlı olsun cnmm
Nub nedir ultrason kağıdında mi yazar birde 13 gün önce ilk muayenemdi 6+0 di bugün muayenemde 5gun büyük gözüktü 8+4

merhaba kızlar. Şu iştahlı annelere çok imreniyorum valla . 20. haftadan sonra kullandığım ilaçlarla beraber yani öyle tahmin ediyorum kusma bulantı ve ishal başladı vee malesef zayıflıyorum 2 gün önce tartıldım 700 gr vermişim. Bebeğim için çok endişeleniyorum :KK43: bana verebilecek tavsiyeniz var mı ? bulantı kusma konusunda yada ne yesem bebeğime faydalı olur. bu arada 50 kilo ile hamile kaldım 54 kiloyum şuan o_O
Dr be diyo bendede tuksınme iştahsızlık var 79.8 ile kaldım suan 80.3 yarım kg almışım 24. Haftaydım knsl Dr Bebek senden alır dedii elhamdulillah gecen ay iyi dik bakalım P tesi gittiğimde ne dicek Dr

Bizde oğlumu işitme testine götürdüğümüzde yaptırmıştık anlamıyorlar kasları tam aktif olmadıgı icin acı fazla hissetmiyorlar çiş de asit olmadıgı icin çiş yapınca dikiş leri acımıyor oglum 16. Günüde olmuştu yani
Oğlum 45 günlük ken sünnet ettirdim elhamdülillah hiç sorun çıkmadı yani acı hic acı çekmedi ağlaması oğlum tavsiye ederim

Herkese günaydın

Bugün kendimi keyifsiz hissediyorum, işe gidip gelmek, tezle uğraşmak çok zor geliyor..ev zaten aldı başını gitti. Çok yorgunum. Yatıp uyuyasım geliyor sürekli.

Kabızlık çekiyorum iki üç haftadır kayısı incir hiç kar etmiyor artık. Üç gündür kefir içiyorum o azıcık ile yaradı gibi ama bir haftada 1.5 kilo almışım çok moralim bozuldu :KK43:

Biri bir şey dese ağlayacağım sanki, niye böyle oldum ki ya
Kg kabuzlıktan dır Can'ım dert etme

İnşallah öyledir çünkü çok iyi gidiyordu, az kilo aldım diye rahattım, öyle abartı bir şey de yemiyorum.

Ama moralimi esas bozan yorgunlukla umutsuzluk hisleri, tezimi bitirmek istiyorum bebeğim doğmadan önce ama dünden beri olmayacak, yapamayacağım diye düşünmeye başladım :KK43:
canım toplamda ne kadar aldın kg bu son haftalardaki kg değil şişkinlik emin ol çünkü benim de hamileliğimin ilk aylarında öyle bi durumum vardı sonra düzene girdi kefir sayesinde ama vitamin demir takviyeleriyle beraber yine var ama çk kötü durumda değilim suyu çok içmeye çalış ben 3 lt yi zorluyorum açıkçası .

Sanirim genelde bi kararsizlik oluyo. Benim de ayri bi odam var. Dolap ve yatak vardi. Misafir odasi olarak kullaniyodum. Simdi dolaba bebegin esyalarini koydum. Yatak odasina da park yatak alicam. Ama o odayi süslesem mi bilemiyorum. Ordaki normal tek kisilik bi baza çünkü besik falan degil.

aynı durum bende de var. park yatak aldım. cunku aıleler uzakta devamlı seyahat edıyoruz yanımda gotururum dıye. ama bı yandan da odasında mobılya da olsun ıstıyorum. tek kısılık bı baza var. atasım gelıyo bazen. dolap alıcam zaten. mobılya besık alsam, gunduz onda yatsa gece de yanımda park yatak da yatsa. herkes gereksız dıyo ama ben cok heveslenıyorum odası olsun, ona gore susleyeyım. ama herkes hevesımı krııyo:(

valla kabızlık cekerken bir magnezyum eksikliği için verilen şase magnezyum acayip güzel wc götürüyor beni kızlar ayrıca nesfit yiyin o da lifli cok calıştırıyor :KK70:

bu gerçekten doğru bir tespit ark.lar. yani magnezyum desteiğinin . bende düzenli lavaboya çıkabilen biri değildim hamileliktenöncede bu böleydi 4-5 günde anca hamilelikte tabi daha kötü yapıyor bu seni. fakat 10 gündür magn.desteğine başladım ve enteresan şekilde düzenli yada günaşırı çıkıyorum lavaboya enteresan bir durum yani . şimdi ark.ın yazısını okuyunca fark ettim bende. ayrıca düzenli bu 10 günde gnlük maden suyuda içmeye başladım dr um tavsye etti her ikisi işe yaradı yani deneyin derim bende.

Bugün bizde yollara düştük bakalım nasıl olacak kızımla :anneadayı::dua:
Artık dışarıdan hamile olduğum belli çünkü yemekten sonra karnım benden önde gidiyor :))
Sevmeye başladım bu tombiş halimi, bacaklarım kalınmıs olsa bile.
Bizim bir odamız boş orayı bebek odası yapayım diyorum. dolap ve beşik düşünüyorum. Büyüyen yataktan vazgeçtim çünkü tayincyz çok hantal buluruz ileride eminim.
Sanırım dolabı ve beşiği ayrı ayrı alcaz.
Beşik olarak mothercare da beşik begendim 350 liraydı. ceviz mis malzemesi. Beyaz rengini beğendik ama'daha almadık. Anne yani da oluyorms. Boyu da çok iyiydi 140 cm falandi. İlk altı ay bizim odamızda olur sonra odasına alınır. bakalım böyle mi gelişecek yaşayıp görcez.
İnşallah aldıklarımzı çok beğeniriz. Hiç pişman olmayız:KK36:

bu gerçekten doğru bir tespit ark.lar. yani magnezyum desteiğinin . bende düzenli lavaboya çıkabilen biri değildim hamileliktenöncede bu böleydi 4-5 günde anca hamilelikte tabi daha kötü yapıyor bu seni. fakat 10 gündür magn.desteğine başladım ve enteresan şekilde düzenli yada günaşırı çıkıyorum lavaboya enteresan bir durum yani . şimdi ark.ın yazısını okuyunca fark ettim bende. ayrıca düzenli bu 10 günde gnlük maden suyuda içmeye başladım dr um tavsye etti her ikisi işe yaradı yani deneyin derim bende.
Bugün bizde yollara düştük bakalım nasıl olacak kızımla :anneadayı::dua:
Artık dışarıdan hamile olduğum belli çünkü yemekten sonra karnım benden önde gidiyor :))
Sevmeye başladım bu tombiş halimi, bacaklarım kalınmıs olsa bile.
Bizim bir odamız boş orayı bebek odası yapayım diyorum. dolap ve beşik düşünüyorum. Büyüyen yataktan vazgeçtim çünkü tayincyz çok hantal buluruz ileride eminim.
Sanırım dolabı ve beşiği ayrı ayrı alcaz.
Beşik olarak mothercare da beşik begendim 350 liraydı. ceviz mis malzemesi. Beyaz rengini beğendik ama'daha almadık. Anne yani da oluyorms. Boyu da çok iyiydi 140 cm falandi. İlk altı ay bizim odamızda olur sonra odasına alınır. bakalım böyle mi gelişecek yaşayıp görcez.
İnşallah aldıklarımzı çok beğeniriz. Hiç pişman olmayız:KK36:
canım beşiği ayrı anne yanını ayrı alacaksın beşiği beğenmişsin anne yanına nasıl bişey almayı düşünüyosun

aynı durum bende de var. park yatak aldım. cunku aıleler uzakta devamlı seyahat edıyoruz yanımda gotururum dıye. ama bı yandan da odasında mobılya da olsun ıstıyorum. tek kısılık bı baza var. atasım gelıyo bazen. dolap alıcam zaten. mobılya besık alsam, gunduz onda yatsa gece de yanımda park yatak da yatsa. herkes gereksız dıyo ama ben cok heveslenıyorum odası olsun, ona gore susleyeyım. ama herkes hevesımı krııyo:KK43:

Cok kullanamayacagin icin gereksiz gercekten evet. Ama icinde kalacagina al gitsin :) benim gibii de yapabilirsin. O bazanin yanina dolabini şifonyerini al. Odayi süsle. Zaten bir iki yasında normal yataga alistirmayi planliyorum. Senelerce besikte yatsin istemiyorum ben. He 6 aydan sonra park yatagi da odaya gecirebilirsin.

Hay Allah razı olsun canım senden. Bir çok sitede okudum dr yorumlarınıda dinledim ama yaşayan birinden duymak daha rahatlatıcı oluyor. Son bir aydır kendimi çok kötü hissediyorum ne yiyorsam çıkarıyorum hiç tadım tuzum yok.Her şey bir yana yavrum için sabrediyorum ama çok zor durumdayım.En çok bebeğim için endişeleniyorum :KK43: Ben herşeye razıyım yeter ki o iyi olsun.1 ay önceki dr randevuma kadar bebeğimin gelişimi 2 hafta öndeydi. 2 hafta sonra kendimi rahatsız hissedince en yakın dr a gittim bebeğimin gelişimi kendi haftasını bulmuştu yani tam 22 haftaya uyumluydu.Pazartesi kendi dr uma gidicem çok şükür, inşallah yavrum iyidir.

Her vucud her hamilelik farklidir canm.
Sen hergun sutunu
1 adet muzunu
Cevizini
Eksik etme bebis sut ve muzla kilo aliyor aklinda olsun
Kizimda son 2 ay portakal suyuna pekmez koyup iciyordum.
Bak bunuda dene biz sansliyiz cok kilo almamak en guzeli bebegi etkilemedigi surece.
Doktorum ne kadr az kilo okadar iyi sakin bebek icin cok yiyim deme diyor.

aynı durum bende de var. park yatak aldım. cunku aıleler uzakta devamlı seyahat edıyoruz yanımda gotururum dıye. ama bı yandan da odasında mobılya da olsun ıstıyorum. tek kısılık bı baza var. atasım gelıyo bazen. dolap alıcam zaten. mobılya besık alsam, gunduz onda yatsa gece de yanımda park yatak da yatsa. herkes gereksız dıyo ama ben cok heveslenıyorum odası olsun, ona gore susleyeyım. ama herkes hevesımı krııyo:KK43:

Odandakini anne yanı al istersen. Bu da bi fikir :)

Nub nedir ultrason kağıdında mi yazar birde 13 gün önce ilk muayenemdi 6+0 di bugün muayenemde 5gun büyük gözüktü 8+4
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.546451/
bu nub linki ona bak
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/skull-teorisine-gore-cinsiyet-tahmini.919452/
bu skull
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sedeki-konumuna-gore-cinsiyet-tahmini.391176/
bu da kese teorisi

bizde zamanında çok takıldık :) bu topiklere

Back
X