Selam kızlar .
Çok uzun süredir yazamıyordum. Ama güzel haberler çoğalmış. Bebişlerini kucaklarına alanları okudum. Rabbim bizleri bebeklerimizden ayrı kılmasın. Onların üzüntülerini yaşatmasın. Hayırlı kaderler yazmış olsun inşallah. Bizde bekleme modundayız. Küçük hanım ne zaman gelmek ister ise artık. Doğum görüntüde normal doğum gibi devam ediyor. Dün haftalık kontrolde sancı görüldü. Maalesef ben o sancıları hiç hissedemiyorum. Sonra açıklık varmı diye muayene ettiler. 1 parmak dedi açılmış. Sancı 5 dakikada 1 olmaya başlayınca gel dedi doktor. Dedim doktor bey ben zaten şu an ki sancıları hissetmiyorum ki nasıl anlayacağım bu sıklıkları. Dedi tam doğum sancısı başlayınca merak etme anlarsın dedi. Yani bindik bi alamete gidiyoz kıyamete misali, bir bilinmezlikde ilerliyoruz. Muayene sebebiyle sanırım gece peçete de iki toplu iğne başı kadar kan gördüm ama sanki sivilcen falan kanarya o kadar. Nişan dedikleriniz sanırım akıntı içinde geliyor. Ben de yok. Bakalım hayırlısı. Aile büyükleri onun nişan olduğu kanısına varmaları sebebiyle doğum heyacanı arttı. Beni de aldı bi telaş. Evin içinde yapacağım işleri yapmamı biri görse. Sabah 5 de yıkanıp kuruyan çamaşırları katla, ütü yap, bi makine daha çamaşır at, ortalığı topla. Aman dağınık olmasın sanki hemen doğuma gidiyorum. Akşam yemeğini erkenden koydum. Sancılanıp gidersem evde olanlar aç olmasın. Sonuç kızımla oturduk arka sokakları izliyoruz. Sessiz sakin ağrısız sancısız. Vallahi annem geliyor şimdi bize. Eşim alıp öyle geçecek evimize. Kızımı motive etmeye çalışıyorum. Hadi kızım başarabilirsin, bak ananende geliyor. Tamam dar bir kanal olabilir ama hadi bi gayret. 3 kilo oldun artık gücün de yerindedir inşallah. Sen yaparsın modundayım ama bakalım. Nasip ne zaman.