Henuz yaptrmadm haftaya baklm su adetim de gecsinMerhaba kizlar :) Kismetse ben de varim. Test yaptiraniniz oldu mu? Torch, folik asit, kan tahlili... vb ?
Henuz yaptrmadm haftaya baklm su adetim de gecsin
Pahalı testler ben de gideyim bide bakalimBir laboratuara torch testini sordum 290 TL imis. Bakalim neler neler cikacak daha :) Bende yarin doktorumla gorusmeye gidecegim. Ne yapmak lazim, nasil olmasi...gibi :)
Pahalı testler ben de gideyim bide bakalim
ben vazgeçtim o testler için acıbademde 4,500 tlymiş genetik testler devlet zaten bakmıyor. Ben direk hamilelik çalışmasına başlayacağım kısmetse. Benim 5 teyzem var annem hariç hepsinin ilk hamilelikleri düşükle sonuçlanmış inşallah benim ki de öyle olur
Sordum yapmıyoruz dediler tekrarlayan düşüklerde anca bakıyoruz dediler. Ama zeynep kamile gidip bir görüşebilirsin dediler ama gitmedim.Cook fazlaymis yaa bence testlerin nerede yapildiginin hicbir onemi yok. Doktorumla gorustum kadin sagligi merkezinde ya da devlet hastanesinde de yaptirip getirebilirsin dedi. Bence bir sorun bulundugunuz yerdeki kadin sagligi merkezine.
olcaaay
zeynep kamilde ki doktor üç ay önceden başla dedi bende ekimin 1 inde başladım sigarayı da azalttım inşallah bırakıcam hazırlıklarım şimdilik bunlar. Tek korkum kış ayında fazla grip oluyorum hamile kalırsam grip bebeği etkiler mi diye korkuyorum.bence bu bebk işlerinde hesap kitap tutmuyor.ama hangi ay istersen bence en az 6 ay önceden başlamak lazım.ilk ay olursa bahtına artık:)
Sordum yapmıyoruz dediler tekrarlayan düşüklerde anca bakıyoruz dediler. Ama zeynep kamile gidip bir görüşebilirsin dediler ama gitmedim.
Yarin ikinci adetimi gorucem kizlar ondan sonra hemen doktora ins rahim toparlamisyr kendini de beklemem gerci o konuda hala karar veremedim ama biraz daha beklesem mi bebege zarari olur mu doktor soyler artik kafam karisik
Selamlaar :) Haydi insallah.Selamlar,
Ben de varım :)
kurtaj sonrasi korunmadayim ben dogum kontrol hapi kullanmıyorum amaDogum kontrol hapini mi?
Yok cnm
kurtaj sonrasi korunmadayim ben dogum kontrol hapi kullanmıyorum ama
ben anadolu yakası çekmeköydeyim. Nereyi aradınız anlamadımCok enteresan. Nerede oturuyorsunuz? Ben istanbul gaziosmanpasadayim buraya yazdiktan sonra aradim. Buyrun gelin hem kayit alalim hemde fiyatlari ile ilgili bilgi verelim dediler. Testlere 4500tl verilmez ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?