yaşın kaç acaba. Dediğim gibi devlet hastanesinde ki doktor gençler 6 ay beklemeli 40 yaşın üstündekilere düşükten sonra 2 ay sonra çalışmalara başlayabilirsiniz diyor. Gerçi ben maşallah 1 yıl oldu hala çalışmalara başlamadım :)Yarin ikinci adetimi gorucem kizlar ondan sonra hemen doktora ins rahim toparlamisyr kendini de beklemem gerci o konuda hala karar veremedim ama biraz daha beklesem mi bebege zarari olur mu doktor soyler artik kafam karisik
26 yasindayim canımyaşın kaç acaba. Dediğim gibi devlet hastanesinde ki doktor gençler 6 ay beklemeli 40 yaşın üstündekilere düşükten sonra 2 ay sonra çalışmalara başlayabilirsiniz diyor. Gerçi ben maşallah 1 yıl oldu hala çalışmalara başlamadım :)
ben anadolu yakası çekmeköydeyim. Nereyi aradınız anlamadım
bence 6 ay bekleyebilirsin tabi sen bilirsin tatlım26 yasindayim canım
bu testler genetik testleri değil ama hamilelik öncesi yapılması gereken testlerBen Gaziosmanpasada yasiyorum. Gaziosmanpasa Kadin Sagligi Merkezini arayip gebelik oncesi testleri yaptirmak istiyorum mumkun mudur dedim eve SGK ile mumkun dedi. Hemogram, Tam Idrar, TORCH..vs. fiyatlarini bugun ogrenecegim. Tam idrar ve hemogrami aile hekimi de yapiyormus ama henuz onu sormadim.
Cumartesi gunu doktorum benden tam idrar mikroskobisi, hemogram, prolaktin,TSH ve TORCH testi istedi.
bu testler genetik testleri değil ama hamilelik öncesi yapılması gereken testler
hormonlarına baktır. Bende prolaktin yüksekliği var maalesef ama bebek yapmaya engel değil ama dikkatli olmak lazımgenetik testlerinin hepsini bilmiyorum ama özellikle kan pıhtılaşmasına baktırmak istiyorum. Yardımların için sağol. Sen kaç yıllık evlisin
hormonlarına baktır. Bende prolaktin yüksekliği var maalesef ama bebek yapmaya engel değil ama dikkatli olmak lazım
slm. Geçmiş olsun. Ben ilk hamileliğimde gitmiştim geçenlerde de jinekoloji muayenesi aldım rahimde bir sorun gözükmüyor. Hormon testlerimi ilk hamilelikten önce yapmıştım şimdi yaptırmayı düşünmüyorum. Folik asite bende başladım kansızlığım var ilaç kullanıyorum sigarayı azalttım başka bir şey yapmıyorum :)selam kızlar.bende yavaş yavaş hamileliği düşünüyorum.tiroit ameliyatı oldum anca normale döndü değerlerim.fakat daha doktora falan gitmedim,canan karatayın kitabını aldım bende,folik asitte aldım.siz doktora gittiniz mi sonra mı karar verdiniz hamileliğe?
slm. Geçmiş olsun. Ben ilk hamileliğimde gitmiştim geçenlerde de jinekoloji muayenesi aldım rahimde bir sorun gözükmüyor. Hormon testlerimi ilk hamilelikten önce yapmıştım şimdi yaptırmayı düşünmüyorum. Folik asite bende başladım kansızlığım var ilaç kullanıyorum sigarayı azalttım başka bir şey yapmıyorum :)
Allah bağışlasın canım. Kısa sürede ikinci evladına da kavuşursunarkadaslar bende 2016 2. bebgim planliyorum.ilk digumda aldigim kilolari vermeye calisiyorum muhtemelen 4-5ay surcek ondan sonra nasipse 1 oglum var 3 yasinda bide kizim olsun cok istiyorum tabi ki hersey allahtan allah kimseyi evlatsiz birakmasin saglikli olsunda cinsiyet onemli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?