2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Merhaba..
Ben de hemen kalırsam hamile diye diyete başlamak istiyorum. Başlayan var mı?
cmm ben ilk cocuktan olan kilo mu veremedim simdi kilo verip tekrar anne olmak istiyorum sen hamile kaldiktan sonra demissin biraz zor oluyo

cmm ben ilk cocuktan olan kilo mu veremedim simdi kilo verip tekrar anne olmak istiyorum sen hamile kaldiktan sonra demissin biraz zor oluyo
5-6 kilo vermek istiyorum. Ama doğru söylüyorsun zaten bunlar yerleşik kilo doğumdan sonra gitmez öyle.

Merhaba..
Ben de hemen kalırsam hamile diye diyete başlamak istiyorum. Başlayan var mı?
Bende diyete başlamayı düşünüyorum canım canan karatayın kitabını aldım
Daha çok ilk bebek hazırlıkları mı yoksa kardeş hazırlıkları mı yapıyorsunuz hanımlar? :)
Allah nasip ederse bizim ilk bebeğimiz olcak

Selamlar :) Bence bir kontrol ettirmekte fayda var hic beklemedigimiz seyler cikabiliyor. Cikmasa da iciniz daha rahat olur.

4-5 ay kadar once hamilelikten bagimsiz olarak kilo vermek icin diyetisyene gitmistim. Yagdan 17 kg verdim. Su anda 71 kiloyum boyum 168. 10 kilo daha versem hamilelikten once super olacak :)

Selamlar :) Bence bir kontrol ettirmekte fayda var hic beklemedigimiz seyler cikabiliyor. Cikmasa da iciniz daha rahat olur.

Aslında muayene oldugm doktor akrabamzdi herşey yolunda hamilelk için folikasite başla diyince bişey diyemedm o zaman.
Hormonlarda bi sorun ciktgnda hamile kalmaya engel olur mu veya hamilelikte bi sorun olustrr mu bilio msnz.
Bu ayda hamile kalamazsm bi muayene olaym inşallah yabancı bi doktora gitmek daha iyi olcak galiba bi de öyle deneylm

Bazi hormonlarin kontrol edilmesi gerekiyormus. Benim doktorum ozellikle TSH ve Prolaktin istedi. Kasim sonunda kontrol gidecegim yeniden,sanirim Aralik gibi de folik asite baslarim.
Ne kadar zaman once baslamanizi onerdi doktorunuz? Erken baslamanin bi zarari olmaz sanirim fazlasi atiliyormus.

bende prolaktin var ve yüksekse eğer ve tedavi olmazsan hamile kalmana engel

3 ay önce dedi benim doktorum folik asit için

Gideym bende ya dedgn gibi bazı hormonlar önemliymiş
Folikasiti 3 ay önce başlatiyrlr hamilelik düşündüğün anda içmeye baslamak lazım yani
Arkadsm içtiği halde düşük çıkmış hamilelignde ondan dikkat etmek lazım bi zararı yok sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…