sagol cnm amin hepimiz kavusalim insAllah bağışlasın canım. Kısa sürede ikinci evladına da kavuşursun
cmm ben ilk cocuktan olan kilo mu veremedim simdi kilo verip tekrar anne olmak istiyorum sen hamile kaldiktan sonra demissin biraz zor oluyoMerhaba..
Ben de hemen kalırsam hamile diye diyete başlamak istiyorum. Başlayan var mı?
5-6 kilo vermek istiyorum. Ama doğru söylüyorsun zaten bunlar yerleşik kilo doğumdan sonra gitmez öyle.cmm ben ilk cocuktan olan kilo mu veremedim simdi kilo verip tekrar anne olmak istiyorum sen hamile kaldiktan sonra demissin biraz zor oluyo
ben diyet yapmıyorum aslında çok düzensiz besleniyorum ve yararlı şeyler yemiyorum onu düzeltmem lazımMerhaba..
benim ilk hamileliğim olmayacak bir düşüğüm var ikinci hamileliğime hazırlanıyorum ama ilk bebek olacakDaha çok ilk bebek hazırlıkları mı yoksa kardeş hazırlıkları mı yapıyorsunuz hanımlar? :)
Hayırlısıyla olur hemen inşallah.benim ilk hamileliğim olmayacak bir düşüğüm var ikinci hamileliğime hazırlanıyorum ama ilk bebek olacak
inşallah canımHayırlısıyla olur hemen inşallah.
Bende diyete başlamayı düşünüyorum canım canan karatayın kitabını aldımMerhaba..
Allah nasip ederse bizim ilk bebeğimiz olcakDaha çok ilk bebek hazırlıkları mı yoksa kardeş hazırlıkları mı yapıyorsunuz hanımlar? :)
Bende diyete başlamayı düşünüyorum canım canan karatayın kitabını aldım
Allah nasip ederse bizim ilk bebeğimiz olcak
Merhblr 2 aydır hamilelik dusunuyrm daha önce 1 kere doktora gitmiştim normal muayene olmstm herşey normal teste vs. Gerek yok demişti folikasit vermsti hamileliktn 3 ay önce kullanmaya baslaman lazım demişti.o dönem kullanmadm düşünmuyrdk şimdi basladm fakat hormon testi vs.yaptrsam iyi mi olur bilemedm Suan soğan kuru yapiyrm iltihap kist vs.sonradn olustysa temizlensn ama gayet normal gidio o da
Ne dersnz tekrar doktora gidip test yaptrsam mi
Daha çok ilk bebek hazırlıkları mı yoksa kardeş hazırlıkları mı yapıyorsunuz hanımlar? :)
Selamlar :) Bence bir kontrol ettirmekte fayda var hic beklemedigimiz seyler cikabiliyor. Cikmasa da iciniz daha rahat olur.
Aslında muayene oldugm doktor akrabamzdi herşey yolunda hamilelk için folikasite başla diyince bişey diyemedm o zaman.
Hormonlarda bi sorun ciktgnda hamile kalmaya engel olur mu veya hamilelikte bi sorun olustrr mu bilio msnz.
Bu ayda hamile kalamazsm bi muayene olaym inşallah yabancı bi doktora gitmek daha iyi olcak galiba bi de öyle deneylm
bende prolaktin var ve yüksekse eğer ve tedavi olmazsan hamile kalmana engelAslında muayene oldugm doktor akrabamzdi herşey yolunda hamilelk için folikasite başla diyince bişey diyemedm o zaman.
Hormonlarda bi sorun ciktgnda hamile kalmaya engel olur mu veya hamilelikte bi sorun olustrr mu bilio msnz.
Bu ayda hamile kalamazsm bi muayene olaym inşallah yabancı bi doktora gitmek daha iyi olcak galiba bi de öyle deneylm
3 ay önce dedi benim doktorum folik asit içinBazi hormonlarin kontrol edilmesi gerekiyormus. Benim doktorum ozellikle TSH ve Prolaktin istedi. Kasim sonunda kontrol gidecegim yeniden,sanirim Aralik gibi de folik asite baslarim.
Ne kadar zaman once baslamanizi onerdi doktorunuz? Erken baslamanin bi zarari olmaz sanirim fazlasi atiliyormus.
bende prolaktin var ve yüksekse eğer ve tedavi olmazsan hamile kalmana engel
3 ay önce dedi benim doktorum folik asit için
Bazi hormonlarin kontrol edilmesi gerekiyormus. Benim doktorum ozellikle TSH ve Prolaktin istedi. Kasim sonunda kontrol gidecegim yeniden,sanirim Aralik gibi de folik asite baslarim.
Ne kadar zaman once baslamanizi onerdi doktorunuz? Erken baslamanin bi zarari olmaz sanirim fazlasi atiliyormus.
telefonuna alarm koy canım ben öyle yapıyorumHadi ya mutlaka baktrym o zaman bu ay bi geçsin bakalm inşallah gerek kalmaz
Folikasiti de içmeyi hep unutuorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?