2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Yok be canim olur mu oyle sey, sorun degil. Zaten ara ara geliyolar bana kucuk aglama krizleri falan... Tuhaf bi agri ve regl oncesi o doluluk hissi var, bari olsa da rahatlasa diyorum inan...
Insallah canim benim saglikli olsunlarda beklicez artik ne yapalim.

kızlar bugun tuvalette sabah önce kahve sonra öğleden sonra kırmızı gıbı damarlı bı kanama lekelenme gıbı bışı oldu
regl olacam gıbı agrım da oldu
ama 1 haftam var
acaba erken mı olacam
yoksa yerleşme kanaması fln böyle mı oluyo

Gunaydin canim. Benim de gebeligimde 5-6 gun oncesinde yogun sulu gibi kahve-kirmizi akintim olmustu 1 kere gormustum. Agrida vardi dedigin gibi sanki regl olacaksin gibi. Yerlesme kanamasi olmasi muhtemel. Insallah oyledir :)

Gunaydin canim. Benim de gebeligimde 5-6 gun oncesinde yogun sulu gibi kahve-kirmizi akintim olmustu 1 kere gormustum. Agrida vardi dedigin gibi sanki regl olacaksin gibi. Yerlesme kanamasi olmasi muhtemel. Insallah oyledir :)
Günaydın canım
Sulu pembe Bi akıntıya döndü en son
Agrı bitti ama
Ayy öyle midir ki
Korkuyırum yıne kötü sonuçlanırsa dıye

Günaydın canım
Sulu pembe Bi akıntıya döndü en son
Agrı bitti ama
Ayy öyle midir ki
Korkuyırum yıne kötü sonuçlanırsa dıye

Kotu dusunme kuzum bende adet gormeyi bekliyorum 2-3 gundur kahve-kirmizi incecik akinti oluyo. Artik regl olayimda rahatlayayim diyorum.
Bende bahsettigin gibi olmustu doktorum yerlesme kanamasidir o zaman demisti. BATa 5 ya da 6 gun vardi sanirim. Insallah hayirlisi olsun saglikla ve insallah yerlesen bi minnaktan dolayidir :)

İnşallah canım

Toparlanmaya calisiyorum tatlim hafif hafif kanamam basladi bi daha ki aya bakcaz artik :) Vallahi anca beraber kanca beraber sen ben yesa emine
Hadi bakalim hayirlisi olsun hepimiz bu ay hamile kalalim teker teker ben de 2 gun once regl oldum bu ay artik ilk kez ovulasyon testi ile takip edecegim :) sen ve yesa'nin basinizi agritirim artik çatlamis mi catlayacak mi diye simdiden kusura bakmayın

Hadi bakalim :) hic sorun degil be caniim bende basliyorum ovulasyona. Beraber catlatiriz :)

kızlar kımse yok mu
ovulasyon yapan olsun
hamişim dıyen olsun
10gun olmuş uğrayan yok buraya
kimler bu ay calışmalara tam gaz devam edıyr bakıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…