Bakalim nasil olcak :) Haberleselim bu konuda :) Malum,beybi oncesi kilo cok onemli.O hemen gider ya yapismamistir daha onlar :)
Yaa ne kadar güzel cok sevindim senin adınaEveet, o kadar iyi geldi ki anlatamam. Rotamiz Roma-Pisa-Venedik-Bologna ydi. Bi Floransa kaldi icimde :) Roma tam tarih, cok hos gezmek icin, Pisa fotograf cekip gecmelik :) Ama Venedik'e resmen asik oldum diyebilirim. Ozellikle Burano adasina bayildim. Esime diyorum ki olurda baska yerde yasamaya karar verirsek orasi BuranodurRengarenk evler tekneler...
O kadar mutlu o kadar huzurlu hissettim ki..
Yiyebildigimiz kadar yedik ictik yuruduk saatlerce... Iyilestigimi hissediyorum. Belki tatil olmasaydi hemen ardindan, bu kadar pozitif bu kadar iyi hissetmeyebilirdim.
Aslina bakarsan Bologna olmasa da olurmus inan. Dedikleri gibi tam kizil ve sisman kadin, evler kizil tonlarinda ve heryer makarna :) Gorulesi sadece bir meydani var o da zaten tadilattaydi. Bende keske Floransa ya da Milanoya gitsek demistim.Yaa ne kadar güzel cok sevindim senin adına
Biz de gittigimizde rotamız benzerdi, sadece Bologna yerine Milano'dan dönmüstük. Venedik cok güzel cidden, ben Roma'yı da cok sevmistim. Pisa yerine Floransa'ya gitsek diye düsünmüstüm hep, yani foto cekilip dönülmelik dedigin gibi :)
Sen İtalya yazınca yeniden o günler aklıma geldi, coook güzeldi ya. Senin icin de cok iyi olmus canım cok sevindim :)
Amin caim.Kötü bi deneyimden sonra korkular yaşayarak yolu ayrıldık sayılır. Herşey allahın takdiri...Cok tesekkur ederim canim Allah kimseye yasatmasin. Saglikla olsun dogsun yavrularimiz. Amiin. Masallah nerdeyse yolu yarilamissin nerdeyse, Allah tamamina erdirsin saglikla al minnakini kucagina :)
Insallah bizede kismet olsun canimAmin caim.Kötü bi deneyimden sonra korkular yaşayarak yolu ayrıldık sayılır. Herşey allahın takdiri...
yesa daha koyulasti sanki,alttaki az once . Dedigin gibi sanirim yarin olacak.
2 ay once seninle takip etmistik yine,bu seferde hamile olursam vallaha adini bilmedigimden yavrumun adini yesa koycam kiz erkek farketmez ahahaaynen canım yarın sabahkı de koyu çıkacak gıbı aksama sılıklesır gıbı
dedıgım gıbı bu gece ve yarın gece krıtık :)
Yesimimmm Zaten bu gidişle butun bebeklerin adi2 ay once seninle takip etmistik yine,bu seferde hamile olursam vallaha adini bilmedigimden yavrumun adini yesa koycam kiz erkek farketmez ahaha
2 ay once seninle takip etmistik yine,bu seferde hamile olursam vallaha adini bilmedigimden yavrumun adini yesa koycam kiz erkek farketmez ahaha
Yesimimmm Zaten bu gidişle butun bebeklerin adiyesa olacak canim. kodlariz herr birini yesa 1 ,yesa 2 ....4,5,...yesa100 die. ....klavuz insan kendisi ..herkese derman olmaya calisiyor.
Ay sabah sabah ne guldum, yesa1 yesa 2...Yesimimmm Zaten bu gidişle butun bebeklerin adiyesa olacak canim. kodlariz herr birini yesa 1 ,yesa 2 ....4,5,...yesa100 die. ....klavuz insan kendisi ..herkese derman olmaya calisiyor.
Hahahahah klavuzu karga olanin hesabı olmasın da :)
Bu sabah kırmızı kart yeni bat 20 agustos :)
Oyle deme kiiz zamani var daha demek ki :)
Hahahahah klavuzu karga olanin hesabı olmasın da :)
Bu sabah kırmızı kart yeni bat 20 agustos :)
Ay sabah sabah ne guldum, yesa1 yesa 2...
Canlarimmm benim totemimiz hala devam ediyor anca beraber kanca beraberOyle deme kiiz zamani var daha demek ki :)
Canlarimmm benim totemimiz hala devam ediyor anca beraber kanca beraber@morordek immmizde var..illla bi arada olmamiz lazimmis bak.öyle bböyle kader bizi bir araya getirdi...inşallahh gguzelliklerle karislastirsin Allahim...oyle deme klavuzum benimm , mum isigim elbet birgun dibine yanacaksin.
Olur mu olur yesimimm bakmisin arka arkaya vermisiz haberleri hayali bile güzelKiz saka maka hepimiz agustosta hamile oluyormusuzVallahi gobek adi yesa olcak cocuklarin kesin o durumda
Oooo bir de kehanet geldiiiOlur mu olur yesimimm bakmisin arka arkaya vermisiz haberleri hayali bile güzel(kod adi : yesa ) siralama soyle ; morordek ,sen ,ben ,yesa hadi bakalim hayirlisi.
Bat siralamasi canim oo...hicc belli olmaz canim genelde kürtaj ve düşük ardi direk hamile kalinabiliyor.artik takdir-i ilahi ne olur bilinmez.saglikla gelsinler de zaman önemli degil.Oooo bir de kehanet geldiiiBenim ki mechul kuzum yaa hele ki o islemden sonra benim 2-3 ay hic umudum yok ne yalan soyleyeyim. Sadece vucut alisiyor ve artik bende normal bi ruh haline donuyorum diye dusunuyorum...
Bat siralamasi canim oo...hicc belli olmaz canim genelde kürtaj ve düşük ardi direk hamile kalinabiliyor.artik takdir-i ilahi ne olur bilinmez.saglikla gelsinler de zaman önemli degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?