2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Yaa ne kadar güzel cok sevindim senin adına
Biz de gittigimizde rotamız benzerdi, sadece Bologna yerine Milano'dan dönmüstük. Venedik cok güzel cidden, ben Roma'yı da cok sevmistim. Pisa yerine Floransa'ya gitsek diye düsünmüstüm hep, yani foto cekilip dönülmelik dedigin gibi :)
Sen İtalya yazınca yeniden o günler aklıma geldi, coook güzeldi ya. Senin icin de cok iyi olmus canım cok sevindim :)

Aslina bakarsan Bologna olmasa da olurmus inan. Dedikleri gibi tam kizil ve sisman kadin, evler kizil tonlarinda ve heryer makarna :) Gorulesi sadece bir meydani var o da zaten tadilattaydi. Bende keske Floransa ya da Milanoya gitsek demistim.
Yeniden gidebilecegim yerler ozellikle Venedik, ozleyince gel gidelim
Iyi geldi cok guzel oldu inan. Iyi ki iptal etmemisim,iyi ki esimi dinleyip gitmisim.Terapi oldu resmen.

Cok tesekkur ederim canim Allah kimseye yasatmasin. Saglikla olsun dogsun yavrularimiz. Amiin. Masallah nerdeyse yolu yarilamissin nerdeyse, Allah tamamina erdirsin saglikla al minnakini kucagina :)
Amin caim.Kötü bi deneyimden sonra korkular yaşayarak yolu ayrıldık sayılır. Herşey allahın takdiri...

yesa daha koyulasti sanki,alttaki az once . Dedigin gibi sanirim yarin olacak.

Eklentiler

• 20160720_201645.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 61
2 ay once seninle takip etmistik yine,bu seferde hamile olursam vallaha adini bilmedigimden yavrumun adini yesa koycam kiz erkek farketmez ahaha
Yesimimmm Zaten bu gidişle butun bebeklerin adi yesa olacak canim. kodlariz herr birini yesa 1 ,yesa 2 ....4,5,...yesa100 die.....klavuz insan kendisi ..herkese derman olmaya calisiyor.

Hahahahah klavuzu karga olanin hesabı olmasın da :)

Bu sabah kırmızı kart yeni bat 20 agustos :)

Ay sabah sabah ne guldum, yesa1 yesa 2...

Oyle deme kiiz zamani var daha demek ki :)
Canlarimmm benim totemimiz hala devam ediyor anca beraber kanca beraber @morordek immmizde var..illla bi arada olmamiz lazimmis bak.öyle bböyle kader bizi bir araya getirdi...inşallahh gguzelliklerle karislastirsin Allahim...oyle deme klavuzum benimm , mum isigim elbet birgun dibine yanacaksin.

Kiz saka maka hepimiz agustosta hamile oluyormusuz Vallahi gobek adi yesa olcak cocuklarin kesin o durumda

Kiz saka maka hepimiz agustosta hamile oluyormusuz Vallahi gobek adi yesa olcak cocuklarin kesin o durumda
Olur mu olur yesimimm bakmisin arka arkaya vermisiz haberleri hayali bile güzel (kod adi : yesa ) siralama soyle ; morordek ,sen ,ben ,yesa hadi bakalim hayirlisi.

Olur mu olur yesimimm bakmisin arka arkaya vermisiz haberleri hayali bile güzel (kod adi : yesa ) siralama soyle ; morordek ,sen ,ben ,yesa hadi bakalim hayirlisi.
Oooo bir de kehanet geldiii Benim ki mechul kuzum yaa hele ki o islemden sonra benim 2-3 ay hic umudum yok ne yalan soyleyeyim. Sadece vucut alisiyor ve artik bende normal bi ruh haline donuyorum diye dusunuyorum...

Oooo bir de kehanet geldiii Benim ki mechul kuzum yaa hele ki o islemden sonra benim 2-3 ay hic umudum yok ne yalan soyleyeyim. Sadece vucut alisiyor ve artik bende normal bi ruh haline donuyorum diye dusunuyorum...
Bat siralamasi canim oo...hicc belli olmaz canim genelde kürtaj ve düşük ardi direk hamile kalinabiliyor.artik takdir-i ilahi ne olur bilinmez.saglikla gelsinler de zaman önemli degil.

Bat siralamasi canim oo...hicc belli olmaz canim genelde kürtaj ve düşük ardi direk hamile kalinabiliyor.artik takdir-i ilahi ne olur bilinmez.saglikla gelsinler de zaman önemli degil.

Doktorum rahim temiz bi sorun yok kalinligi, ici normal dedi ama dedigin gibi takdiri ilahi. Hic dusunmuyorum inan. Spora basladim, hormonlar normale dondu artik sanirim mis gibi yumurta,peynir...beslenmem harika. Esimin yengesini ayarttim gel benle spora diye Yani inan su an kafamda coook uzaklarda. Hayirlisi olsun insallah. morordek bana sanki bu ay anne olacakmis gibi geliyo ama saglikli hayirli olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…