2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Ohhh ohhh kafa rahat devam boyle . morordek bende umutluyum onun icin bu ay.kafaya takmamak rahat olmak icin bu ay takilmicam buraya dedi..kizin sabah sabah ne kulagini cinlattikk

Kızlar ya yeni girebildim anca okudum yazdıklarınızı :)

Emineeemm Y YESIMBOZ benim BAT 2 Agustos ama yumurtlama günlerimi degerlendiremedik. Malum ülke karıstı, bizim izinler iptal oldu falan, pazartesi ve salı degerlendirmemiz gerekirken bizim iki günümüz de yolda gecti. Bu ay da olmadı yani bizim :)

Artık Agustos'ta ben de ovulasyon testi ile takip edeyim diyorum. Gerci az cok tahmin ediyorum yumurtlama günlerini ama bir türlü tam anlamıyla degerlendirmek nasip olmuyor yesa canım sen bana da yardımcı olursun artık, forumumuzun kadın dogumcusu oldun Sen de zaten bu ayı degerlendiremeyecegiz demistin, artık hep birlikte bir sonraki aya insallah :)

hahhaha canım ayıp edıyorsun ne zaman ıstersen etıketle gelırım ben cıft cızgı gormeye :):)

dediğim gibi oldu bu sabah kırmızıları yedim ama bu ay değerlendireceğiz artık inşallah agustos 20sınde yeni bat görmem inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :)

yesa anacim bu koyu hala yeaa ben anlamadim bu isi. Daha catlamadi mi bu catlamayasica yımırta :))

Eklentiler

• 20160721_215218.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 55
yesa anacim bu koyu hala yeaa ben anlamadim bu isi. Daha catlamadi mi bu catlamayasica yımırta :))

aaaaaaaaaaaaa valla yarına kalmış bu :) hem bugun hem yarın zor olursa bugun pas gecın yarın degerlendırın canım cunku bır sonrakı gun ne olacak durumlar o da bellı degıl :)

aaaaaaaaaaaaa valla yarına kalmış bu :) hem bugun hem yarın zor olursa bugun pas gecın yarın degerlendırın canım cunku bır sonrakı gun ne olacak durumlar o da bellı degıl :)
Bilemedim yaa baya da koyu dimi? Biraktim akisina o zaman,cunku kayiplardan sonra reglde gecikiyomus. Yumurtlamada gecikmis belli ki o yuzden. Bekleyelim bakalim. Sagol tatlim :)

Bilemedim yaa baya da koyu dimi? Biraktim akisina o zaman,cunku kayiplardan sonra reglde gecikiyomus. Yumurtlamada gecikmis belli ki o yuzden. Bekleyelim bakalim. Sagol tatlim :)

yaaa valla cok zor ya yorumlamak sabaha catlarsa dıye de korkuyor ınsan o yüzden degerlendırmek de mantıklı gıbı ama ıste neyse canım ya hayırlısı bakalım, su akar yolunu bulur :)

yaaa valla cok zor ya yorumlamak sabaha catlarsa dıye de korkuyor ınsan o yüzden degerlendırmek de mantıklı gıbı ama ıste neyse canım ya hayırlısı bakalım, su akar yolunu bulur :)
Dun geceden beri cok hfif silince gorulecek kadar pembe kanli akintim geliyo ara ara. Anlamadim ben bu isi... Testi biraktim simdilik,adet gormeyi bekliyorum canim. Dedigin gibi hayirlisi olsun insallah...

Dun geceden beri cok hfif silince gorulecek kadar pembe kanli akintim geliyo ara ara. Anlamadim ben bu isi... Testi biraktim simdilik,adet gormeyi bekliyorum canim. Dedigin gibi hayirlisi olsun insallah...

Anladım canım benim.. dur bakalım zamanla daha da netlesir:)

Kızlar ben tekrar geldim buraya
Alın yeniden beni aranıza)))
Mart ayında düşük yaptım
Doktor 3adet geçsin demişti
4adet gecti
Ve bu ay başladık çalışmalara
Bat 7 agustos
İnşallah bu kez sağlıklı olur

Hadi bakalim canim insallah saglikla hamile kalırsın bu kez :)

Hayirli olsun canim insallah bu sefer saglikla gelsin bebeklerimiz.

Hayirli olsun canim insallah bu sefer saglikla gelsin bebeklerimiz.
inşallah canım
aklıma takıldı doktor sana neden bekle demedı
benımkı kendılığınden düştü ve 2-3 regl gecsın dedı mesela
sana neden demedıler merak ettım

kızlar bişi soracam size
tlfnda ovulsayon uygulamasında bugun yazıyor catlama gunune
test yaptım sılık cıktı
acaba gectı mı yoksa oalcak mı
daha önceden 18.gunde koyulaşmıştı
bugunde 18.gun ama silik
yıne de degerlendirsek mı bılemedım

Canım onceki günlerde test yapmamıs mıydın? Yapmadıysan catladı da mı siliklesti yoksa anca mı koyulasacak bir sey dememiz zor bence

Siz gene de degerlendirin ne olur ne olmaz

inşallah canım
aklıma takıldı doktor sana neden bekle demedı
benımkı kendılığınden düştü ve 2-3 regl gecsın dedı mesela
sana neden demedıler merak ettım
Benimki kuret denilen aletle yapilmadi ya da kendim dusurmedim canim,hicbi belirtim yoktu kalbinin durmasi disinda . Normal dogum sancisi icin ilac verdi rahim acildi tamamen ve plastik bi alet varmis rahme zarar vermeyen onunla alindi. zaten rahim acilinca normal dogumdaki gibi kolayca kopuyormus tum baglari. Doktorum dusuk olmadigi icin rahme zarar vermemek icin boyle bi yontem secti. Su anda rahim temiz ve normalin disinda herhangi bi incelme olmadigi icin korunmaniza gerek yok dedi canim. Su anda 21 gun oldu ve regl agrisi gibi agri ve hafif lekelenme basladi. Sanirim yavas yavas regl olcam. Inan ki olayimda rahatlayayim diyorum yavas yavas siskinlik basladi.

Canım onceki günlerde test yapmamıs mıydın? Yapmadıysan catladı da mı siliklesti yoksa anca mı koyulasacak bir sey dememiz zor bence

Siz gene de degerlendirin ne olur ne olmaz
Bu ay yapmayacam dedim ama dayanamadım bugun yaptım o yuzden catladı mı catlayacsk mı bilemedim
Doğru dıyorsun

Anladım canım
Tekrar hatırlattım özür dilerim
Tekrar gecmiş olsun
İnşallah olursun canım kısa zmnda regl hemen düzene giriyor zaten için rahat olsun
En hayırlı zmnda da sağlıklı gebelikle sağlıklı bebişler nasip etsin bize inşallah

Bu ay yapmayacam dedim ama dayanamadım bugun yaptım o yuzden catladı mı catlayacsk mı bilemedim
Doğru dıyorsun
Reglin genelde düzenliyse ve 18. gün civarı catlıyorsa catlamıs olabilir canım, en azından öyle bir cıkarım yapabiliriz belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…