canım ben 3 ay kullandım sonrasındada hamile olduğumu öğrendim şimdi 6 haftalık hamileyim doktorum 3 aylık folik asit verdi :)
Hamileyim canım 7 haftalık belirtilerim kasik batması yorgunluk uyku hali sarı akıntı ve baş agrisiydi sonrada adet gecikmesinden sonra öğrendim bebisi, Allah sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin bebislerimiziHAMILEMISIN CANIM BELİRTİLERIN NELERDİ BENİMDE 2AYIM
Adet bitiminden sonra 2 gune 1 yapmaya çalışın canımkızlar ne olur bana yardımcı olun yumurtama tarihimi hesaplayamıyorum üç aydır Bebek istiyorum ama olmuyo bana yardım edin lütfen
tam yumurtlama gunu hamıle kalmayı basarmıs biri olarak size tecrubelerımı paylasabılırım seve seve
amın cnm ınsallahh sormak ıstedıklerını sorabılırsınallah kucagina almayi nasip etsin deneyimlerini paylasirsan sevinirim bu arada ben yeni katildim araniza
amın cnm ınsallahh sormak ıstedıklerını sorabılırsın
amın cnm ınsallahh sormak ıstedıklerını sorabılırsın
ovulasyon testi kullandınmı kullandıysan ne zaman birliktelik oldu teşekkür ederimamın cnm ınsallahh sormak ıstedıklerını sorabılırsın
evet kullandım ovulasyon testı cıft cızgıyı gördgm gün ve ertesı gün ilşki oldu sonra bırgun ara verdık tekrar gun asırı devam ettık zaten cıft cızgı cıktıgı zaman hamıle kalmısımovulasyon testi kullandınmı kullandıysan ne zaman birliktelik oldu teşekkür ederim
Hic yumurtalama gununuzu hesaplamaya calisarak kasmayin bence. Adetiniz biter bitmez ovulasyon testi kullanin once Allahin izni tabiki ben oyle gebe kaldim. Cunku o gunu tespit etmeniz zor olabiliyorkızlar ne olur bana yardımcı olun yumurtama tarihimi hesaplayamıyorum üç aydır Bebek istiyorum ama olmuyo bana yardım edin lütfen
cevap verdiğiniz için teşekkürler birde bende ovulasyon kullandım sadece cift cizgiyi gördüğüm gece oldu tek yani erkek istiyordum allah nasip ederse tabii sanırım erken olmuş burdan okuduğum kadarıyla ertesi gecede olması lazımmış ama kısmet diyorum gerci hamile kalmışmıyım onuda bilmiyorum erkek olma ihtimali varmıdır yinede birde yaptığım test 1 gün öncesi tek cizgi 1 gün sonrasıda tek cizgi sadece 1 gün cift cizgi vardı tekrar teşekkür ederim cevap içinevet kullandım ovulasyon testı cıft cızgıyı gördgm gün ve ertesı gün ilşki oldu sonra bırgun ara verdık tekrar gun asırı devam ettık zaten cıft cızgı cıktıgı zaman hamıle kalmısım
Olabilir canım insaAllah hamilesindir. Benimde 2. Ayım 2 gun kaldı benim de adetime bakalım hakkimizda hayırlısı olsunBen de yeni katıldım buraya reglime 3 gün var bugün sanki regl olacak gibi ağrı yaşadım ama herhangi bişey olmadı ilk defa bu ay yumurtlama döneminde denemiştik.sizce hamile miyimdir
Olabilir canım insaAllah hamilesindir. Benimde 2. Ayım 2 gun kaldı benim de adetime bakalım hakkimizda hayırlısı olsun
inşallah hayırlısı dediğin gibi3 nisan yumurtlamaydı 4 nisanda denedik 9 unda tekrar denedik acaba mı diyorum 10 günde belli olur mu regle az kaldı bakalım
Sorma canım ya hiç belirtim yok sadece arada kasiklarim da batma oluyorinşallah hayırlısı dediğin gibi
benim bugünkü sancı sanki adet olacakmış ım gibiydi. sende de var mı belirti felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?