2016' da yumurtalama döneminde hamile kalmak isteyenler

HAMILEMISIN CANIM BELİRTİLERIN NELERDİ BENİMDE 2AYIM
Hamileyim canım 7 haftalık belirtilerim kasik batması yorgunluk uyku hali sarı akıntı ve baş agrisiydi sonrada adet gecikmesinden sonra öğrendim bebisi, Allah sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin bebislerimizi

kızlar ne olur bana yardımcı olun yumurtama tarihimi hesaplayamıyorum üç aydır Bebek istiyorum ama olmuyo bana yardım edin lütfen

bn sol kasıgım ağrı yapıyor bacagımı acamıyorumda acba oyle bir belirti oldumu başka bıseydenmı ıncıttımmı dıye dusundumde oyuzden sordum herseyı ona yorar oldum sanırsam:)

tam yumurtlama gunu hamıle kalmayı basarmıs biri olarak size tecrubelerımı paylasabılırım seve seve

allah kucagina almayi nasip etsin deneyimlerini paylasirsan sevinirim bu arada ben yeni katildim araniza

ovulasyon testi kullandınmı kullandıysan ne zaman birliktelik oldu teşekkür ederim
evet kullandım ovulasyon testı cıft cızgıyı gördgm gün ve ertesı gün ilşki oldu sonra bırgun ara verdık tekrar gun asırı devam ettık zaten cıft cızgı cıktıgı zaman hamıle kalmısım

kızlar ne olur bana yardımcı olun yumurtama tarihimi hesaplayamıyorum üç aydır Bebek istiyorum ama olmuyo bana yardım edin lütfen
Hic yumurtalama gununuzu hesaplamaya calisarak kasmayin bence. Adetiniz biter bitmez ovulasyon testi kullanin once Allahin izni tabiki ben oyle gebe kaldim. Cunku o gunu tespit etmeniz zor olabiliyor

Kızlar ben ovulasyon testi yaptım ve çizgi çıkmadı ve 1 gün sonra silik çizgi olmuş hamile olabilir miyim. Ovu ovulasyon testinide eczaneden erken gebelik testi die vermişler adetime 1 hafta var merakdan çatlıcam sizce nedir ?

Kizlarrrrrrrrrrrrrrr naberrrrrr kimler adetini bekliyor bakalım, benim 3gunun varr

Ovulasyon testi hcg hormonunuzu tespit edemez. Sadece idrardaki lh degerinizi saptar ki oda bir veyaiki gun cift cizgi yakalarsiniz. Gebelik testi 1 hafta oncesi icin hassas olmayabiliyor en dogrusu kanda hcg baktirmak..

Ben de yeni katıldım buraya reglime 3 gün var bugün sanki regl olacak gibi ağrı yaşadım ama herhangi bişey olmadı ilk defa bu ay yumurtlama döneminde denemiştik.sizce hamile miyimdir

cevap verdiğiniz için teşekkürler birde bende ovulasyon kullandım sadece cift cizgiyi gördüğüm gece oldu tek yani erkek istiyordum allah nasip ederse tabii sanırım erken olmuş burdan okuduğum kadarıyla ertesi gecede olması lazımmış ama kısmet diyorum gerci hamile kalmışmıyım onuda bilmiyorum erkek olma ihtimali varmıdır yinede birde yaptığım test 1 gün öncesi tek cizgi 1 gün sonrasıda tek cizgi sadece 1 gün cift cizgi vardı tekrar teşekkür ederim cevap için

Ben de yeni katıldım buraya reglime 3 gün var bugün sanki regl olacak gibi ağrı yaşadım ama herhangi bişey olmadı ilk defa bu ay yumurtlama döneminde denemiştik.sizce hamile miyimdir
Olabilir canım insaAllah hamilesindir. Benimde 2. Ayım 2 gun kaldı benim de adetime bakalım hakkimizda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…