Insallah cnm :)Allah bana nasip eder inşallah.
Herkese merhabalar 2016 da hamile kalmayı planlayanlar varmı? Ben doktoruma sordum bana uc ay öncesinden folik asit alınması gerektiğini önerdi.. 7 ayda hamile kalmayi düşünüyorum tabiki rabbımın ıznıyle. 5 ayım var daha eşimle uzun zamandır bebek planları yapıyoruz Yumurtalama döneminde hamile kalanlar varsa lutfen tecrubelerini burda paylaşabilirmi?[/QUO
merhaba canım bende aranızda yeniyim ve hamile kalmak istiyorum bi kızım var 3 yaşına girick ona kardeş istiyorum kızım tam yumurtlama dönemimde oldu bunuda takip ediyorum olur inşallah bende folidoce kullanıyorum çalışmalara devam bakalım allah ne zaman nasip eder bu arada diyet ve sporda yapıyorumHerkese merhabalar 2016 da hamile kalmayı planlayanlar varmı? Ben doktoruma sordum bana uc ay öncesinden folik asit alınması gerektiğini önerdi.. 7 ayda hamile kalmayi düşünüyorum tabiki rabbımın ıznıyle. 5 ayım var daha eşimle uzun zamandır bebek planları yapıyoruz Yumurtalama döneminde hamile kalanlar varsa lutfen tecrubelerini burda paylaşabilirmi?
tam yumurtlama günümde hamıle kaldmm cok şükür bır kac aydırrr ısrarla calısıyordukk bebiş içinHerkese merhabalar 2016 da hamile kalmayı planlayanlar varmı? Ben doktoruma sordum bana uc ay öncesinden folik asit alınması gerektiğini önerdi.. 7 ayda hamile kalmayi düşünüyorum tabiki rabbımın ıznıyle. 5 ayım var daha eşimle uzun zamandır bebek planları yapıyoruz Yumurtalama döneminde hamile kalanlar varsa lutfen tecrubelerini burda paylaşabilirmi?
Adı neydi canım benimBence yarin ezcaneden bi kutu al kullanmaya basla icine sinmesi icin internetten doktorlarin yazdigi sitelerden de okuyabilirsin en azindan emin adimlarla hareket etmis olursun
2 sene olacak inşallah ama 2 aydır deniyoruz bu 3. AyimizInsallah olur yeni mi evlisiniz sizde
öncelıkle doktora gttnmı bır problemın varmı mesela hormon testı yapıldımı esınede spermıogram?Lütfen paylasirmisin çok ihtiyacım var .s
canım eğer yumurta tembelliği varsa tam yumurta çatladığı zaman hamile kalmalsın takip et yoksa canın sıkılır benim komşumdada var aynısıH
Hayır sadece yumurta tembelliği var dedi doktor ama alttan muayene ederek
neden hormon testı yaptrmadı acabaa yumurt a tembellıgı ıcın sık ilşkiye gr ve esın bosalsın mutlaka aynısı bendede vardı hatta bende fsh hormonuda yuksek cıktımıstı yumurtalık rezervi az oluo yanı 4 ay sabah aksam hayıt suyu ıctım hormonları dengelemk amaclı sonra adetn 2. gunu basladım yumurta catlayana kadar çörek otu bal tarcın yedım macun yaptm sabahlarıı ovulasyon testı aldım yumurtlama gunumu buldumm ve ilşki aslına bakarsan hersey nası kader doktra ıkı ay yumurta takıbı yaptrdm klomen kulllandım hıc bısey olmadı hsg rahım fılmı cektrdım 2. ayında hamıle kaldm cok şükürH
Hayır sadece yumurta tembelliği var dedi doktor ama alttan muayene ederek
amın cnm ınsallah hayıt suyu hayıt bitkisi özü o kadınlar için mukkemmel bır ıcıcecek bnm hormonlarımı dengeledı bayaallah emeğini boş çıkarmasın brnh inşallah sağlıklı hayırlı bi şekilde alırsın hayıt suyu ne acaba
canım nerde alabilirim acaba baharatçılarda var mıamın cnm ınsallah hayıt suyu hayıt bitkisi özü o kadınlar için mukkemmel bır ıcıcecek bnm hormonlarımı dengeledı baya
Canim benim valla çok istiyorum inşallah benim de bebeğim olur ve tum isteyen arkadaşların da olur bakalım bugün yine denedik bilmiyorum nolacak benim şu halim yaaaaneden hormon testı yaptrmadı acabaa yumurt a tembellıgı ıcın sık ilşkiye gr ve esın bosalsın mutlaka aynısı bendede vardı hatta bende fsh hormonuda yuksek cıktımıstı yumurtalık rezervi az oluo yanı 4 ay sabah aksam hayıt suyu ıctım hormonları dengelemk amaclı sonra adetn 2. gunu basladım yumurta catlayana kadar çörek otu bal tarcın yedım macun yaptm sabahlarıı ovulasyon testı aldım yumurtlama gunumu buldumm ve ilşki aslına bakarsan hersey nası kader doktra ıkı ay yumurta takıbı yaptrdm klomen kulllandım hıc bısey olmadı hsg rahım fılmı cektrdım 2. ayında hamıle kaldm cok şükür
evet aktarda var hıc bı yan etki vs yapmazz tam tersı kadın hormonları için birebir al aktardan ıc mecıtefendının knin al şişede hazr satılıocanım nerde alabilirim acaba baharatçılarda var mı
adetının 10,12,14,16 gunleri ilşkide bulunn eger gec yumurtluosann gun aşırı devam et 22ye kadrCanim benim valla çok istiyorum inşallah benim de bebeğim olur ve tum isteyen arkadaşların da olur bakalım bugün yine denedik bilmiyorum nolacak benim şu halim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?