2016' da yumurtalama döneminde hamile kalmak isteyenler

merhaba canım bende aranızda yeniyim ve hamile kalmak istiyorum bi kızım var 3 yaşına girick ona kardeş istiyorum kızım tam yumurtlama dönemimde oldu bunuda takip ediyorum olur inşallah bende folidoce kullanıyorum çalışmalara devam bakalım allah ne zaman nasip eder bu arada diyet ve sporda yapıyorum

tam yumurtlama günümde hamıle kaldmm cok şükür bır kac aydırrr ısrarla calısıyordukk bebiş için

tam yumurtlama gunu hamıle kalmayı basarmıs biri olarak size tecrubelerımı paylasabılırım seve seve

H

Hayır sadece yumurta tembelliği var dedi doktor ama alttan muayene ederek
canım eğer yumurta tembelliği varsa tam yumurta çatladığı zaman hamile kalmalsın takip et yoksa canın sıkılır benim komşumdada var aynısı

H

Hayır sadece yumurta tembelliği var dedi doktor ama alttan muayene ederek
neden hormon testı yaptrmadı acabaa yumurt a tembellıgı ıcın sık ilşkiye gr ve esın bosalsın mutlaka aynısı bendede vardı hatta bende fsh hormonuda yuksek cıktımıstı yumurtalık rezervi az oluo yanı 4 ay sabah aksam hayıt suyu ıctım hormonları dengelemk amaclı sonra adetn 2. gunu basladım yumurta catlayana kadar çörek otu bal tarcın yedım macun yaptm sabahlarıı ovulasyon testı aldım yumurtlama gunumu buldumm ve ilşki aslına bakarsan hersey nası kader doktra ıkı ay yumurta takıbı yaptrdm klomen kulllandım hıc bısey olmadı hsg rahım fılmı cektrdım 2. ayında hamıle kaldm cok şükür

allah emeğini boş çıkarmasın brnh inşallah sağlıklı hayırlı bi şekilde alırsın hayıt suyu ne acaba

allah emeğini boş çıkarmasın brnh inşallah sağlıklı hayırlı bi şekilde alırsın hayıt suyu ne acaba
amın cnm ınsallah hayıt suyu hayıt bitkisi özü o kadınlar için mukkemmel bır ıcıcecek bnm hormonlarımı dengeledı baya

Canim benim valla çok istiyorum inşallah benim de bebeğim olur ve tum isteyen arkadaşların da olur bakalım bugün yine denedik bilmiyorum nolacak benim şu halim yaaaa

Canim benim valla çok istiyorum inşallah benim de bebeğim olur ve tum isteyen arkadaşların da olur bakalım bugün yine denedik bilmiyorum nolacak benim şu halim yaaaa
adetının 10,12,14,16 gunleri ilşkide bulunn eger gec yumurtluosann gun aşırı devam et 22ye kadr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…