2016' da yumurtalama döneminde hamile kalmak isteyenler

adetının 10,12,14,16 gunleri ilşkide bulunn eger gec yumurtluosann gun aşırı devam et 22ye kadr
Canim zaten bugün başladık gü aşırı 26 ya kadar devam etcez birde adet dönemime 5 gü kala yapmayı düşünüyorum inşallah olur bu ay lütfen dua et

Canim zaten bugün başladık gü aşırı 26 ya kadar devam ederm cnm birde adet dönemime 5 gü kala yapmayı düşünüyorum inşallah olur bu ay lütfen dua et
adete yakın degılde tam adetın bıttıgı gün cok öenmlı bu arada bakın kızlar doktora gtmeyı özellıkle hormon testı yaptrmayı ıhmal etmeyın eger zaman gecmısse ve hala gebelık olmadysa esınızle beraber gidin ben cok büyük hata yaptım gıtmeyerek

Adet bitti zaten ovlsyon takvim i kullanıyorum ona göre hrkt ediyorum canım benim bu ay olmaz sa kesin gitcem doktor a

Adet bitti zaten ovlsyon takvim i kullanıyorum ona göre hrkt ediyorum canım benim bu ay olmaz sa kesin gitcem doktor a
mutlaka gt cnm ovulasyon takvımınede gerek yok aslında gun asırı ilşkide bulun yeter ıyı beslenın kocanıda beslee ınsallah hamıle kalrsn ama olmazsa mutlaka gıdın doktora

mutlaka gt cnm ovulasyon takvımınede gerek yok aslında gun asırı ilşkide bulun yeter ıyı beslenın kocanıda beslee ınsallah hamıle kalrsn ama olmazsa mutlaka gıdın doktora
Canim benim ben bi sabah kahvaltısı yapıyorum zorla akşam yemeği yiyorum canım birsey istemiyor hani o yüzden onun dışında eşim zaten kendine çok iyi bakıyor eve gelince de ben bakıyorum ama kendime gelince birsey yapamıyorum canım istemiyor

meyve veya yogurt yemeye calıs hıc bısey yapamazsan bıle

Tamam canım benim çok saol ya gerçekten sohbetin beni rahatlattı hani belki olur umudu ile bakabiliyorum suan .s
sakın olumsuz dusunme poztf ol en önmlisi esınıde fazla sıkma erkekler bu konuda sıkmaya gelmıolar gerı teper sende rahat ol zamanı gelmısse olur zaten allah verdıkden snra önunde daglar olsa duramaz

sakın olumsuz dusunme poztf ol en önmlisi esınıde fazla sıkma erkekler bu konuda sıkmaya gelmıolar gerı teper sende rahat ol zamanı gelmısse olur zaten allah verdıkden snra önunde daglar olsa duramaz
aynen öyle canım benim eşimi zaten zorla ikna ettim

Kizlar gebelik testi yaptim yorumlarmisiniz lutfen çok merak ediyorum hiçbir bilgim yok

Eklentiler

• 20160220_114639.webp
    6 KB · Görüntüleme: 126
Merhabalar bende yeniyim aslinda uzun zamandir aradiklaarima bi siteden cvp ariyordum hep ama yeni üye oldum..4ay önce 6haftalik bebisim düştü simdide beklioruz hala ama ne gelen var ne giden uff sanirim prolaktin yuksekmis malesef doktorum normal demisti ben arastira arastira ogrendimki yuksekmis

İyi günler kızlarrr bnde yeni katıldım aranıza 10 aylık evliyim bnde bebek istiyorum ama 8 aydır olmuyor 1 subatta adet oldum ve adetime 8 gün var bnde test yapsam çıkarmı acaba çok merak ediyorum ayrıca 6 ocaktan bu yana inofolic combi kullanıyorum

Bebişin için üzüldüm canım rabbim bidaha bu hüznü yaşatmasın. Kaçtı prolaktin değerin ?

Canım inofolic combi yi reçetesiz mi aldın ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…