2016' da yumurtalama döneminde hamile kalmak isteyenler

32.75 canım fiyatı bn sabah akşam tok içiyorum aç tok farketmez evet zor bulunuyor eczanelerde kilo kaybına neden oluuormuş canım herhalde dr dedi bana sabah aksam iç kilo kaybı yasarsan günde bire düsür dedi bnde biç bi sorun olmadı kilom aynı duruyorum

Yok canım niye sorun olsun ki hem yardımcı oluyormuş bebek için bnde bi buçuk ay olacak kullanalı ama bana dr verdi sende alacağında eczane ye bi sor istersen

isteyen herkese nasip olur inşallah biz de birkaç aydır istiyoruz ama malesef sonuca ulaşamadık öyle ha deyince olmuyormuş meğer :) artık bu ay da olmazsa doktora gitmeyi düşünüyoruz

isteyen herkese nasip olur inşallah biz de birkaç aydır istiyoruz ama malesef sonuca ulaşamadık öyle ha deyince olmuyormuş meğer :) artık bu ay da olmazsa doktora gitmeyi düşünüyoruz
yumurtlama ve doğurgan günlerini takip ediyormusun canım

son birkaç aydır takip ediyorum ama bu ay baya dikkat ettik çalışma yaptık boşa gitmez umarım daha önce yumurtlama dönemimde çok üstüne düşmüyorduk yani

son birkaç aydır takip ediyorum ama bu ay baya dikkat ettik çalışma yaptık boşa gitmez umarım daha önce yumurtlama dönemimde çok üstüne düşmüyorduk yani
o dönemler çok önemliymiş bu ay inş çok dikkat edicem hatırlatıcı uygulama indirdim çünkü bi arkadaşım onla hamile kaldı

o dönemler çok önemliymiş bu ay inş çok dikkat edicem hatırlatıcı uygulama indirdim çünkü bi arkadaşım onla hamile kaldı
evet ben de internetten okuyarak hesapladım bu hafta benim için çok önemliydi bir de bugün sağ kasığımda ağrıyla uyandım geçen ay da yumurtlama dönemimde olmuştu yumurtlamanın olduğunu mu gösteriyo acaba ondan emin olamadım inşallah başka bi sorun yoktur

Hayir hic muaene olmadim sence gerek varmi muaeneye? Bunu hic dusunmemistim hmm.. Bence kalirsin hamile sonucta daha yeni evlisin ve korunmussunuz yeni yeni dusunuyorsunuz bebek. Kafam karisti bende mi doktora gitsem bi kontrol icin
ben geçen yıl 25 şubatta gebelik öncesi muayeneye gitmiştim her şey normal çıkmıştı. haziranda hamile kalmıştım ama düşük oldu. gebelik öncesi muayene iyi olur canım kafanda soru işareti kalmaz en azından

İyi akşamlar bende 14 ocakda kürtaj olmak zorunda kaldım

Doktorum iki ay korun dedi
Korunmadım

İlk adetimi 10 şubatta oldum ve bitti

İkinci Bat 10 mart
Ve 15 marttada korunma sürecimiz bitiyor

Ama ben yine korunmuyorum

inş canım bi bakarsın hamile kalmışsın ne güzel olur :)benimde bu ara kasıklarımda bi acayip ağrılar var, bugun yarın adet olucam ona bağlıyorum ama böyle inceden sızı gibi taş çatlasın ilk korunmasız ilişkimiz 7 8 gün önce oldu daha yeni başladık ve yumurtlama dönemi bile değildi hamile kalmış olamam ya bilemedim bende

İyi akşamlar bende 14 ocakda kürtaj olmak zorunda kaldım

Doktorum iki ay korun dedi
Korunmadım

İlk adetimi 10 şubatta oldum ve bitti

İkinci Bat 10 mart
Ve 15 marttada korunma sürecimiz bitiyor

Ama ben yine korunmuyorum
canım keşke korunsaydın sağlığın açısından sorun olmasın 2 ay dediğin nedirki gelip geçerdi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…