Folic asit diye verdi gebeliğe yardımcıymış hemde bnde2cm den küçük kist varmış çok küçük onu yok etmeye yarıyormuşCanım ne için o ilaç bilgi vermenizi rica ediyorum
Peki fiyatı nedir ? Arkadaş sormuştu burada bikaç eczaneye bulamamıştı. Ben de bakıcam bakalım sanırım aç karnına sabah akşam içiliyo dimi?Evet canım reçetesiz alıyorum
amin canm Allah kimseye yasatmasın 30.28 di ocak ayında bu ay tesadüfen öğrendim bekliyorum adet olayımda gidip tekrar ölçtürecem bakalımBebişin için üzüldüm canım rabbim bidaha bu hüznü yaşatmasın. Kaçtı prolaktin değerin ?
Pazartesi bende almayi düşünüyorum inşallah ise yarar ama biz başladık bebek yapmaya bi sorun olurmuFolic asit diye verdi gebeliğe yardımcıymış hemde bnde2cm den küçük kist varmış çok küçük onu yok etmeye yarıyormuş
Canım bebeğin için üzüldüm bnde inşallah en kısa sürede rabbim kucağını doldursunamin canm Allah kimseye yasatmasın 30.28 di ocak ayında bu ay tesadüfen öğrendim bekliyorum adet olayımda gidip tekrar ölçtürecem bakalım
Tamam canım benim saolYok canım niye sorun olsun ki hem yardımcı oluyormuş bebek için bnde bi buçuk ay olacak kullanalı ama bana dr verdi sende alacağında eczane ye bi sor istersen
Sende sağol canım ne demek inş en kısa zamanda müjdeli haberlerini bekliyoruzTamam canım benim saol
yumurtlama ve doğurgan günlerini takip ediyormusun canımisteyen herkese nasip olur inşallah biz de birkaç aydır istiyoruz ama malesef sonuca ulaşamadık öyle ha deyince olmuyormuş meğer :) artık bu ay da olmazsa doktora gitmeyi düşünüyoruz
o dönemler çok önemliymiş bu ay inş çok dikkat edicem hatırlatıcı uygulama indirdim çünkü bi arkadaşım onla hamile kaldıson birkaç aydır takip ediyorum ama bu ay baya dikkat ettik çalışma yaptık boşa gitmez umarım daha önce yumurtlama dönemimde çok üstüne düşmüyorduk yani
evet ben de internetten okuyarak hesapladım bu hafta benim için çok önemliydi bir de bugün sağ kasığımda ağrıyla uyandım geçen ay da yumurtlama dönemimde olmuştu yumurtlamanın olduğunu mu gösteriyo acaba ondan emin olamadım inşallah başka bi sorun yokturo dönemler çok önemliymiş bu ay inş çok dikkat edicem hatırlatıcı uygulama indirdim çünkü bi arkadaşım onla hamile kaldı
ben geçen yıl 25 şubatta gebelik öncesi muayeneye gitmiştim her şey normal çıkmıştı. haziranda hamile kalmıştım ama düşük oldu. gebelik öncesi muayene iyi olur canım kafanda soru işareti kalmaz en azındanHayir hic muaene olmadim sence gerek varmi muaeneye? Bunu hic dusunmemistim hmm.. Bence kalirsin hamile sonucta daha yeni evlisin ve korunmussunuz yeni yeni dusunuyorsunuz bebek. Kafam karisti bende mi doktora gitsem bi kontrol icin
inş canım bi bakarsın hamile kalmışsın ne güzel olur :)benimde bu ara kasıklarımda bi acayip ağrılar var, bugun yarın adet olucam ona bağlıyorum ama böyle inceden sızı gibi taş çatlasın ilk korunmasız ilişkimiz 7 8 gün önce oldu daha yeni başladık ve yumurtlama dönemi bile değildi hamile kalmış olamam ya bilemedim bendeevet ben de internetten okuyarak hesapladım bu hafta benim için çok önemliydi bir de bugün sağ kasığımda ağrıyla uyandım geçen ay da yumurtlama dönemimde olmuştu yumurtlamanın olduğunu mu gösteriyo acaba ondan emin olamadım inşallah başka bi sorun yoktur
canım keşke korunsaydın sağlığın açısından sorun olmasın 2 ay dediğin nedirki gelip geçerdi yaniİyi akşamlar bende 14 ocakda kürtaj olmak zorunda kaldım
Doktorum iki ay korun dedi
Korunmadım
İlk adetimi 10 şubatta oldum ve bitti
İkinci Bat 10 mart
Ve 15 marttada korunma sürecimiz bitiyor
Ama ben yine korunmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?