-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
benim 4 ay sonra hemen dönmem gerekecek, inşallah hayırlısı, Allahtan kayınvalide var, o bakacak çocuğa, süt izni falan da oluyo ya bi kaç saatlık, işte 1 sene öyle idare edeceğiz. zaten iş evime yakın olduğu için bi de müdür iyi olduğu için ne zaman istesem izin veriyo iş olmadığı sürece tabii hakkımızda hayırlısı, bizim buralarda normal iyi şartlarda ve güvenilir iş bulmak çok zor, işlememek durumum da yok, yoksa zorlanırız

ben de eylül ortası ya başı gibi çıkmayı düşünüyorum, aslında geç çıkmak istiyorum ki inşallah bebişle çok zaman geçirebilim. yoksa hamile hamile evde fazla otursam nolucak ki.. böyle hareket ediyorum bol bol iyi geliyo. zaten firmamız hastanenin tam yanında arkadaşlar bazen şaka yapıyorlar , sen çalış biz seni doğuma burdan götürürüz

Aynen canım, herhangi bir sorun olursa evinde yakınsa sana çok avantajı olur, gidip hemen bebeğinin yanında olabilirsin.

Bende öyleyim Aslında biz mi yanlış yapıoruz hareketsizlik yaparak diyorum bazen zorlamak mı lazım azcık.

Çalışan bayana ev temizliği mutlaka zor olur birazda hareket etmek lazım haftaya doktor randevum var gittiğim Zaman konuşacam eğer bir sorun yoksa yürüyüşe başlamayı düşünüyorum normal doğum yapacak insan için çok önemli yürüyüş bende aşırı temizlik yapmıyorum ama evi birgün süpürüp bir gün siliyorum benimde camlarım batık bakalım yağmurlardan silmedim hava böyle giderse hafta sonu veya haftaya silerim

Kaç haftadı ütüm duruyo.... ben onlara bakıyorum onlar bana, bi türlü beni ikna edemiyorlar gel beni ütüle
bende 2 ayda anca yaptım
birde ben en son ütü yaptığımda alışkanlık ayakta kaldım saatlerce ve ertesi gün kanamam olmuştu doktor düşük tehliken var diye bana 10 gün rapor vermişti.o yüzden şimdi tedirgin oluyorum ütü yaparken.belkide öyle denk gelmişti ütüye yormamam lazım ama bilinç altı işte

güzel olur valla canım inşallah görüşürüz.
aynen benim taktikte o 10 dk iş 1saat dinlenme eee azcık nazımız olsun demi

Bence yürümeyi doktor kesin önerir canım, benim doktorum nefes nefese kalmamak şartıyla yürümemi istedi.

ben geçen gittiğimde sordum yürüyüş yapabilir miyim diye.20-25 dk. yürüyüp dinlen dedi.zaten ben işe gelirken 15 dk. eve giderken 25 dk. yürüyorum.onun için ekstra yürüyeşe gitmedim.perşembe kontrolüm var o zaman pilates hareketlerini sorcam.öneriyo mu yapabilir miyim diye

Kızlaaaar temizlik işlerine filan girilmiş iyice.

Ben burada tekim dediğim gibi hiç akrabam yok burda, fazla arkadaşım da yok amma velakin ağustos sonu gibi halıları yıkatmaya veririm gibi. Cam silmiyorum ki es kaza silsem eşim kıyameti koparır kesin 6. kattayız. Onu da eylül gibi sildiririm. Genel temizliği eşimle yapıyoruz zaten, hatta geçenlerde cam balkonun birini eşim sildi.

Çalışmadığım için izin konusunu düşünmüyorum ama çalışmaya devam etseydim dayanabildiğim en son noktaya kadar devam etmek isterdim, çünkü arkadaşlardan duyduğum bebekle çok vakit geçirilmek istendiği. Çünkü tamam 36. haftada doğum yapan da var 40. haftada yapan da hatta geçen de biraz sıkıntılı bir süreç normal doğumu beklemek. Ama sezeryan olan çok olacaktır burda da : ( hakkımızda hayırlısı artık.

aynen canım idare etcez artık böyle gelenlerde kusura bakmasınlar bir can büyütüyoruz biz :)
ya bak ne dicem sana bigün buluşsak ya

ama her gün her gün temizlik yapıpta yorma kendini
Ay canım evde olunca yapacak bir sey yok temizlik bitti yemekte yaptım simdi otuyorum az sonra kılamadım onu kılacaksın oyle yani kızlar :)

kızlar hastanede bir şey dağıtcak mısınız?ben acaba şu küçük şişelerden alıp içine lavanta yada şeker koyup süslesem mi diyorum ama üzerine ne yazcam daha ismine karar veremedik ki oğlumun

Eklentiler

• bursa-nikah-sekeri 088-2-500x500.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 28
benim en son ütü yaptığımda belim çok fena ağrıdı. çok ayakta kalmaktan oldu bence

kızlar hastanede bir şey dağıtcak mısınız?ben acaba şu küçük şişelerden alıp içine lavanta yada şeker koyup süslesem mi diyorum ama üzerine ne yazcam daha ismine karar veremedik ki oğlumun

Ben böyle şişelerden alıp süslemeyi planlıyorum canım, içerisine ya kolonyağı yada bonibon koyacağım..
Birde bebek kurabiyesi yapacağım kendim.

Eklentiler

• 137156821_tn50_0.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 31
benim en son ütü yaptığımda belim çok fena ağrıdı. çok ayakta kalmaktan oldu bence
bak ikimizin de başına benzer şeyler gelmiş canım demekki hamilelikte ayakta ütü zararlı
Ben böyle şişelerden alıp süslemeyi planlıyorum canım, içerisine ya kolonyağı yada bonibon koyacağım..
Birde bebek kurabiyesi yapacağım kendim.
bende gördüm bu şişeleri hatta bundan alıp mavi renkli kolonya mı koysam dedim ama akar diye düşündüm.bide benim gösterdiğim kavanoz gibi olanlar çok basit duruyo gibi geldi sonradan bana.sanki bu tıpalılar daha güzel

Bencede daha şık duruyor gibi
Tıpayı sıkınca akmıyor sanırım, bir yakınım yaptı küçük kutu poşetlere koymuştu eve geldim hiç akmamıştı. Ama benim gönlüm bonibondan yana

Bencede daha şık duruyor gibi
Tıpayı sıkınca akmıyor sanırım, bir yakınım yaptı küçük kutu poşetlere koymuştu eve geldim hiç akmamıştı. Ama benim gönlüm bonibondan yana
bonibon sığcak mı ki ona küçük değil mi?bencede badem şekeri yerine bonibon daha güzel olur şahsen ben sevmiyorum badem şekerini her aldığım boşa gidiyor
bende bu şişelerden alırsam lavanta yada kolonya koyayım diye düşünüyorum

yengec4 cüm senin attığın şişe biraz daha hmmmm çok basitte değil lafta bulamadım ama sekerli_seker in gösterdiği şişeler çok daha tatlııı ama içinde sanki kolonya daha iyi olur, lavanta için kese daha uygun gibi fikrim. Hastanede dağıtılan şeylere özenim büyük ama ben memlekette yapacağım mevlüte saklıcam bütün hevesimi

basit geldi bana ya bi milyoncudan almış gibi
diğer şişeyi ben daha çok beğendim aslında ama dediğim gibi kolonya dökülür diye vazgeçtim.şu an akımda ya bu şişeden alıp yapmak var yada lavanta kesesi.tabi birkaç hafta sonra fikrim ne olur bilmiyorum çok değişiyo fikirlerim

Kizlar bilmedigim icin soruyorum, hastanede kime dagitiliyor ki? Dagitmak şart mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…