-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132

Badem şekeri büyük olur küçük bonibonlardan düşündüm ben renklı renklı :) Yada kolonya ama renklısını nasıl yapıolarki onu bilmiom

Bende çok hevesliyim ya görüyorum doğum yapanların oda resimlerini çok hoşuma gidiyor. Allah bizede nasip etsin, sende mevlütte yaparsın.

Kizlar bilmedigim icin soruyorum, hastanede kime dagitiliyor ki? Dagitmak şart mı?

Canım hastanede bebeği görmeye gelenler oluyor ya aile yakınları genelde, onlara bu şekilde hatıra veya ikramlık şeyler hazırlanıp dağıtılıyor, bebek adına :) Lohusa şerbeti bile yapılıp gelenlere ikram ediliyor artık.
Mecburi değil yapılmasa da olur.

Kizlar bilmedigim icin soruyorum, hastanede kime dagitiliyor ki? Dagitmak şart mı?
Hastanede zıyarete gelenlere verılıyor canım. Es,dost,akraba kım gelırse. Tahmınım bızde cok gelen olmaz zaten. Ben bırsey hazırlamıyı dusunmuyorum

kızlar hastanede bir şey dağıtcak mısınız?ben acaba şu küçük şişelerden alıp içine lavanta yada şeker koyup süslesem mi diyorum ama üzerine ne yazcam daha ismine karar veremedik ki oğlumun
Ay CNN olur güzel ben de yapcakım ama ben kolu tas mı yapsam diyorum baklım bende karar vermedim isime canım

Hastanede zıyarete gelenlere verılıyor canım. Es,dost,akraba kım gelırse. Tahmınım bızde cok gelen olmaz zaten. Ben bırsey hazırlamıyı dusunmuyorum
Can'ım benimde akrabalar hep şehir dışında annem gelir birkaç arkadaş o yüzden bende yapmam Mevlüt'le yada Bebek görmeye gelenlere yaparım gibi

Can'ım benimde akrabalar hep şehir dışında annem gelir birkaç arkadaş o yüzden bende yapmam Mevlüt'le yada Bebek görmeye gelenlere yaparım gibi
o zaman onada dogumdan once baslarsın dımı bebekle fırsat olmaz eger kendın yapacaksan :)
Mevlutte ne dagıtmayı dusunuyorsun

Hoş buldum seninde mi kız :)

Benim kızımın ismi Ada Deniz olacak insallah degismezse :)
Lara ismide kulagima hos gelen isimlerden..
Sonrasindada Kumsal ve Nefes ismide favorim.
Zevk biraz senin kulagina ne hos geliyorsa o olsun seslenirken mutlu ol :)
Cnm Ada deniz cok guzel bir isim benim arkadasimin kizinin ismi cok begenirim.tavsiyeler icin teskrler aldim listeye

Günaydın kızlar nasılsın. Bebebişler ne yapyor baklım :)

Günaydın kızlar dün benim midem yandı bayağı bi bugün çok şükür herşey yolunda

Günaydın annişler

Günler nasıl geçiyor bebişler nasıl

günayyyddıınnnn
oof kızlar bugün geçmek bilmiyor.Allah nasip ederse yarın kontrolüm var biran önce bugün bitsin istiyorum
birde bende uykusuzluk başladı kızlar ya 2 haftadır uyuyamıyorum,uyusamda gece uyanıp duruyorum.sonra bütün gün iş yerinde sersem gibi dolaşıyorum

Kızlar sıcaklarla ne durumdasınız ben şimdiden bunalmaya başladım benim ev her yerden güneş alıyor birde bütün pencereleri açıyorum daha da ev yanıyor

Güzel haberlerle gel canım herşey yolunda olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…