- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
bonibon sığcak mı ki ona küçük değil mi?bencede badem şekeri yerine bonibon daha güzel olur şahsen ben sevmiyorum badem şekerini her aldığım boşa gidiyor
bende bu şişelerden alırsam lavanta yada kolonya koyayım diye düşünüyorum
yengec4 cüm senin attığın şişe biraz daha hmmmm çok basitte değil lafta bulamadım ama sekerli_seker in gösterdiği şişeler çok daha tatlııı ama içinde sanki kolonya daha iyi olur, lavanta için kese daha uygun gibi fikrim. Hastanede dağıtılan şeylere özenim büyük ama ben memlekette yapacağım mevlüte saklıcam bütün hevesimi
Kizlar bilmedigim icin soruyorum, hastanede kime dagitiliyor ki? Dagitmak şart mı?
Hastanede zıyarete gelenlere verılıyor canım. Es,dost,akraba kım gelırse. Tahmınım bızde cok gelen olmaz zaten. Ben bırsey hazırlamıyı dusunmuyorumKizlar bilmedigim icin soruyorum, hastanede kime dagitiliyor ki? Dagitmak şart mı?
Ay CNN olur güzel ben de yapcakım ama ben kolu tas mı yapsam diyorum baklım bende karar vermedim isime canımkızlar hastanede bir şey dağıtcak mısınız?ben acaba şu küçük şişelerden alıp içine lavanta yada şeker koyup süslesem mi diyorum ama üzerine ne yazcam daha ismine karar veremedik ki oğlumun
Can'ım benimde akrabalar hep şehir dışında annem gelir birkaç arkadaş o yüzden bende yapmam Mevlüt'le yada Bebek görmeye gelenlere yaparım gibiHastanede zıyarete gelenlere verılıyor canım. Es,dost,akraba kım gelırse. Tahmınım bızde cok gelen olmaz zaten. Ben bırsey hazırlamıyı dusunmuyorum
o zaman onada dogumdan once baslarsın dımı bebekle fırsat olmaz eger kendın yapacaksan :)Can'ım benimde akrabalar hep şehir dışında annem gelir birkaç arkadaş o yüzden bende yapmam Mevlüt'le yada Bebek görmeye gelenlere yaparım gibi
Can'ım bende kızların dediği gibi o şekerli şişelerden yada lavanta keseleri alırım kendim yapamam heralde birde yeme içme ikramlar olur herhaldeo zaman onada dogumdan once baslarsın dımı bebekle fırsat olmaz eger kendın yapacaksan :)
Mevlutte ne dagıtmayı dusunuyorsun
Hoş buldum seninde mi kız :)Merak ettik bizde seni, nekadar sevimli suratı var maşallah.. Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Ben geçen gün resim yükleyecektim dosya boyutunu küçültemedim bi türlü yüklenmedi kaldı öyle yoksa benimde atasım geliyor :)
Hoşgeldin kız annesi :)
Hahah ayaklara bak çok tatlı durmuş :)
Maşallah hep böyle sağlıkla devam etsin inşallah.
Günaydın canım,
Ben ufak ufak hissediyorum. Ama hissetmemekte normalmiş canım, ilk gebeliklerde 20-22.haftalarda hissedilirmiş.
Cnm Ada deniz cok guzel bir isim benim arkadasimin kizinin ismi cok begenirim.tavsiyeler icin teskrler aldim listeyeBenim kızımın ismi Ada Deniz olacak insallah degismezse :)
Lara ismide kulagima hos gelen isimlerden..
Sonrasindada Kumsal ve Nefes ismide favorim.
Zevk biraz senin kulagina ne hos geliyorsa o olsun seslenirken mutlu ol :)
Günaydın kızlar dün benim midem yandı bayağı bi bugün çok şükür herşey yolundaGünaydın kızlar nasılsın. Bebebişler ne yapyor baklım :)
Cnm Ada deniz cok guzel bir isim benim arkadasimin kizinin ismi cok begenirim.tavsiyeler icin teskrler aldim listeye
Hoş buldum seninde mi kız :)
Günaydın kızlar nasılsın. Bebebişler ne yapyor baklım :)
Günaydın kızlar dün benim midem yandı bayağı bi bugün çok şükür herşey yolunda
Gunaydin
Günaydın annişler
Günler nasıl geçiyor bebişler nasıl
Güzel haberlerle gel canım herşey yolunda olur umarımgünayyyddıınnnn
oof kızlar bugün geçmek bilmiyor.Allah nasip ederse yarın kontrolüm var biran önce bugün bitsin istiyorum
birde bende uykusuzluk başladı kızlar ya 2 haftadır uyuyamıyorum,uyusamda gece uyanıp duruyorum.sonra bütün gün iş yerinde sersem gibi dolaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?