-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
@Selen_Ay ayy valla kıskandım seni ya bende temizlik yemek hak getire nerden buluyorsunuz bu enerjiyi ya ben akşam olsada eve gitsem diye dakika sayıyorum burda

Yanlız değilsin, bende temizlik yaptım diyenlere özeniyorum valla
Anca haftasonları oda elimden geldiği kadar, eşimde yardım ediyorda bitiyor yoksa hiç halim olmuyor işten sonra.

Anca haftasonları oda elimden geldiği kadar, eşimde yardım ediyorda bitiyor yoksa hiç halim olmuyor işten sonra.
aynen canım ya ütüyü bile 3haftada anca yaptım.haftasonları evi şöyle bi toparlıyorum eşimde yerleri süpürüyor.toz bile almıyorum ne zamandır.herhalde büyük temizlik yapcam ben temmuz sonu ağustos gibi :)

Ben birini çağıracağım sanırım camlarım için özellikle. Benimde büyük bir temizlik yapmam lazm doğumdan önce :)

Maallah canım benden daha ıyıyım ama yınede temızlıgı esımın yardımıyla yapıyorum yormıyım kendımı dıye

Selam kızlar bende temizlik yapyor siz ne yapyorsunuz :)
ay bi tane daha temizlik yapan :)

Ben birini çağıracağım sanırım camlarım için özellikle. Benimde büyük bir temizlik yapmam lazm doğumdan önce :)
Allah'tan benim camlar balkonun içinde eşim sağolun siliyo onları.artk geri kalanınada bakalım belki bende herhalde annemi çağırırım

yaa bende sadece hafta sonu oda eşim süpürüyor bende viledayla siliyorum hafta içi zaten dermanım kalmıyor işyerindeyim zaten o deterjanlar dokunuyor bana annem kayınvalidem yapıyordu onlarda evlerine gidince kaldı bakalım idare ediyoruz şimdilik

aynen canım idare etcez artık böyle gelenlerde kusura bakmasınlar bir can büyütüyoruz biz :)
ya bak ne dicem sana bigün buluşsak ya
Ay canım ne yaplım evde sıkılıyorum :)
ama her gün her gün temizlik yapıpta yorma kendini

beni de aranıza alın bende de durumlar aynı, kaç zamandı pencere silmek istoyrum ama bi turlu karar vermeiyorum daha önce her haftasonu temizlik yapardım, şimdi ayda bire endi... bebiş olduktan sonra nasıl olacak acaba kızlar erken konuşmak ama ne kadarlık doğum izni alacaksınız?

canım ben yıllardır bebeği hep erteledim borçlar bitsin bebeğimle evde vakit geçircem diye bir süre çalışmayı düşünmücem diye.büyük ihtimalle çalışmıcam gibi.şimdi eğer dediğimi yapmazsam boşuna beklemiş olcam ama diğer taraftanda şimdiden çok masraf oldu ilerde tek maaş yetcek mi onu düşünüp duruyorum

Aynen bizdede eşim süpürüyor ben siliyorum..
Yapcak birşey yok, tek başıma yaptıgım bi ütü var sağolsun sağ kolum

Aynen bizdede eşim süpürüyor ben siliyorum..
Yapcak birşey yok, tek başıma yaptıgım bi ütü var sağolsun sağ kolum
ya ben normalde ütüyü seven insanım şikayet etmeden yaparım ama geçen sefer oturarak yapmayı denedim Allah'ım nasıl zor oluyomuş,altı üstü birkaç tişort birkaç pantolon birkaç gömlek ve 2 saatte bitti sonrasında da kolumu hissetmiyodum

Demekki çalışanlarda durum aynı :)))
Ben kendi işimizde olduğum için doğumdan bir ay önce çıkacağım, evde olacağım. Doğumdan sonrada 6ay olmayacağım.
Tek muhasebeyi tutan benim oyüzdn fazla izin veremiyorum kendime.
Kışa geliyor Allahtan daha rahat oluyor işler ama yazın yoğun mayıs-haziran işe dönmem lazım.

Bize şimdilerde zor geliyor işte işler normalde elbette herşeyi yaptık buzamana kadar
Ütüde büyüyor benim gözümde ne yalan sölim.

Bize şimdilerde zor geliyor işte işler normalde elbette herşeyi yaptık buzamana kadar
Ütüde büyüyor benim gözümde ne yalan sölim.
Kaç haftadı ütüm duruyo.... ben onlara bakıyorum onlar bana, bi türlü beni ikna edemiyorlar gel beni ütüle

yengec4 canım iyi olur ben karşıyakadayım bir gün alışverişe çıkalım bende ütüde çok yoruluyorum
AGRA doğum iznine eylül başı çıkcam inş.6 ay sonrada dönerim diye düşünüyorum gönül ister ki ben büyüteyim ama yaşam şartları sen ne zaman çıkarsın ne kadar kalırsın evde canım
sekerli_seker beni bir ev işi yaparken görsen çok komiğim 10 dakika ayakta 1 saat dinlenme şeklinde dermanım olmuyor hamlaştım iyice

ay bi tane daha temizlik yapan :)

Allah'tan benim camlar balkonun içinde eşim sağolun siliyo onları.artk geri kalanınada bakalım belki bende herhalde annemi çağırırım

Benim öyle değil, normaldede zor oluyordu korkup üstten üstten yapabiliyodum, şimdi hiç risk alamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…