-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
aynen canım idare etcez artık böyle gelenlerde kusura bakmasınlar bir can büyütüyoruz biz :)
ya bak ne dicem sana bigün buluşsak ya

ama her gün her gün temizlik yapıpta yorma kendini

canım temizlik yapılmasada hepsi bi üst üste geliyor zor olur.

ben doğumdan cok korkuyorum açıkçası sezeryan düşünüyorum ama eşim olursa illa normal diyor. cok korkuyorum bende. napıcam bilmiyorum.

Aminn hepimizin inşallah evet sağlıklı olması önemli tabi o ayrı bi konu ama insan merakta ediyo dediğin gibii :)

Annişler günaydııın

Muhtemelen oturma pozisyonu ile alakalıdır canım. Çünkü ben de biraz ayakta kalsam belim ayrılıyor. Dikkat et kendine sonuçta çalışan annesin

canım karar senin tabii, ben buhar makinelerinin bakteri ürettiğini duydum. ondan almayacağım. oda da nemi ise kapıdan ıslak havlu asarak sağlayacağım.

Anaam ben bunu duymamıştım. Vazgeçtim almıcam o zaman. Hergün peteğe havlu koyarım hiç sıkıntı değil

ben doğumdan cok korkuyorum açıkçası sezeryan düşünüyorum ama eşim olursa illa normal diyor. cok korkuyorum bende. napıcam bilmiyorum.

Canım zorunlu haller dışında yaptırma sezeryan derim ben. Tabiki herşey sana bağlı ama sezeryanı bir kere olunca 2. Çocukta normale geçerim diyemiyorsun. İlk çocukta aman sezeryan olunca da bişey olmuyor diyipte 2. Çocukta keşke normal doğursaydım diyen kaç kişi var etrafımda. Bu gerçekten önemli bişey ve bir kere karar verince 2. 3. Aynı olmak zorunda. Epidural yaptır ağrıdan korkuyorsan. Ve bu kabullenmekle alakalı bişey, evet normal zor ağrı da çekeceksin ama keşke normal doğurmasaydım demiceksin hiç Bi Zaman. Ben ufak Bi operasyon geçirdim 9 ay önce bahsetmiştim. Göbeğimde 4-5 dikiş var farklı yerlerde ama içerde çok daha fazla dikiş vardı. İnan 2 ay geçtiğinde bile o içerdeki dikişler sızlıyordu. Ben bunun acısını da bildiğim için sezeryanı hiç istemiyorum. Normal doğumda biliyorum ki en ağrılı çekeceğim bölüm en fazla 3 saat, sonrası inş. çok daha kolay olacak. Kafamı şimdiden böyle alıştırıp kabulleniyorum ben

benimde kendimi alıştırmam gerek bende sağlık açısından normal olsun istiyorum ama epidural daha mantıklı gibi. doktorumla epidural doğumu ayrıntılı görüşmem gerek bakalım bakalım.

Canim gunaydin, masabaşı işse normal derim, benim de belim ağrıyo, sırtım ağrıyo, fazla oturamiyorum, 15 dak bir kalkip geziyorum

Canim gunaydin, masabaşı işse normal derim, benim de belim ağrıyo, sırtım ağrıyo, fazla oturamiyorum, 15 dak bir kalkip geziyorum
aynen canım masa başı birde yaz geldi işler sakin oluyor o yüzden genelde oturuyorum.

Gunaydin kızlar ayrıntılı uktrasonu nasıl yapıyor doktorlar ben dun gittim benim doktorum herşeyin kendisi bakti organ gelişimi yerleşimi herşeyi iyi dedi ama siyahti ekran sonradan renklide gösterdi ayaklarini yüzünü felan ama anlamadım beni niye radyolojiye yonlendirmedi sizin nasıl oldu tüm organlara renkli uktrasonda mi bakildi

günaydın kızlar bizde ayrıntılı ultrasona girdik geldik. çok şükür sağlığımız yerinde. güzel poz vermedi benim nazlı kızım. olduğu kadar teyzelerine gösterelim dedik.

sonuçları kendi doktoruma gösterdim o da beğenmedi fotografı ayın 15 inde kontrolumuz var. yakalayabilirsek çekeriz güzel bir poz dedi.

536 gram 28 cm olmusuz.

hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah

bu doktorun çektiği poz diğerlerini ben dvd den açıp cektim. aynı poz asılnda ama sanki dvd den cektiğim daha iyi gibi geldi bana

Eklentiler

• 667.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 30
Ben de sigara isteğimi kahveye gideriyorum sanki Nescafe dah çok istiyor canım bende içiyorum 1 yada 2 sen sorabilir mi doktora zararı var mı diye ben de eşimle gidince soramadim

Oy oy oyyy maşallah annesi sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin Rabbim o sana dana ne pozlar verir :)ben de sabırsızlıkla bekliyorum ayrıntılı ultrasonu

Günaydın cnm, bazi doktorlar kendileri incelior, sorun yoksa ayrıntılıya göndermiyo. Benim de doktor her gittiğimde kendisi inceliyo. Siyah beyaz görüntü ile. Görüntünün renkli siyah ya da 3 boyutlu olmasının bir önemi yok. Önemli olan doktor iyi incelesin.

Can'ım burda bir arkadaşın doktorada senin gibi ayrıntılı bakıyordu bizim doktorlar kilosu sağlığı boyuna bakıyor ayrıntılı da kalp kulak göz kalp damarları herşeyine en ince noktasına kadar bakıyor Buda ekstra ücret demek oluyor senin doktorun zaten ayrıntılı bakıyorsa girmene gerek yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…