-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132

Canım ben sterilizator almayacağım bebek sonrasında çok hasta oluyor, bağışıklık kazanamıyor diyolar bende mantıklı buluyorum. Biberon ısıtıcıyada çok gerek yok gibi düşündüm ben fikrimce.
Gögüs pompası bende alacağım, avent'i inanılmaz öneriyolar o benimde aklıma. onu bende arastıracağım eğer daha iyi birşey bulursam haber veririm.

Canım ya tabiki iyise hoşsa karışmıyorsa ve gerçekten sevgiyi hissedebiliyosan bakıcıdan çok daha iyi kv bakması :)
Benimki zaten bakmaz, annemde burada değil. İşe başladıktan sonra bakacağım artık bi çaresine, ozmanlar gelsin :)

selam kızlar neler olmuş bugün neler dedikodular falan
benim bugün hiç keyfim yok ya uykusuzluk,bel ağrısı birde üstüne bugün fazla mesaiye kalcam tam moralim bozuk yani

Canım bizim kilerde oyle neymiş 40 lıkı kızın annesi düzermiş oyle diyorlar anlayacakın :)

Selam kızlar valla ne dedikodu ne dedikodu valla okudumda hepmiz aynı seyleri yaşamımız ve bu sıra defter veya günlük tutuyormusunuz ben bir tane videoya yaptım ama :)

benim bugün hiç keyfim yok ya uykusuzluk,bel ağrısı birde üstüne bugün fazla mesaiye kalcam tam moralim bozuk yani
Can'ım eğlenceli oluyor dedikodu haftalar geçtikçe bel Ağrı'sı çoğalıyor gibi sen bozma moralini yarın yada pazar günü dinlenirsin inş.

Selam kızlar valla ne dedikodu ne dedikodu valla okudumda hepmiz aynı seyleri yaşamımız ve bu sıra defter veya günlük tutuyormusunuz ben bir tane videoya yaptım ama :)
Benim de bir defterim var ultrason görüntülerini falan yapıştırıyorum arada bir bebişime birşeyler yazıyorum ilerde okursa diye

Ben günlük amı tutmuyorum albümü var Bebişimin Cidde'n bugün iyi kulak çınlatıldı maşallah

ben yarın ayrıntılı ultrasona gircem inşallah her şey yolundadır. kızıcığımı yakından göreceğim diye çok mutluyum. galibsa bu akşam uyku uyuyamayacağım heyecandan.

abimin oğlu çok güzel poz vermişti. inşallah bizim kızda annesini doğuma kadar idare edecek güzel bir poz verir.

geçen kontrolde doktor yüzünü yakalamaya çalıştı ama elleriyle kapattı açmadı cadı kızım umarım yarın açar.

canım damızlık inek demişsin ya koptum burada
normalde şivemi belli etmiyormuşum ama sinirlenince hemen Niğdelileşiyormuşum eşim hep öyle der. Hep bu lafları anamdan ve halamdan öğrendim gerçi onların 10 da 1iyim ama bu da yetiyor. Ama haksızmıyım düşünsene bir kaynanan ya da kim olduğu fark etmez birisi sürekli sana bunu dese en sonunda canına tak demez mi?

Aslında amacım konuyu çok açmak değildi ama konu konuyu açtı napalım
Canım elbetteki bir babane torununu çok sever ama daha iyi bakar mı, bu konuda cevap veremicem. Normalde olsa ılımlı bakardım ama dediğim gibi o kadar çok laf olunca yıldım. Neyse artık

Çalıştığın için elektrikli göğüs pompası iyi canım, ben de aventi o konuda iyi duydum. Sterilizatörü nette bi doktor dinlemiştim. Eski usul kaynatsanız çok daha iyi demişti o anda kafamdan attım. Ama biberon ısıtıcıyı ben de düşünüyorum.
Bir de buhar makinalarını düşün derim. Kış bebişleri ya evler ya kaloriferle ya da elektrikli sobayla ısınıyor nem yok bu da bebişlere sıkıntı veriyormuş o yüzden onu da düşünüyorum ben

Allah iyiliğini versin kız, oda baya baya saçmalamış afedersin.

Ya canım öyle işte kaşınan olunca napıyım dayanamıyorum ben de

Valla canım kayınvalide de olsa kimseye minnete gelmiyor. Başta yalvara yalvara alıyorlar çocukları sonra, ben baktım çocuğaaa onca emek ettim karşılığı bu mu ya getiriyorlar herşeyi. Bunun etrafımda örneğini azımsanamayacak derecede çok gördüm. Her ne şekilde bakılacaksa bebeğin; duam o ki şu ezanlar hürmetine karşına iyi insanlar çıkarsın Rabbim.

Bel ağrısı kötü canım ya, aksi bişey mi yaptın? Yoksa bebiş büyüdüğü için mi. Allah yardımcın olsun

Bizde de bi heves güya ama ne günlük var ne video
Sen böyle diyince lafla bekliyormuşum gibi geldi

Ne güzel bir dua etmişsin ya çok hosuma gitti Allah razi olsun canim.
Amin hepimiz icin insallah.

Gecmis olsun cnm, ben görüp yazana kadarrr mesainde bitmistir zaten..

Selam kızlar vallbebegidikodu ne dedikodu valla okudumda hepmiz aynı seyleri yaşamımız ve bu sıra defter veya günlük tutuyormusunuz ben bir tane videoya yaptım ama :)

Arada kaynatmakta lazim dedikodu :))
Ben yapmadim oyle seyler ama bebegin güncesinden alip onu doldurdum iste.

günaydın kızlarr....
Can'ım eğlenceli oluyor dedikodu haftalar geçtikçe bel Ağrı'sı çoğalıyor gibi sen bozma moralini yarın yada pazar günü dinlenirsin inş.
yok canım ne dinlenmesi bugün yine geldim akşam 7ye kadar burdayım malesef
Bel ağrısı kötü canım ya, aksi bişey mi yaptın? Yoksa bebiş büyüdüğü için mi. Allah yardımcın olsun
ters bir şey yaptım mı bilmiyorum ama dün şunu farkettim.işyerinde ayağımı uzatayım diye sandalyede kaykılıyorum öne doğru yamuk oturuyorum herhalde o tetikledi.bugün ağrım yok çok şükür dikkat etcem bakalım olcak mı yine

Gecmis olsun cnm, ben görüp yazana kadarrr mesainde bitmistir zaten..
sağol canım mesaim bitmişti ama yine geldik malesef

canım karar senin tabii, ben buhar makinelerinin bakteri ürettiğini duydum. ondan almayacağım. oda da nemi ise kapıdan ıslak havlu asarak sağlayacağım.

canım benim çok tatlo görünüyor. allahım esirgesin inşallah.

canım o problem bende de var birliktelikte olmak istemiyorum. bu konuyu doktora danışacaktım bende. kendimi kötü hissediyorum acaba bi problem mi war diye bilgisi olan warmı?

canım bende bu ay sonu ayrıntılı ultraosna girecem en son ultrasona girdiğimde iki eli bacaklarının arasındaydı. sonra bir eliyle yüzünü kapatıyor o an dünyam duruyor.

Selen_Ay ayy valla kıskandım seni ya bende temizlik yemek hak getire nerden buluyorsunuz bu enerjiyi ya ben akşam olsada eve gitsem diye dakika sayıyorum burda

wallaha benim eşim bana çok yardımcı değil benim ewime çok yakın 7 de cıkıyorum ewe git yemek yap ortalığı topla cok yoruyluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…