-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
bizimki tam aksi, babasının sesini duyunca ya elini koyunca tekme atmıyo sakin oluyo, ben elimi koyunca tekme atıyo. babası da kendine teselli ediyo 'beni duyunca oğlum sakinleşiyor' diyo

Kızlar aşağıdaki ürünlerin internet üzerinden fiyat araştırması yaptım ve en uygunu hepsiburada comda çıktı. Biginiz olsun. Şimdi alsammı almasammı kafam karıştı birazcık

Elektrik göğüs pompası AVENT - 289 TL
Göğüs kalkanı AVENT - 32,50
Göğüs koruyucu/göğüs ucu AVENT - 22,32
2Lİ termoped AVENT - 49,90
Yenidoğan ıslak mendil Unibaby 24 lü jumbo paket+köpüklü şampuan+bebek yağı hediyeli - 114
Şimdilik bu kadar. Daha ucuzunu bulan olursa söylesin

Şu anlık bekle derim canım, ama imkanın varsa aladabilirsin aslında nasılsa alınacak hepsi. Sadece fiyatları iyi araştır derim, ben de bakınayım bu aralar alacaksan eğer.
Ha bu arada lansinoh süt saklama torbalarının hepsinden iyi olduğunu bikaç yerde okumuştum. Bu da sana gerekli bişey
Hepsiburada yı normalde ucuz site olara kbilmezdim ben halbu ki
Ebebekte şu an emziren anne ürünleri indirimde . Ama fiyatlar nedir bakmadım canım

cnm ben joker, minababy, babymall, ebebek, pomidor ve hepsiburadaya baktım. en ucuz fiyat hepsiburada oldu. ben de şaşırdım. bu ay bir şey almak istemiyorum açıkcası, nedenini de bilmiyorum tabii ki dayanabilirsem bu arada geçen arkadaşımla bebek arabasını konuşuyorduk, söyledim belki doğumdan sonra alırım, söyledi hastaneden yalnız pusetle çıkarabiliyormuşsun. şaşırdım ne kadar doğru olduğunu bilmedim. Nasıl yaniii böyle şey duyan var mı?
o da aynısını söyledi ağır bebek arabası alma, daha önce 3lü set olanlardan almış ama hepsi kalmış kullanmamış, 3 kere araba değiştirmiş...

Öyle birşey yok canım, ne alaka. Arabasızda çıkabiliyosun hastaneden.. Hatta ben doğuma gittiğimde arabayı götürmeyi düşünmüyorum, anakucağını alacağım çıkarken kullanmak için.

Öyle birşey yok canım, ne alaka. Arabasızda çıkabiliyosun hastaneden.. Hatta ben doğuma gittiğimde arabayı götürmeyi düşünmüyorum, anakucağını alacağım çıkarken kullanmak için.
canım yaaa puset yok anakucağı demek istedim ben dee off ne dediğimi bilmiyorum artık o yüzden travel sistem almamız gerekiyormuş kısaca

bir şey daha buldum, belki siz biliyorsunuz ben yeni buldum , akakce comda istediğin ürünü yazıb fiyat araştırmsı yapabiliyorsun. şimdi ona baktığımda daha da ucuzları varmış

Ben oto koltuğu alıcam zaten canım ve bebeğimi oto koltuksuz çıkarmam hastaneden. Ama travel sistem almıcam bunda kararlıyım. Oto koltuğunu alırım arabada onda yatar, avm ye vs. çıkarken de arabasına alırım. Ben hep böyle düşünüyorum

bir şey daha buldum, belki siz biliyorsunuz ben yeni buldum , akakce comda istediğin ürünü yazıb fiyat araştırmsı yapabiliyorsun. şimdi ona baktığımda daha da ucuzları varmış

Elbet daha ucuzları vardır canım belki bulunduğun ildeki bir bebek mağazası bile indirime girebilir.

canım yaaa puset yok anakucağı demek istedim ben dee off ne dediğimi bilmiyorum artık o yüzden travel sistem almamız gerekiyormuş kısaca

Ozaman oldu :)
Ama portbebeyle çıkaranlarda oluyor diye biliyorum ya yanlış mı biliorum acaba

selam hanımlar nasılsınız dün piknik misafir vardı giremedim hayırlı ramazanlar kızlar bugunde cüz felan derken yeni girdim =)

merhaba arkadaşlar inş. ekim anneleri olarak sağlıklı kolay doğumlarımız olur. beni de listeye ekleyebilirsiniz
yer: ordu
1.gebeliğim
cinsiyet kız
tahmini doğum tarihi: 13 ekim
sat: 7 ocak
Merhaba hoş geldin inş.canım Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…