-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Sağolun kızlar bayağa hissettik inşallah gerçekleşmez bir daha bende bir saate doktora gidiyorum bakalım bebişim ne durumda

kızlar sizdede yorgunluk ve uykusuzluk var mı yoksa bende mi var sorun?erkenden yatamıyorum,yatsam bile gece 2-3defa uyanıyorum. kaç saat uyursam uyuyayım uykusuzum bütün gün ya birde çok yorgunum eve gidince yemek yapasım bile gelmiyo bide sözde ikinci üç ayda çok enerjik olunuyo diyolar bi ben mi böyleyim

Valla bende öyleyim yorgunluk hissi uyku hali ilk haftalarda sanki daha azdı şimdi daha da çoğalmış gibi normaldir heraldr :)

Valla bende öyleyim yorgunluk hissi uyku hali ilk haftalarda sanki daha azdı şimdi daha da çoğalmış gibi normaldir heraldr :)
aynen canım ilk haftalarda uyku hali vardı bende akşam gider gitmez uyuyodum sabaha kadar 1 kere uyanmıyodum uykumu alıyodum.şimdi acayip bişi oldum ya uyuyamıyorum kırk kere dönüyorum sonra zar zor uykuya dalıyorum gece uyanıp duruyorum.uykum bölünüp duruyo hele o yorgunluk hiç geçmiyo birde iş yerinde fazla işim yok olsa demekki yorgunluktan bayılcam

Günaydın kızlar,bayadır giremedim şehir dışındaydım :) hayırlı Ramazanlar hepinize. Nasılsınız,ben çok yorgun ve sürekli uyku halindeyim utanmasam akşama kadar yatıcam o kadar bitkinim. Oruç tutuyormusunuz kızlar sizde durumlar nedir

canım ben bir şeyi fark ettim, sürekli haraket halınde olusam yorgun hiss etmiyorum, ama sürekli oturuyorsam o zaman yorgun uykulu hissediyorum..

tugder cim geçmiş olsun. İnş güzeel güzel haberlerle gel

madley mesela çayına az şeker at. Acı ve ekşi bağırsak bozmak dışında pek bişey yapmazlar canım. Hani gebelik şekerinin oluşmasını da engeller bu dediklerim kafan taht olur canım.

yengec4 canım doktor bütün ölçülere bakıyor esasen. Hani ben hep şikayet ediyorum ya kilosunu, kaç cm olduğunu söylemiyor diye.. Aslında ölçüyor görüyorum ama bahsetmiyor ve ultrason kağıdına da basmıyor. Ben daha öncekilerde devlet hastanesine gidince ultrason kağıdında görüyordum hepsini. Bundan sonra gitmicem ekstradan. Artık fazla ultrasona girmek istemiyorum.

foolfancy canım tutmuyorum ben orucumu. İlk defa bu sene bıraktım ama zarurimiz var yani. Ha oruç tutuyorsun diye elbet bi organı eksik olmuyor ama şu anlar tam bebeğin yediğimizden beslendiği Zaman olduğu için aklıma şey geliyor mesela.... Bağışıklık sistemi zayıf kalabilir ya da kansızlık oluşabilir bu dönem ya da ne bileyim B12 eksikliği ortaya çıkabilir gibi genel sistemini etkileyen şeyler ortaya çıkar diye düşünüyorum ben. İlk üç ay olsaydı tutardım kesinlikle.

Yengeç4 cüm bu ara sen baya yorgunsun sanırım ondan olabilir. Hakikaten denildiği gibi en iyi zamanım şu dönemler. Ha evet çabuk yoruluyorum hemen belim ağrıyor filan ama çok daha iyiyim şükür. Kan ilacını ve vitaminini kullanıyorsun değil mi onlar baya destek oluyor çünkü

ahh ahh birde bana sor o uykusuzluk yorgunluğu canım.bu arada ben oruç tutmuyorum çünkü bebeğe yazık günah biz aç durunca onlarda aç kalıyor vücuttan beslenemiyor.
canım ben bir şeyi fark ettim, sürekli haraket halınde olusam yorgun hiss etmiyorum, ama sürekli oturuyorsam o zaman yorgun uykulu hissediyorum..
canım iş güç olmayınca mecburen oturuyorum video falan izliyorum dizi izliyorum.hareket etsem 5dk sonra sıkılıyorum.yakınlarda muhabbet etceğim kimsede yok
canım benim doktorum her gittiğimde boyunu kilosunu söylüyor demekki bakıyor göbüşünede :) sadece bana söylemiyo demekki.her gittiğimde ultrason kağıdı basıp veriyor hatta 2-3 tane A4 boyutunda o yönden memnunum doktorumdan

merhaba kızlar nasılsınız ben hasta oldum ishal kusma ateş.. 3 serum bağladı ateş düşmeyince iğne yapıldı.. bir hafta dinlendim bakalım..

merhaba arkadaşlar inş. ekim anneleri olarak sağlıklı kolay doğumlarımız olur. beni de listeye ekleyebilirsiniz
yer: ordu
1.gebeliğim
cinsiyet kız
tahmini doğum tarihi: 13 ekim
sat: 7 ocak

Hoşgeldiniz canım bebeğinle aramıza :)

Bence sorun olan birşey olsaydı veya dikkat etmen gereken doktorun söylerdi canım hiç takılma birşey demediyse..
Maşallah bebeğine kilolu oldugu için demiş olabilir :)
Ben 18haftalıkken gittiğimde 270grdı.

Günaydın kızlar bugün sarsıntı ile uyandık sabah 7:10 da yatak dolap sallanıyordu deprem olmuş burda bayağa korktum Allahtan uzun sürmedi Rabbim herkesi korusun

Geçmiş olsun canım, hastanedende çok güzel haberlerle gelirsin inşallah. :)

Canım bende başlarda inanılmaz uykusuzluk ve yorgunluk hali vardı, zamanla düzeldi diyebilirim ama geçmedi hala var. Seninde dediğin gibi geceleri bende belirli aralıklarla uyanıorum ve sanki bütün uykumu almış gibi hissedip uzun süre uyuyamıorum ve dediğin gb sabahta perte uyanıorum.
Herkes aynı şeyleri yaşamıyor ama kimimizdede benzer belirtiler yaşanabiliyor. Normaldir bence doktora bile sormuorum ben açıkcası. :)

Hoşgeldin canım, çok şükür iyiz. Hayırlı ramazanlar sanada..
Ben oruç tutmuyorum. Uyku hali gayet normal bendede oluıyor :)

Selen_Ay Canım Merhaba,
Chicco'nun Urban bebek arabasına dün baktım canım. Araba evet çok kalite tam araba sağlam belli. Ancak çok hantal ve bence kullanımı zor bir araba gibi geldi. Çift yönlü özelliği tutma yerinden değişmiyor, oturma aparatını tutup çevirmen gerekiyor, Tek elle katlanmıyor 2 elle tutup katlamak gerekiyor ve katlandığında üstündeki portbebe aparatını ayrıca çıkarman lazım. Katladıktan sonra tutma yeri mevcut ama ağır kalıyor açıkcası bana uymadı galiba.
Görüntüsü sağlamlığı çok iyi 3 bebekte büyütür 5 bebekte ama kullanışlı değil gb.
Aynı arabayı düşündüğümüz için sanada bilgi verim dedim. Sen yinede gittiğinde bakarsın :)

Ay canım çok sağol, geçen hafta baktım ben arabalara ama urban yoktu o yüzden onu inceleyememiştim : (
Tutma kolundan değişmediğini biliyordum canım ben ve özellikle öyle istiyorum. Çünkü tutma kolundan değiştiğinde arka tekerlikler sabit ya yönlendirirken zorlanıyorsun. Kardeşlerimden biliyorum çok uyuz ederdi o durum. Ama hantal kalması hele tek elle katlanamaması sıkıntı ben de bakınmaya devam edicem bakayım bir nasıl. Geçen yine ilk istediğim arabanın urbo modelini gördüm nasıl güzel görünüyordu çok pahalı ama yaaaa tek takılı kaldığım konu şu araba

A aria26 geçmiş olsun canım dikkat et kendine geçiş mevsimi insanı aldatıyor

hepimizi zorlayacak alış veriş bebek arabası olacak bence bakalım sonda neye karar vereceğiz

A aria26 canım çok geçmiş olsun acaba yediğin bir şey mi dokundu
tugder naptın canım geldin mi bende yarın tetonoz 2.dozunu yaptırcam
yengec4 ,@foofancy uykumu tam alamadığımda bende çok yorgunluk hissediyorum onun haricinde uykumu alsam bile evde bir iş tutarken dermanım kalmıyor ama işyerinde masa başı pek yorulmuyorum
madley benim bebiş de o günlerde 230 gramdı haftaya gideceğim bakalım ne kadar olmuş yavrucum

daisy5 canım bende masa başındayım yorulmuyorum ama nedense o sersemlik bir türlü geçmiyo üstümden.gece uykudan çok uyanıyorum bütün gün toparlayamıyorum.
A aria26 geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Canım dediğim gb tutma kolundan değişmemesi daha mantıklı olabilir ama çok kaliteli, sağlam ve güvenli durmasına ragmen hantal geldi. Tek elle katlanmaması büyük sıkıntı, eşim olmadan biyere gitmek istesem üşenirim veya yardım almam lazım olabilir kaldırmam indirmem veya katlamam gerektiğinde.
Oradaki görevli arkadaş "joie litetrax" bebek arabasını önerdi ve gösterdi.. Ben onun kullanımına bayıldım açıkcası tek elle çat diye kapanıp kilitlenebiliyor. Katlandıktan sonrada sürüklenebiliniyor. Sırt desteği tamamen yatabiliyor, içide geniş bir araba.. Tek tüh dediğim çift yönlü özelliği yok Tentesinin fermuarını açınca bölmesi var oradan izleyebiliyorsun bebeği arkasından. Aklında olsun bu arabada ben aslında beğendim. Ama daha bakınacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…