hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canımSağolun kızlar bayağa hissettik inşallah gerçekleşmez bir daha bende bir saate doktora gidiyorum bakalım bebişim ne durumda
Çok geçmiş olsun canımm .Sağolun kızlar bayağa hissettik inşallah gerçekleşmez bir daha bende bir saate doktora gidiyorum bakalım bebişim ne durumda
Valla bende öyleyim yorgunluk hissi uyku hali ilk haftalarda sanki daha azdı şimdi daha da çoğalmış gibi normaldir heraldr :)kızlar sizdede yorgunluk ve uykusuzluk var mı yoksa bende mi var sorun?erkenden yatamıyorum,yatsam bile gece 2-3defa uyanıyorum. kaç saat uyursam uyuyayım uykusuzum bütün gün yabirde çok yorgunum eve gidince yemek yapasım bile gelmiyo bide sözde ikinci üç ayda çok enerjik olunuyo diyolar bi ben mi böyleyim
aynen canım ilk haftalarda uyku hali vardı bende akşam gider gitmez uyuyodum sabaha kadar 1 kere uyanmıyodum uykumu alıyodum.şimdi acayip bişi oldum ya uyuyamıyorum kırk kere dönüyorum sonra zar zor uykuya dalıyorum gece uyanıp duruyorum.uykum bölünüp duruyoValla bende öyleyim yorgunluk hissi uyku hali ilk haftalarda sanki daha azdı şimdi daha da çoğalmış gibi normaldir heraldr :)
canım ben bir şeyi fark ettim, sürekli haraket halınde olusam yorgun hiss etmiyorum, ama sürekli oturuyorsam o zaman yorgun uykulu hissediyorum..aynen canım ilk haftalarda uyku hali vardı bende akşam gider gitmez uyuyodum sabaha kadar 1 kere uyanmıyodum uykumu alıyodum.şimdi acayip bişi oldum ya uyuyamıyorum kırk kere dönüyorum sonra zar zor uykuya dalıyorum gece uyanıp duruyorum.uykum bölünüp duruyohele o yorgunluk hiç geçmiyo birde iş yerinde fazla işim yok olsa demekki yorgunluktan bayılcam
ahh ahh birde bana sor o uykusuzluk yorgunluğu canım.bu arada ben oruç tutmuyorum çünkü bebeğe yazık günah biz aç durunca onlarda aç kalıyor vücuttan beslenemiyor.Günaydın kızlar,bayadır giremedim şehir dışındaydım :) hayırlı Ramazanlar hepinize. Nasılsınız,ben çok yorgun ve sürekli uyku halindeyimutanmasam akşama kadar yatıcam o kadar bitkinim. Oruç tutuyormusunuz kızlar sizde durumlar nedir
canım iş güç olmayınca mecburen oturuyorum video falan izliyorum dizi izliyorum.hareket etsem 5dk sonra sıkılıyorum.yakınlarda muhabbet etceğim kimsede yokcanım ben bir şeyi fark ettim, sürekli haraket halınde olusam yorgun hiss etmiyorum, ama sürekli oturuyorsam o zaman yorgun uykulu hissediyorum..
canım benim doktorum her gittiğimde boyunu kilosunu söylüyor demekki bakıyor göbüşünede :) sadece bana söylemiyo demekki.her gittiğimde ultrason kağıdı basıp veriyor hatta 2-3 tane A4 boyutunda o yönden memnunum doktorumdan
yengec4 canım doktor bütün ölçülere bakıyor esasen. Hani ben hep şikayet ediyorum ya kilosunu, kaç cm olduğunu söylemiyor diye.. Aslında ölçüyor görüyorum ama bahsetmiyor ve ultrason kağıdına da basmıyor. Ben daha öncekilerde devlet hastanesine gidince ultrason kağıdında görüyordum hepsini. Bundan sonra gitmicem ekstradan. Artık fazla ultrasona girmek istemiyorum.
merhaba arkadaşlar inş. ekim anneleri olarak sağlıklı kolay doğumlarımız olur. beni de listeye ekleyebilirsiniz
yer: ordu
1.gebeliğim
cinsiyet kız
tahmini doğum tarihi: 13 ekim
sat: 7 ocak
Merhabalat günaydın kızlar dün dr.a gittim şükür bacaklarını açtı cinsiyeti öğrendim prensesim gelicekmiş :) fakat karın çevresi geniş çıktı şuanda 259 gr. Haftasına göre çok iyi dedi dr. Sanırım bitaz kilolu bi bebek olucak dedi şükür kötü bişi yok da bu karın çevresi genişliği bi sorun yaratmaz dimi ileride sadece kiloyla alakalı bi durummudur acaba bi bilginiz varmıdır teşekkürler kızlar :)
Günaydın kızlar bugün sarsıntı ile uyandık sabah 7:10 da yatak dolap sallanıyordu deprem olmuş burda bayağa korktum Allahtan uzun sürmedi Rabbim herkesi korusun
kızlar sizdede yorgunluk ve uykusuzluk var mı yoksa bende mi var sorun?erkenden yatamıyorum,yatsam bile gece 2-3defa uyanıyorum. kaç saat uyursam uyuyayım uykusuzum bütün gün yabirde çok yorgunum eve gidince yemek yapasım bile gelmiyo bide sözde ikinci üç ayda çok enerjik olunuyo diyolar bi ben mi böyleyim
Günaydın kızlar,bayadır giremedim şehir dışındaydım :) hayırlı Ramazanlar hepinize. Nasılsınız,ben çok yorgun ve sürekli uyku halindeyimutanmasam akşama kadar yatıcam o kadar bitkinim. Oruç tutuyormusunuz kızlar sizde durumlar nedir
merhaba kızlar nasılsınız ben hasta oldum ishal kusma ateş.. 3 serum bağladı ateş düşmeyince iğne yapıldı.. bir hafta dinlendim bakalım..
Selen_Ay Canım Merhaba,
Chicco'nun Urban bebek arabasına dün baktım canım. Araba evet çok kalite tam araba sağlam belli. Ancak çok hantal ve bence kullanımı zor bir araba gibi geldi. Çift yönlü özelliği tutma yerinden değişmiyor, oturma aparatını tutup çevirmen gerekiyor, Tek elle katlanmıyor 2 elle tutup katlamak gerekiyor ve katlandığında üstündeki portbebe aparatını ayrıca çıkarman lazım. Katladıktan sonra tutma yeri mevcut ama ağır kalıyor açıkcası bana uymadı galiba.
Görüntüsü sağlamlığı çok iyi 3 bebekte büyütür 5 bebekte ama kullanışlı değil gb.
Aynı arabayı düşündüğümüz için sanada bilgi verim dedim. Sen yinede gittiğinde bakarsın :)
geçmiş olsun canımmerhaba kızlar nasılsınız ben hasta oldum ishal kusma ateş.. 3 serum bağladı ateş düşmeyince iğne yapıldı.. bir hafta dinlendim bakalım..
Ay canım çok sağol, geçen hafta baktım ben arabalara ama urban yoktu o yüzden onu inceleyememiştim : (
Tutma kolundan değişmediğini biliyordum canım ben ve özellikle öyle istiyorum. Çünkü tutma kolundan değiştiğinde arka tekerlikler sabit ya yönlendirirken zorlanıyorsun. Kardeşlerimden biliyorum çok uyuz ederdi o durum. Ama hantal kalması hele tek elle katlanamaması sıkıntıben de bakınmaya devam edicem bakayım bir nasıl. Geçen yine ilk istediğim arabanın urbo modelini gördüm nasıl güzel görünüyordu çok pahalı ama yaaaa tek takılı kaldığım konu şu araba
A aria26 geçmiş olsun canım dikkat et kendine geçiş mevsimi insanı aldatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?