- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
hepimizi zorlayacak alış veriş bebek arabası olacak bencebakalım sonda neye karar vereceğiz
Canim joie litetrax agir gelmedi mi sana? Internette baktim da , 9.5 kilo imisBencede seçimi en zor ve üzerinde düşünülmesi gereken bir konu bebek arabası.. Biz şimdiden başladık bence iyi oldu, elbet bulacağız aradığımızı :)
Çok şükür herşeyimiz yolunda doktorum gelişimi çok iyi dedi tiroit ilacımda günde bir adete düştü inşallah bir ay sonraya oda kesilir içmem artık ilacı
Canim baktim dedigin arabaya gecenlerde, tabii sen daha tecrubelisin daha iyi bilirsin. Ama nedense bebek rahat edemez gibi geldi bana. Tam yatmiyo, icinin ve tentesinin kumasi pek iyi degildi kaliteli degildi sanki. Bir de kapandiginda acayip duruyo, dagilacak gibi geliyoKızlar bebek arabası için baby2go pinna deluxe bir bakın derim. Bende chicco liteway var onda olmayan birçok özellik bu arabada var araştırın bence. Hem hafif,hem tek elle açılıp kapanıyor,hem tentesi tam kapanıyor hemde çift yönlü bence süper bir.araba pratiklik arayanlara. Kardeşim chicconun Travel sistem bebek arabasını aldı şuan çok pişman çok ağır hantal oyüzden baston tipi hafif bebek arabası aldı tekrar
İnşallah hep sorunsuz devam eder tatlımÇok şükür herşeyimiz yolunda doktorum gelişimi çok iyi dedi tiroit ilacımda günde bir adete düştü inşallah bir ay sonraya oda kesilir içmem artık ilacı
Güzel isim, inşallah bahtı da güzel olur, ekledimAGRA canım kızımızın adı netleşti gibi listeye yazabilirsin 'Melike Sare' :)
9,5 kilo canım. Chicco urban modelinden sonra onu tutunca bana ağırlığı normal geldi açıkcası.. Daha hafifleride baston modellerde oluyor sanırım onlarda bana daha güvensiz geliyor nedense.. Ay çok zor biliomusun bu iş.Canim joie litetrax agir gelmedi mi sana? Internette baktim da , 9.5 kilo imis
Amin. Hosgeldin canim :))merhaba arkadaşlar inş. ekim anneleri olarak sağlıklı kolay doğumlarımız olur. beni de listeye ekleyebilirsiniz
yer: ordu
1.gebeliğim
cinsiyet kız
tahmini doğum tarihi: 13 ekim
sat: 7 ocak
Aynen canim :)) mecbur cikaracaklar :)doğru diyorsun canım, bana da acayip geldi, olmayanlar napıyo o zaman, bebeğini hastanede mi bırakıyoartık hangı kafa ile söyledise kız
Masallah canim kizlar cogalmaya devam ediyor :)) bilgim yok ama bisey olsa doktor soylerdiMerhabalat günaydın kızlar dün dr.a gittim şükür bacaklarını açtı cinsiyeti öğrendim prensesim gelicekmiş :) fakat karın çevresi geniş çıktı şuanda 259 gr. Haftasına göre çok iyi dedi dr. Sanırım bitaz kilolu bi bebek olucak dedi şükür kötü bişi yok da bu karın çevresi genişliği bi sorun yaratmaz dimi ileride sadece kiloyla alakalı bi durummudur acaba bi bilginiz varmıdır teşekkürler kızlar :)
Amin. Hosgeldin canim :))
Aynen canim :)) mecbur cikaracaklar :)
Masallah canim kizlar cogalmaya devam ediyor :)) bilgim yok ama bisey olsa doktor soylerdi
---
Kizlar doktor bana ayin 10 unda ara randevu al detayli icin demisti ama bugun aksama randevu verdi bildigi vardir diyeyim artik :/
bu aksam 21.30 da bizde detayliya giricez. Insallah iyidir minigimiz
Bir de kızlar Baby2go Luna 6022 bebek arabası da var, hangimiz görse canlı canlı incelesin, videodan internetten beğendim ama canlı canlı nasıl bilemiyorum
İnşallag güzel haberlerle gel, ben de yarın gidicem, devlet hastanesındeki doktorum çağırdı dopplere. aslında özeldeki gerek yok dedi çünkü kendisi inceliyo.Amin. Hosgeldin canim :))
Aynen canim :)) mecbur cikaracaklar :)
Masallah canim kizlar cogalmaya devam ediyor :)) bilgim yok ama bisey olsa doktor soylerdi
---
Kizlar doktor bana ayin 10 unda ara randevu al detayli icin demisti ama bugun aksama randevu verdi bildigi vardir diyeyim artik :/
bu aksam 21.30 da bizde detayliya giricez. Insallah iyidir minigimiz
Insallah canim :)) nasilsin?İyidir inşallah :) Güzel haberlerle gel canım..
Insallah canim ikimizde guzel haberlerle geliriz. Sen hem devlete hem ozele gidiyormusun duzenliİnşallag güzel haberlerle gel, ben de yarın gidicem, devlet hastanesındeki doktorum çağırdı dopplere. aslında özeldeki gerek yok dedi çünkü kendisi inceliyo.
[
Insallah canim :)) nasilsin?
Insallah canim ikimizde guzel haberlerle geliriz. Sen hem devlete hem ozele gidiyormusun duzenli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?