-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
hepimizi zorlayacak alış veriş bebek arabası olacak bence bakalım sonda neye karar vereceğiz

Bencede seçimi en zor ve üzerinde düşünülmesi gereken bir konu bebek arabası.. Biz şimdiden başladık bence iyi oldu, elbet bulacağız aradığımızı :)

Bencede seçimi en zor ve üzerinde düşünülmesi gereken bir konu bebek arabası.. Biz şimdiden başladık bence iyi oldu, elbet bulacağız aradığımızı :)
Canim joie litetrax agir gelmedi mi sana? Internette baktim da , 9.5 kilo imis

Selen_Ay bende tutmuyorum canım ama dediğin gibi mecburiyetten. Bir haftadır inanılmaz açlık hissediyorum bebek büyüdükçe besin ihtiyacımız artıyor. Araştırdığım kadarıyla oruç tutmak annede ani kan şekeri düşmesine neden olabiliyormuş bu da bebeğin beyin gelişimini etkiliyormuş oyüzden

Kızlar bebek arabası için baby2go pinna deluxe bir bakın derim. Bende chicco liteway var onda olmayan birçok özellik bu arabada var araştırın bence. Hem hafif,hem tek elle açılıp kapanıyor,hem tentesi tam kapanıyor hemde çift yönlü bence süper bir.araba pratiklik arayanlara. Kardeşim chicconun Travel sistem bebek arabasını aldı şuan çok pişman çok ağır hantal oyüzden baston tipi hafif bebek arabası aldı tekrar

Çok şükür herşeyimiz yolunda doktorum gelişimi çok iyi dedi tiroit ilacımda günde bir adete düştü inşallah bir ay sonraya oda kesilir içmem artık ilacı

Maşallah bakalım bende bu hafta gidicem inşallah :)

Canim baktim dedigin arabaya gecenlerde, tabii sen daha tecrubelisin daha iyi bilirsin. Ama nedense bebek rahat edemez gibi geldi bana. Tam yatmiyo, icinin ve tentesinin kumasi pek iyi degildi kaliteli degildi sanki. Bir de kapandiginda acayip duruyo, dagilacak gibi geliyo

Canim joie litetrax agir gelmedi mi sana? Internette baktim da , 9.5 kilo imis
9,5 kilo canım. Chicco urban modelinden sonra onu tutunca bana ağırlığı normal geldi açıkcası.. Daha hafifleride baston modellerde oluyor sanırım onlarda bana daha güvensiz geliyor nedense.. Ay çok zor biliomusun bu iş.
Baktıkça daha mı çok karışıo sanki

merhaba arkadaşlar inş. ekim anneleri olarak sağlıklı kolay doğumlarımız olur. beni de listeye ekleyebilirsiniz
yer: ordu
1.gebeliğim
cinsiyet kız
tahmini doğum tarihi: 13 ekim
sat: 7 ocak
Amin. Hosgeldin canim :))

doğru diyorsun canım, bana da acayip geldi, olmayanlar napıyo o zaman, bebeğini hastanede mi bırakıyo artık hangı kafa ile söyledise kız
Aynen canim :)) mecbur cikaracaklar :)

Masallah canim kizlar cogalmaya devam ediyor :)) bilgim yok ama bisey olsa doktor soylerdi

---
Kizlar doktor bana ayin 10 unda ara randevu al detayli icin demisti ama bugun aksama randevu verdi bildigi vardir diyeyim artik :/
bu aksam 21.30 da bizde detayliya giricez. Insallah iyidir minigimiz

İyidir inşallah :) Güzel haberlerle gel canım..

Bir de kızlar Baby2go Luna 6022 bebek arabası da var, hangimiz görse canlı canlı incelesin, videodan internetten beğendim ama canlı canlı nasıl bilemiyorum

Son düzenleme:
İnşallag güzel haberlerle gel, ben de yarın gidicem, devlet hastanesındeki doktorum çağırdı dopplere. aslında özeldeki gerek yok dedi çünkü kendisi inceliyo.

[

İyidir inşallah :) Güzel haberlerle gel canım..
Insallah canim :)) nasilsin?

İnşallag güzel haberlerle gel, ben de yarın gidicem, devlet hastanesındeki doktorum çağırdı dopplere. aslında özeldeki gerek yok dedi çünkü kendisi inceliyo.
Insallah canim ikimizde guzel haberlerle geliriz. Sen hem devlete hem ozele gidiyormusun duzenli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…