çağlayana mı? ücret ne dediler acaba* orasıydı sanırım telde 726 tl demişlerdi diye hatırlıyorumG gamze3442
Ayrıntılı ultrasonları radyoloji birde perinataloji uzmanları yapıyormuş, doktorlar perinatoloji uzmanı olmasını öneriyorlar, bu bilgi de hastanelerin sitelerinde bulunmuyor maalesef. Hastaneyi arayıp hangi doktorun yaptığını öğrenmek gerek. Ben anadolu yakasındaki hastanelerde bana yakın olanlar için liste yapıp tek tek aradım, hem doktoru hem fiyatlarını sordum. En son florence nightingale de bir doktor buldum. Oraya gidicem haftaya.
günaydın canım :)günaydın kızlarrrbugün en erkenci benim herhalde
Mrb arkadaşlar çatlak için ne kullanıyorsunuz
kızlar ayrıntılı ultrasona girdiniz mi? devlette sıra muhabbeti çokmuş sanırım. özelde de 500 tl civarı istiyorlarmış. yardımcı olabilecek olan var mı istanbul için?
günaydın kızlarrrbugün en erkenci benim herhalde
Merhaba..benim de nasip olusa dogum 11.10.2016 de
Sat 5 ocak
Cinsiyet kiz
Günaydın canlar, devlet hastanesinden geliyorum, yarına doppler için randevu verdibebişimi görecem
hoş geldin aramıza , ekledim listeyeMerhaba..benim de nasip olusa dogum 11.10.2016 de
Sat 5 ocak
Cinsiyet kiz
diyorum ki doktor erkek söyledi cinsiyeti, şimdi doppler kız söylese nasıl olurSüper, hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.. Bende cumartesi gideceğim çok heyecanlı :)
hoşgeldin canımMerhaba..benim de nasip olusa dogum 11.10.2016 de
Sat 5 ocak
Cinsiyet kiz
hayırlı haberlerle gelirsin inş. canım bende yarın fakülteye gidecem ayrıntılı içinGünaydın canlar, devlet hastanesinden geliyorum, yarına doppler için randevu verdibebişimi görecem
olabilir bana da %90 erkek dedi ama bi bakarsın kız cıkardiyorum ki doktor erkek söyledi cinsiyeti, şimdi doppler kız söylese nasıl olurdiğer sayfalarda öyle olmuş, ama özeldeki doktor gösterdi pipisini bana
diyorum ki doktor erkek söyledi cinsiyeti, şimdi doppler kız söylese nasıl olurdiğer sayfalarda öyle olmuş, ama özeldeki doktor gösterdi pipisini bana
%90 yüksek bir oran, değişmez bence :)olabilir bana da %90 erkek dedi ama bi bakarsın kız cıkar
Merhaba..benim de nasip olusa dogum 11.10.2016 de
Sat 5 ocak
Cinsiyet kiz
Günaydın canlar, devlet hastanesinden geliyorum, yarına doppler için randevu verdibebişimi görecem
çağlayana mı? ücret ne dediler acaba* orasıydı sanırım telde 726 tl demişlerdi diye hatırlıyorum
Günaydın kızlar
Bugün 6 buçukta karın ağrısıyla uyandım ve uyuyamadım geri. Bu yüzden başım ağrıyo
Ayrıntılı ultrason diyorsunuz ya, normalde perinatolog ya da radyoloji uzmanı bakması gerekmiş ya, ben zaten tüp bebek sebebiyle hep perinatoloji bölümüne gidiyorum. Yalnız 4 boyutluda görmek istiyoruz bu yüzden burda 4 boyutlu ultrasonu olan bir hastaneye gitmek istiyorum. Biraz daha büyüse daha güzel görünecek o yüzden beklicem 2 ay filan daha.
Hoşgeldin aramıza Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin.
Hadi bakalım, bebişi gör de gel ne güzel
Kizlar doktor bana ayin 10 unda ara randevu al detayli icin demisti ama bugun aksama randevu verdi bildigi vardir diyeyim artik :/
bu aksam 21.30 da bizde detayliya giricez. Insallah iyidir minigimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?