-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Günaydın kızlar ve bebişler :KK46:En Büyük TÜRKİYE benim de görümcemin düğünü var ama eylülde, 8-9 saatlık yol, hiç bilmiyorum gidebilir miyim, riske de atmak istemiyorum... kafam karışık.:eek:

bu aralar da moralim bozuk gibi ama nedensiz hiç kimseyle konuşasım yok :63: böyle saatlerce suskun durmak istiyorum, hormonlardan kafayı mı yedim yoksa :KK45:
Günaydın canım yok canım normalmış konuşmaman ben de oluyor valla canım sen bilirsin düğün işinide doktura sordun mu canım :)

arkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben:KK43:
vitaminleri içmen senin kendine çok faydalı çünkü bebek sürekli senden alıyo ihtiyaclarını, şimdi hiss etmiyorsun da ama ilerleyen aylarda Allah korusun bin tane sorun çıkıyo onun da bazi vitamin mineralların eksikliğindne kendin zayıf düşüyorsun, eee bu da sonuçta bebeği etkiliyo. o yüzden vıtaminlerini ve ilaçlarını iç. biz burda ne kadar biliyoruz bilmiyorum da en iyisi doktoruna ara sor, anlat, o sana doğru yol gösterir

Günaydın kızlar :KK200:
Ben halaaaa ultrason resimlerimi arıyorum yaaaaaaaa

Daha önceleri çalıştığım için yapamıyordum ama geçen sene yapınca büyük kolaylık oldu canım yaaa, naparsın işte şimdi bebekte olunca daha fazla lazım olur

Sen bebekle hakikaten iyi yapıyorsun canım da işte ben hamileyken çok çabuk yoruluyorum yaaa neden böyle bilmiyorum : ( yine ilk zamanlara göre çok şükür iyiyim

Önceden sabah kalk akşama kadar evi dip bucak temizlerdim bi de akşama yemeğimi yapar otururdum şimdi olmuyor, bunların azını yapsam 2 gün kalkamıyorum.
Eşimle hafta sonu temizlik yapıyoruz mesela, benim yaptığım gibi hayatta yapamıyor bir de etrafında ben dönüyorum sürekli ona rağmen öldüüm bitttim bu ne böyleee diye yakınıp duruyor :KK45:

Dediğim gibi canım ben konserve tadını sevmiyorum, patlıcanı da ben de islim kebabı yaparım diye kızartıp atmıştım, yok yine tadını sevmedim :KK43: eşim bile fark etti bunun tadı ne böyle diye
Yoğurtlu tarhanayı annem yapar zaten, salçamı da annem yapıyor. Un tarhanası yapalım demiştim anneme yaz boyu gidemicem, o yüzden ben kendim yapıcam burda kardeşimle, bebeğe 6 aydan sonra iyi ek gıda olur, içinde yok yok sonuçta
Ananem sağolsun fasülye kurutur, sevdiğimi bilirler
Kaynanam da bezelyemi vermişti haşlayıp attım, biberimi de zaten ondan alıyorum
İşte daha bilmem ne yapıp atarım, başka ne hazırlık olur, özellikle bebek için

Canım hamileliğin hayırlı olsun.
Vitamin hapı hakkında bişey diyemem ama geçen doktora gittiğimde benden önceki kadın doktora kan hapını kullanmadığını kabız yaptığını söylemişti. Doktorda kan hapını mutlaka iç kansızsın, doğumda kan fazla lazım yoksa 8. ayda kan takarız bu da hoş değil en iyi kan kendi kanın demişti.
Doktoruna muhakkak danış bence.
Hani herkesin söylediği şeyleri ben de tekrar etmek istemiyorum ama evlatlarımız kolay gelmiyor dünyaya biraz zahmet çekicez.
CNN günaydın tatlım arama çünkü bulamazsın simdi kafan onda ya ama biraz ara ver bak nasıl buluyorsun sonra

Günaydın kızlar ve bebişler :KK46:En Büyük TÜRKİYE benim de görümcemin düğünü var ama eylülde, 8-9 saatlık yol, hiç bilmiyorum gidebilir miyim, riske de atmak istemiyorum... kafam karışık.:eek:

bu aralar da moralim bozuk gibi ama nedensiz hiç kimseyle konuşasım yok :63: böyle saatlerce suskun durmak istiyorum, hormonlardan kafayı mı yedim yoksa :KK45:

bence gitmemelisin,sağlığın için riskli sonuçta.
Ama şimdiden bunları düşünme o günlere gel inşallah konrollerde zaten doktor hepimize belli kısıtlamalar getirecektir.
düşün 7-8 aylık uzun uçak yolculuğu yasak sen istesende almıyorlar uçağa.

@BirAnneBirEvlat canım maşallah sana :nazar: yok ben hayatta o kadar iş yapamam. Çocuk olduğundan beri bana bişeyler oldu hemen yoruluyorum.
Kardeşimle yapıcam artık ufak tefek bişeyler

Aiiiiii ne güzeller maşallah :nazar::KK200: çok güzeller ya güle güle giysin bebiş

Canım geçen sene domates attım ben dolaba çiğ gayet iyiydi yine yapıcam -rendeleyip-
Biberi de çiğ attım yemeğe doğrar gibi doğrayıp o da iyiydi. (çorbalara, dolmalara koyuyorum)

Ben konserve sevmiyorum yaa :KK43: yiyeceğin kokusu da rengi de değişiyor.

Bezelye de haşladım.
Yaprak sarıp atıcam; biraz attım daha atarım, mantı yaptım ama bitti bile şimdiden :KK45: yine yapıp atıcam.

Patlıcan kızartıp koymuştum geçen sene o da hoşuma gitmedi benim, tadı değişmiş :KK45:

Her sene kuru dolmalık da alırım ben severim kuru dolma tadını
Patlıcan közlemesi de güzel oluyor derindondurucuda :KK76:
Tek başıma olmasam içli köfte de atmak istiyorum dolaba :KK43:

Başka ne atarım bilmiyorum

Aaaaa geçen sene vişne de atmıştım dolaba bu sene kaynatıp içtik çok iyiydi :temizlik:
Evet canim biberi bende cig atmistim iyi oluyor dedigin gibi :) belki domateside cigden.atmayi denerim bu sene :) bende visneyi sadece 1 paket atmistim esim cok sevmiyo diye ilk hamile kaldigimda keske daha cok atsaymisimd emistim :D

Ayy yok canım ne yanlış anlaması :) biz karı koca tuzlu yemeyiz zaten daha da azı tuzsuz yemek olur sanırım :KK70: kiraz sa
pını denesem napsam
Hadi ya o zaman kisacak birseyde kalmamis :D

bence gitmemelisin,sağlığın için riskli sonuçta.
Ama şimdiden bunları düşünme o günlere gel inşallah konrollerde zaten doktor hepimize belli kısıtlamalar getirecektir.
düşün 7-8 aylık uzun uçak yolculuğu yasak sen istesende almıyorlar uçağa.
uçakla yakın 1 saat falan aslında, ama o haftalarda uçağa almıyorlar bence. arabayla gideriz düşündük de, sonradan vaz geçtim açığı, ne gerek var son haftamda riske girmeye...

arkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben:KK43:
Günaydın canım hoşgeldin ben de kullanıyorum baya bi ilaç kolay değil ama içmeye çalış çünkü doktorum da sağlk ocağındaki ebe de belli bi aydan sonra yeterli gelmez ilaç takviyesi lazım dedi hem senin doğum sonrası daha çabuk toparlanman için hem de bebek için doktorunla konuştun mu?

Günaydın kızlar :anne:
Bugün ilk kez kramp şeklinde karnımda kasılma oldu adet olduğumuzda yada olmadan hemen önce olanlara benziyordu 1 kez oldu okuyordum hep bu haftalarda doğuma ilk hazırlık kasılmaları olur diye böyle demik ki tabi ben buna yordum devam etmedi etseydi doktora soracaktım artık kendimi dinler oldum:KK71:
AGRA AGRA canım bende sebepsiz yere bazen içime kapanıyorum normal heralde benim doktor şimdiden dedi riske atma diye uzun yolculuğa çıkmadım o yüzden sen yinede zamanı gelince sorarsı
Selen_Ay Selen_Ay canım inş.bulursun bi poşetin içine falan karışmıştır diye düşündüm bu arada sıcaklarmı çoğalttı bu yorgunluğu bende halsizim bebeğimin enerjisi banada geçse içerde tepiniyo:spor::KK71:

kızlar bende de yorgunluk uykusuzluk çok var bu iki haftadır.erkenden yatsamda sanki bi iki saat uyumuşum gibi kalkıyorum bütün gün uykuluyum.bebişlerimiz büyüdükçe enerjimizi daha çok almaya başladılar galiba ;)
bu arada kızlar bugün a101'e çok güzel şeyler geliyo bebklerle ilgili.ben işe geldiğimden gidemedim akşama bakcam tabi kalırsa..

kızlar bende de yorgunluk uykusuzluk çok var bu iki haftadır.erkenden yatsamda sanki bi iki saat uyumuşum gibi kalkıyorum bütün gün uykuluyum.bebişlerimiz büyüdükçe enerjimizi daha çok almaya başladılar galiba :KK66:
bu arada kızlar bugün a101'e çok güzel şeyler geliyo bebklerle ilgili.ben işe geldiğimden gidemedim akşama bakcam tabi kalırsa..
ben de uykuya doyamıyorum bu aralar :uykucu:

daisy5 daisy5 canım ah nere attığımı hatırlasam ev alt üst oldu
ve hakikaten sıcaklardan sanırım mahvolduk ama bebeğim de şunu fark ettim ben yorgunsam o da yorgun çok az hareket ediyor

yengec4 yengec4 canım çok sağol ben de şimdi baktım kataloğa alez de gelmiş varsa alıcam :halay:2 tane, diğer ürünlere de bakarım

kızlar bende de yorgunluk uykusuzluk çok var bu iki haftadır.erkenden yatsamda sanki bi iki saat uyumuşum gibi kalkıyorum bütün gün uykuluyum.bebişlerimiz büyüdükçe enerjimizi daha çok almaya başladılar galiba :KK66:
Doğduklarında bizi uyutmayacaklar ya peşinen başta uyutuyorlar :)

A101 baktım,kimse beğenmeyip almıyordu kalır ;)
bende bıraktığı etki.
nevresim çarşaf kumaşları ince ve sert geldi.
yorgan kumaşı çok sağlıklı gelmedi.
Havlu idare eder.
yatak alezi idare eder o da yatak dışında farklı amaçlı altına serilir diye aldım. ;)

daisy5 daisy5 canım ah nere attığımı hatırlasam ev alt üst oldu
ve hakikaten sıcaklardan sanırım mahvolduk ama bebeğim de şunu fark ettim ben yorgunsam o da yorgun çok az hareket ediyor

yengec4 yengec4 canım çok sağol ben de şimdi baktım kataloğa alez de gelmiş varsa alıcam :halay:2 tane, diğer ürünlere de bakarım
bende lastikli çarşaf almayı düşünüyorum canım.kuzenim aradı az önce battaniye ve pike takımı almış bana a101den hediye:halay: oğlumun ilk hediyeleri alınmış bulunmakta :D

Doğduklarında bizi uyutmayacaklar ya peşinen başta uyutuyorlar :)

A101 baktım,kimse beğenmeyip almıyordu kalır :KK66:
bende bıraktığı etki.
nevresim çarşaf kumaşları ince ve sert geldi.
yorgan kumaşı çok sağlıklı gelmedi.
Havlu idare eder.
yatak alezi idare eder o da yatak dışında farklı amaçlı altına serilir diye aldım. :KK66:
hadi ya bende akşam olsa da baksam diyodum

bu arada kızlar yan yatma yastığı alcak mısınız?ben onun yerine reflü yatağı mı alsam diyorum.annemlere yada gezmeye falan gidince onda yatırırım diye düşündüm ne dersiniz?şöyle bişey kendileri

Eklentiler

• lSEV-9028_1.webp
    lSEV-9028_1.webp
    4 KB · Görüntüleme: 28
bu arada kızlar yan yatma yastığı alcak mısınız?ben onun yerine reflü yatağı mı alsam diyorum.annemlere yada gezmeye falan gidince onda yatırırım diye düşündüm ne dersiniz?şöyle bişey kendileri
çok kullanışlı gibi canım:KK46: ne kadar fiyatları bunların bende alabilirim

çok kullanışlı gibi canım:KK46: ne kadar fiyatları bunların bende alabilirim
evet canım banada çok kullanışlı geldi mesela salonda tv izlerken yanında uyutabilirsin bunda ;)
ebebekte 55 tl canım şimdi hepsiburadada gördüm 45 tl ye var.zaten sadece yan yatma yastığını alsan fiyatları 20-25 tl

yengec4 yengec4 canım bebişin hediyelerini güle güle kullanır inş. Pike takım değildi de tekdi sanki :110:

Alezini aldım geldim 1 tane her türlü gideri vardı, diğeri alezi de başka yerden alırım sıkıntı değil

Çarşaf seti ben de alsam mı diye düşündüm, neyse eşime a101 den hediye çeki verilecek, ne zaman gelir bilmiyorum ama o zamana kalırsa ondan alırım

Ben en çok porselenlere ağzımı ayırdım :KK45: hediye çeki bir an önce verilsiiiiiin :KK45:

Canım o reflü yatağını da al, sonuçta reflü olmasa da sakıncası yok, hani öyle gezmeye de gidiyorsanız kullanım açısından rahat olur, çok pahalı bişey de değil zaten :KK46:

Back
X