Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Selam kızlar. Ben detaylı ultrasondan çıktım. Bebeğimin gelişimi güzel, haftasıyla uyumlu. Sonuçlara bakan hoca şu an serviks uzunluğunun da bir sorun teşkil etmediğini söyledi. Fakat başka bir sorun çıktı. Bebeğin suyu alt sınırdaymış. Haftaya Cuma tekrar gel, takip edelim dedi. Bu suyu arttırmak için ne yapabiliriz dedim. Suyun daha çok bebeğin idrarıyla alakalı olduğunu söyledi. Anlayacağınız bana yeni bir araştırma konusu, yeni bir stres sebebi çıktı. Allah hepimize, bebeklerimize sağlık versin. Zamanında, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Anne olmak zormuş. Daha kucağına almadan başlıyormuş korkular. 6. haftadan buralara hep bu korkuyla geldim.. Çok dolmuşum. İçimi dökmek istedim.
Canım serviksle ilgili bi problem yokmuş ya ona çok sevindim 🙏 gebeliğin ilk zamanlarında senin de cok bulantın olmustu su içemiyordun doğru düzgün, konustuk diye hatırlıyorum. Günde en az 3 lt su içmeye zorla kendini. Su azlığının sebebi tam olarak neymiş herhangi bi sızıntı yoksa?
Hepimizin ayrı ayrı problemleri oldu olmaya da devam ediyor bu gebelik sürecinde ama sende gerçekten çok şeyle sınandın rabbim bundan sonrasını serin su ferahlığıyla geçirmeyi nasip etsin, duamdasın ♥️🤲🏼

Geçmiş olsun takip mi önerdiler sürekli kontrol mü edilecek?
Hastaneye gitmek bile beni strese sokuyor artık her gittiğimde kafamda bir soru işareti kalıyor.
Teşekkür ederim canım. Haftaya Cuma tekrar gel, takip edeceğiz dedi. Muhtemelen sık takipler yapılacak. Ben de aynı durumdayım. Hastaneye girerken ayaklarım geri geri gidiyor artık.

Canım serviksle ilgili bi problem yokmuş ya ona çok sevindim 🙏 gebeliğin ilk zamanlarında senin de cok bulantın olmustu su içemiyordun doğru düzgün, konustuk diye hatırlıyorum. Günde en az 3 lt su içmeye zorla kendini. Su azlığının sebebi tam olarak neymiş herhangi bi sızıntı yoksa?
Hepimizin ayrı ayrı problemleri oldu olmaya da devam ediyor bu gebelik sürecinde ama sende gerçekten çok şeyle sınandın rabbim bundan sonrasını serin su ferahlığıyla geçirmeyi nasip etsin, duamdasın ♥️🤲🏼
Çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun 🤲🏻❤️ Su azlığının senin sıvı tüketiminle pek bir alakası yok. Bebeğin idrar yapmasıyla alakalı dedi. Ama bu durumu yaşayanlar sıvı tüketimiyle, havuç suyuyla suyu arttırdıklarını yazmışlar hep. Ben de her yolu deneyeceğim. Gerçekten ben de çok sınandığımı düşünüyorum ama isyan etmiyorum. Bebeğim benden daha güçlü. Buna inanıyorum.

Çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun 🤲🏻❤️ Su azlığının senin sıvı tüketiminle pek bir alakası yok. Bebeğin idrar yapmasıyla alakalı dedi. Ama bu durumu yaşayanlar sıvı tüketimiyle, havuç suyuyla suyu arttırdıklarını yazmışlar hep. Ben de her yolu deneyeceğim. Gerçekten ben de çok sınandığımı düşünüyorum ama isyan etmiyorum. Bebeğim benden daha güçlü. Buna inanıyorum.
Bebolar içerde döne döne büyüyor da biz stres topuna döndük anneler olarak 😂
Böbrekleri vs nasıldı bebişin? Su meselesi dışında hersey yolunda değil mi

Bebolar içerde döne döne büyüyor da biz stres topuna döndük anneler olarak 😂
Böbrekleri vs nasıldı bebişin? Su meselesi dışında hersey yolunda değil mi
Aynen öyle canım. Durmuyor çok şükür içeride. Baya kıpırtılı 🥹 Organ gelişimleri çok iyiymiş. Kalp damarlarını çok güzel görüyorum dedi hatta. Sonda şu su azlığını demeseydi her şey yolundaydı. İki böbreğini de görüyorum, sıkıntı yok dedi ama bebiş idrarını neden az yapıyor onu anlayamadım.

Aynen öyle canım. Durmuyor çok şükür içeride. Baya kıpırtılı 🥹 Organ gelişimleri çok iyiymiş. Kalp damarlarını çok güzel görüyorum dedi hatta. Sonda şu su azlığını demeseydi her şey yolundaydı. İki böbreğini de görüyorum, sıkıntı yok dedi ama bebiş idrarını neden az yapıyor onu anlayamadım.
İyi şükür organların sağlığı boyutu iyiyse suyu artırırsın zaten sen bi şekilde. Bende cok okudum havuç suyuyla, günde 3 lt su içip suyunu artıranları
Benim kızçem de çok hareketli gecesi gündüzü yok sıpanın🥹 yarın görcem bende inşallah yolundadır hersey

İyi şükür organların sağlığı boyutu iyiyse suyu artırırsın zaten sen bi şekilde. Bende cok okudum havuç suyuyla, günde 3 lt su içip suyunu artıranları
Benim kızçem de çok hareketli gecesi gündüzü yok sıpanın🥹 yarın görcem bende inşallah yolundadır hersey
Maşallah ya 🧿 İnşallah hep hayırlı, güzel haberler alırsın canım 🤲🏻❤️

Çok geçmiş olsun. Serviks ile ilgili problem olmamasına çok sevindim. Diğer problemi de inşallah kolaylıkla düzelir🙏🏻

Kızlar bende yeni bir durum başladı. Çok sık acıkıyorum kan şekerim hep düşük. Bazen bayılacak gibi oluyorum. Normal mi bu

Yok doktor 24-25. Haftada yaparız demişti daha 22+1 olduğum için yaptırmadım. Şeker belirtisi mi bu??
ben öyle görmüştüm instada gebelik şekeri çıkan biri belirtilerinde bunları da yazmıştı net bilgim yok ama yani bilmiyorum. doktorun yönlendirir mutlaka belki sadece çok acıkıyosundur iştahın artmıştır. ben de normalde meyve asla yemezdim artık her gün yiyorum ve çok canım istiyo şekerim her ay normal ama gebelik şekeri o testle belli olduğu için mutlaka yaptırıcam

Kan pıhtılaşması için iğne olanlar sizde durumlar nasıl.? Benim artık göbekte cok zor..koldan vuruyorum ama aşı oldum o yuzden gobekten vurdum.
Protein agırlıklı beslenmek için kendimi zorluyorum ama cok az yapabiliyorım içim almıyor siz de nasıl beslenmeler

Benim de salı günü detaylı ultrason randevum inş güzel gecer merak ve heyecenla bekliyorum.. Bu arada sürekli takipdeyim burayı. memurhanim memurhanim dualarımızdasın.. Herkeslr beraber üzülüp seviniyorız.
Allah razı olsun canim.Ben inanıyorum sağlıkla ve vaktinde gelecek bebeklerimiz

Kan pıhtılaşması için iğne olanlar sizde durumlar nasıl.? Benim artık göbekte cok zor..koldan vuruyorum ama aşı oldum o yuzden gobekten vurdum.
Protein agırlıklı beslenmek için kendimi zorluyorum ama cok az yapabiliyorım içim almıyor siz de nasıl beslenmeler
Benim de içim almıyor malesef. Sebze ağırlıklı gidiyorum o yüzden kırmızı et hiç yiyemiyorum hava çok sıcak maksimum köfte 😔 kışın iyi gidiyordu da şimdi ağır geliyor

Back
X